#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

bunun pili bitmistir katarda futbolmu varki. emekli olmustur Reis. zamaninda iyi topcuydu.

Ben uzuluyorum bu adama, hani Galatasaray birakti diye falan degil. Adam icin uzuluyorum. Gercekten hayatimda seyrettigim en buyuk yeteneklerden biri, yontulmamis elmas gibi adam, hicbir hareketi fundamental olarak dogru degil ama hepsi mukemmel ise yariyor. Tenis icin Nadal neyse futbol icin Kader Keita o bence. Istese cok ama cok rahat Man U, Inter duzeyinde takimlarda yer alir.

Inanilmaz bir yetenek, kendisi icin uzuluyorum.

bitmiş dediğiniz adam asya şampiyonlar ligini kazandırdı niang ile birlikte takımına. böyle adamı harcayanlar tarihin en büyük hainlerinden biri adnan polat yönetiminin yapmış olduğu en büyük hainlikti.

Artik herkes Kader Keita giyinecek. Aslanim Popito goster kendini yarin Barca'ya karsi. Burda El Dorado isimli magzada Kader Keita urunlerini gorebilirsiniz. [video=youtube;X_LFQaSX13I]https://www.youtube.com/watch?v=X_LFQaSX13I[/video]

keita ve eboue sag tarafi bombalardi arkdaslar sag taraf diye birsey kalmazdi takimlar da.

Yarın 12:30'da Barca'yla maçları var. Maçı TRT Spor verecek yanlış bilmiyorsam.

son yıllarda Galatasaray taraftarının en çok özlediği oyuncudur kendisi

hala taraftarlar arasında aynı muhabbet geçmektedir :

"Abi sağ kanatta Keita olacaktı ki , Eboue ile yardıracaktı :asd: "

''Yardirmak bizim isimiz bu.''

Abdul Kader Keita.

Bu sene üşümüyoruz ama birde sen olsan işte o zaman ortalığı yakardık be REİS

Ben hala üsüyorum. Videosuna baktim demin, dondum. Bu adam nasil gönderilir ya. :(

Geri dönse bu kadroyla nasil yardirir sag kanatta.

Geri
Üst Alt