#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Hem fiziği kuvvetli,hem hızlı dikkatinizi çekerim 2 zıt özellik 1 arada. böyle oyuncu bırak türkiyede dünyada sayılı var.Rıdvanda dedi zaten :D

Top her ayağına geldiğinde heyecanlanıyorum.. O ortalar ne öyle ayrıca ya.. Müthiş kesiyor herif.. Hızına diyecek laf yok zaten.. Bazen top açıkta kalıyor bi bakıyom Keita vitesi 5'e takmış geliyor arkadan :D Şahsen karşımda oynasa korkar kaçardım o ne öyle ya :D

Helal olsun sana kara böcük.. Yürüyedur ;)

Ayakları, başı, kalçası ayrı oynuyor ve hızlı adam, böyle adamı ceza sahası içine sokarsanız defansı hamile bırakır..:ka23: Erman toroğlu'dan inciler.

Cok hareketli ya, gün gectikce daha iyi olmaya basliyor.

Bugün gayet iyiydi.

Aman nazar değmesin. Kırmızı forma çıksın alacağım forma da Keita yazıcak..

Gereksiz calima giriyor sanki, tam sol kanatlik oyuncu bence.

Özellikle avrupadaki maclarda kendini ön plana cikartir. Bizim ligde 8 kisi defans yapinca takimlar biraz zor gösteriyor özelliklerini. Bu gün pesinde 4 adam vardi :D

Adam topu aldımı rakibin üstüne üstüne gidiyor.. Ribery-Yattara karışımı birşey..:p Hem hızlı,hem güçlü.. Adamda her şey var.. Aman nazar değmesin.. Taraftarın gözüne girmek için çırpınıyor..:)

penaltıyı atsaydında taklayı görelim dicektim ki kewell atınca üzüldüm göremedigime ama gene golünü attın ama bu seferde ayagına gelen tekme yüzünden atamadın taklanı perşembe günü bekliyorum taklanı AbdülKader abi :)

Kapanan defansı bile darma duman etti bilekleri ve fiziği müthiş gerçekten.

Maçta takla bekliyordum ama olmadı darısı Tallinn'e. :)

En sevdiğim oyuncu tipi alıp üstüne üstüne gidiyor rakibin, rakip ne bok yiyeceğim ben diye düşünürken geçiveriyor.. Top konrolü biraz zayıf sadece, 2-3 kere dürtmeden tam kontrol sağlayamıyor ama olsun, o kadar kusur kadı kızında da olur.. Müthişsin adamım !

Antu'dan :D :D

Mesajı Gönderen: unihamburg:cLink:0812663

Yalniz bizim Kazim otursunda Keita´yi bi izlesin.

Sag kanatta nasil oynaniyomus ögrensin...

Bu adam Tv'den izlenmez gözlerinizle birebir tanık olmalısınız onun yaptıklarına.....

Yaptıklarını görünce futboldan daha çok zevk alacaksınız...

keita insan ol insan onlar ne hareketler ne dikine adamın üstüne üstüne gitmeler:p karşındaki de insan be kader...rayı döşemişsin ohh allah ne verdiyse:D böle olmaz keita böle olmaz...bu ülke maldonadolara inamotolara ev sahipliği yaptı...içeri falan atarlar seni:D koçum benim...

böyle adamlar lazım takıma.

tek korkum takım içinde sevilmemesi

fazla şov yapıyor diye dışlarlarsa kötü olur

dün bir pozisyonda mustafa sarp'ın ayağından top aldı mustafa da bağırdı çağırdı

bunun olmaması lazım

hem mustafa'ya da biri söylesin burası bursaspor değil.

keita hem eğlenceli hemde izlemesi zevk veren bi adam

golden sonraki hareketleri ne kadar mütavazi olduğunu gösteriyor

son olarak KRALSIN!:)

Geri
Üst Alt