#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

ya haldunun konuşmalar filan birde rüzgar esiyor, yabancı aksiyon filmi seyreer gibi oldum büyüksün 007 haldun

Eveet beyler 1 yabancı transfer daha sizce hangi mevkiye olur ?

"Her zaman kapsama alanında olması dileğiyle" hahahah Lincoln'e taş mı var yoksa?:D

Keita'dan daha fazla Haldun Üstünel'e tezahurat yapılıdı :D hak ediyor ama :D

Adam ben müslümanım inançlı biriyim dedi..Bizim medyanın amiral gemisine malzeme çıktı işte...

1 ay sonraki başlık:

"Keita 2 haftadır gol atamıyor..Rijkaard 89 dakika dayanabildi...Ramazan dolayısıyla performansı düştü..Rijkaard maç olmadığı tarihlerde kaza edersin dedi..., oruç sporcu sağlığını tehdit ediyor vs..."

gece hayatına düşkün, alkolik iddialarına şöyle cevap vermiştir;

"benim hakkimda alkolik diye iftira atanlar fransiz taraftarlaridir.. ben musluman bir ailenin cocuguyum ve dinine bagli birisiyim.. galatasaray lyondan cok daha buyuk bir takimdir.. "

NOT: azcık alkolün zararı olmaz, takma aslanım bu kadar kafana. :D

gece hayatına düşkün, alkolik iddialarına şöyle cevap vermiştir;

"benim hakkimda alkolik diye iftira atanlar fransiz taraftarlaridir.. ben musluman bir ailenin cocuguyum ve dinine bagli birisiyim.. galatasaray lyondan cok daha buyuk bir takimdir.. "

NOT: azcık alkolün zararı olmaz, takma aslanım bu kadar kafana. :D

Keita'yı biz çok seveceğiz gibi bir izlenim görüyorum.

Keita'yı biz çok seveceğiz gibi bir izlenim görüyorum.

sevgiyi hakedene/etmeyene bu taraftar her zaman kucak açmıştır, sahip çıkmıştır.

bundan sonrası artık ona kalmış bir şey, sevgimize layık olursa ve galatasaray'ın büyüklüğünü anlarsa bu taraftar her zaman arkasında.

ilk açıklamalarından bir şeyler kanıtlamaya, güvenleri boşa çıkarmamaya çalışacağını belli etti. o gayret etsin yeter, biz gerekli desteği her zaman veririz.

taraftar oyuncuya değil oyuncu taraftara yaklaşmalıdır performansıyla dedi.

inşallah öyle çoşarsın ve çoşturursun ki sami yen keita diye inler.

oyuncu tezahüratlarımız biraz daha yaratıcı olsa hiç fena olmaz:)

Biz de severiz de fener bizden daha cok sevecek gibime geliyor. Fener zencileri bizden daha cok sever:D

burda senin gibi cogu kisi böyle " zenci " sakalari yapiyor ama inan bence cok ama cok seviyesiz ve hic de komik degil.

siyahi birinin de hic hosuna gidecegini samiyorum. bu forumu cocuklar ve kadinlar da takip edebilcegini hic mi düsünmüyorsunuz?

evet bencede artık bu zenci muhabbetini bırakmalıyız zenci dedikçe aklıma nedense Kevin Campbell geliyor Trabzonspor Başkanı açıklama yapmıştı gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı,bu oyuncu yamyam falan demişti sonra Kevin Campbell gibi bir oyuncu Trabzondan kaçmıştı.Trabzonspor o yüzden bu hallerde yerlerde sürünüyor

Keita: Galatasaray O.Lyon'dan Daha Büyük Klüp

sözü alan Kader Keita, "Sizin aranızda olmaktan çok mutluyum. Benim Galatasaray'a gelmemde taraftarın büyük bir etkisi oldu. Ben elimden geleni yaparak, Galatasaray'a faydalı olacağım. Biz bir aileyiz ve bu ailenin bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım. Dedikodular olur. İnsanlar sizi tanımadıkları zaman dedikodu yapmayı sever. Ben özel hayatımla değil sahadaki performansımla konuşacağımı düşünüyorum. Ben inançlı bir aileden gelen müslüman bir çocuğum. Lille'de hiç buna benzer tartışmalar yapılmadı. Lyon'da ise bu dedikodular yapılmaya başladı. Bu dedikoduları ortaya atanın bir menfaati var heralde yoksa niye ortaya atsınlar ama ben sahadaki performansımla herkese cevabı vereceğim. Galatasaray'da olduğum için çok mutluyum. Galatasaray çok büyük bir kulüp belki Lyon'dan daha büyük bir kulüp. Benim Galatasaray'da oynamak hem benim için, hem ülkem için gurur kaynağı. Heralde Türkiye'de oynayacak ilk Fildişi Sahilli oyuncuyum. Bana gösterilen ilgiyi hak etmek için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı

adam doğru söylüyor bu sene fransa liginde şampiyon olan bordeaux yu biz

rahat eledik.ama şaka tabiki lyon daha büyük klüp şimdilik tabiki başarı olarak

Cevap: keita: galatasaray o.lyon dan daha büyük klüp

Biraz abartmıs ama güzel böyle düşünmesi.:).Aslan parçası.

Cevap: keita: galatasaray o.lyon dan daha büyük klüp

bildiğim kadarıyla lyon'un avrupa kupası'da yok :cool:

Geri
Üst Alt