#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Alıntılanan yorumların çoğu doğru.Tek tek Keita'nın kötü özelliklerini saymaya gerek yok şimdi.

Satılış tarzı doğru ancak takım buysa tabiki Keita olmalıdır hiç değilse ileriye taşıyordu ancak iyi fiyata satılması ve adamın gittiğe lige bakarsak pek de eleştiremeyiz.

Keita'nın yığınla kötü oynadığı yığınla kötü özellikleri var.Keita olsa 5 puan önde olurduk hepsi bu.

ya yapma ya keita varken Sag Kanadimiz nasil di Pino dan daha iyi Bak simdi kadro söyle olsa ilerde

Baros

Pino(Kazim) Arda Keita

cok gol atardik

Kader Keita'yı yollayıp Kazım'ı takıma almak gitgide daha fazla can sıkıcı hale geliyor.

3471.jpg

İçimizde yara kalıcak hep:( mahfettiniz lan bu taraftarı gidin artık şu takımın başından :( :(

Keita'nın yeğeni vardı altyapıda ne oldu?

abdul-kader-keita.jpg

Şu adamı harcadığımıza hala inanamıyorum. Ancak bir Galatasaray düşmanı yapardı bunu.

Şimdi Keita kalitesinde sağ açık minimum 10m avro

Şimdi Keita kalitesinde sağ açık minimum 10m avro

10 Milyona bir keita bul önünde diz cokerim :p

90. dakikada bile depar ata abilen... 2-3 kisiyi zorlanmadan gecen... Simsek hizinda olan bukadar sempatik olan birini birdaha türkiyeye getiremezsin...

Keita gibisi birda gelmez

Bide satarken kaka'ya yaptığı hareket çok kötüydü felan diyor. ulan şimdi o hareket yüzünden neler geliyo başına ne adamlar var başımızda arkadaş ya. doğuda bi köyün başına koysan muhtarlık yapamaz yemin ediyorum ya

[video=youtube;ge1w04099ek]https://www.youtube.com/watch?v=ge1w04099ek[/video]

Galatasaray çok büyük kulüpmüş oğlum diyor ya orda üzülüyorum çünkü bu adam en kötü yönetim zamanı geldi yoksa bu kulüp onun büstünü dikerdi Ah Adnan Polat ah mahvettiniz lan bu takımı şu adam gönderilir miydi be :mad:

Her takımda banko oynar.Madridde bile ilk 18'e girer .

Chelsea, Arsenal gibi takımlarda banko oynar.Böyle bir futbolcu harcanırmı.

90. dakikada bile depar ata abilen... 2-3 kisiyi zorlanmadan gecen... Simsek hizinda olan bukadar sempatik olan birini birdaha türkiyeye getiremezsin...

+ Guclu ve ne yapacagini bilmediginiz bir oyuncu tipi. Birak Turkiye'ye Dunya'ya zor gelir

12'ye Gervinho var, olurmu ? :D hadi olsun oda genç bak 2-3 milyon fazlası ordan olsun :D

12'ye Gervinho var, olurmu ? :D hadi olsun oda genç bak 2-3 milyon fazlası ordan olsun :D

Abi yapma etme :( :( :( Gervinho kim Keita kim ? Keita gervinhoyu top diye oynar.... Keitayi cok hafife alanlariniz var adam arsenalde veya bayern gibi büyük kulüblerde olsaydi ahhh bizimde söyle bir oyuncumuz olsada 1 milyar borcumuz olsa derdik....

Abi yapma etme :( :( :( Gervinho kim Keita kim ? Keita gervinhoyu top diye oynar.... Keitayi cok hafife alanlariniz var adam arsenalde veya bayern gibi büyük kulüblerde olsaydi ahhh bizimde söyle bir oyuncumuz olsada 1 milyar borcumuz olsa derdik....

öyle diyorsan öyle olsun bakalım :tiphat:

dipnot: Keita kötü topcu demiyorum, ama biraz Gervinho'yuda izle derim.

Bu denli reis bir futbolcuyu izleyememek ne kadar aci

Geri
Üst Alt