#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Takımın penaltıcısı Kewell ise Kewellın atması doğrudur. Hatırlarsanız 2 sene önce Alex penaltıyı atacakken Kezman atmak istedi, topu aldı ve penaltıyı kaçırarak belkide şampiyonluğu kaybettiler.

Hep zaten bizde kötü düşünme modu vardır,haklısında neyse Kewell'ın morale ihtiyacı var o yüzden o attı olayın aslı o.

ben size demiştim arkadaşlar.. Adamda ki kalite ve bilek çalımları inanılmaz diye..

daha tam alışamadı takma alışına paslaşmaları görürsünüz.

60 dk dan sonra seri paslaşmalar ve kaçışları harikaydı.. süper olucazz az kaldı

5 hafta sonra Zirve deyiz.

daha şimdiden sol beklerin rüyasına girmeye başlamıştır karabasan gibi

Tartışmaya gerek yok ; Abdul açıkladı , ben kullanmak istedi takımın bir kaptanı var oda bizim penaltıcımız kewelldır dedi bende saygı ile karşıladım dedi .

Bu tip hızlı oynayan,çok koşan,rakibin üstüne üstüne giden ve çalım atan oyunculara bayılırım.Formasını alacağım.Morunu hemde.. :D

Barış'a çok güldüm,

"Rijkaard'a "ben kullancaktım" dedim o da "olsun" dedi."

Zuhahah... :D :D :D

Çok komiğime gitti nedense..

Bu tip hızlı oynayan,çok koşan,rakibin üstüne üstüne giden ve çalım atan oyunculara bayılırım.Formasını alacağım.Morunu hemde.. :D

Barış'a çok güldüm,

"Rijkaard'a "ben kullancaktım" dedim o da "olsun" dedi."

Zuhahah... :D :D :D

Çok komiğime gitti nedense..

Almancı şivesi işte ama komik değil.

Takım gol atmak için birbiriyle tartışıyor.

Herkes sorumluluk peşinde.

Eee... daha ne...

Fenev'e saracoğlunda keita'nın gol atıp galip geldiğimiz maçından sonra bir gazeteye manşeti ben atmak isterdim. Keita'nın gol vuruşu anında çekilmiş fotoğrafının üstüne

"ÇAK-ma Keita"

alt başlıkta da "fener taraftarının çak-ma keita diye ters motive edip gaza getirdiği Keita, acımadı çaktı" :D

Fenev'e saracoğlunda keita'nın gol atıp galip geldiğimiz maçından sonra bir gazeteye manşeti ben atmak isterdim. Keita'nın gol vuruşu anında çekilmiş fotoğrafının üstüne

"ÇAK-ma Keita"

alt başlıkta da "fener taraftarının çak-ma keita diye ters motive edip gaza getirdiği Keita, acımadı çaktı" :D

Amiiiiiin ...

Önümüzde Kezman örneği varken Kewell penaltıyı atarak en doğrusunu yapmıştır.

Oyuncu isterse 10 kişiye bacak arası yapıp penaltıyı yaptırsın TD veya Kaptan izin vermediği müddetçe, takımın penaltıcısı penaltıyı kullanır.

Rijkaard'a Lig Tv'de bu konuyu sorduklarında soruyu geçiştirdi. Tahminimce o da bu konuyu Florya'da konuşur öğrencileriyle.

5. haftada ibrahim üzülmezin futbol kariyeri bitebilir:rolleyes:

Abartmyalim, tfu tfu nazar deymesin diyelim.

Cok kötü oyniyor. Pas verme ve yardimlasma özürlüsü gibi oyniyor. Hic beyenmedik.

Keita ilk önce Aghahowa gibi takla atmayi ögrensin.

Keita kimdir ya çakma keita

Yattaranın şişkosu, uzunu tüüü sana verilenn paralara...

Adamın sağından atıp solundan geçeceğine topu sektirip üstünden atıp o topa yetişiyo. Deivid den bi fazlasını göremedim ayrıca netanya maçında vurduğu vole yere çarptı yere çarpmasa görürdüm ben onu Deivid tüm voleleri çatala takıo!!!

Toplarada okadar sert vurulurmu yawaş vur biraz koca adam olmuş hala pis burun vuruyo ya plase vur plase!!

Maçlarda anons yapan arkadaşa söyleyelim de Abdel Kader demesin.Adamın adı Abdul Kader Keita.Denizli maçında atılan golden sonra Abdel Kader diye diye zevkimizi bozdu.Umarım sesimiz ulaşır da düzeltir.

Yahu acaba Abdul Kader mi Abdul Kadir mi ? İkisi arasında fark var çünkü :D

Neyse, nazar değmesin Keita'mıza.

Keita kimdir ya çakma keita

Yattaranın şişkosu, uzunu tüüü sana verilenn paralara...

Adamın sağından atıp solundan geçeceğine topu sektirip üstünden atıp o topa yetişiyo. Deivid den bi fazlasını göremedim ayrıca netanya maçında vurduğu vole yere çarptı yere çarpmasa görürdüm ben onu Deivid tüm voleleri çatala takıo!!!

Toplarada okadar sert vurulurmu yawaş vur biraz koca adam olmuş hala pis burun vuruyo ya plase vur plase!!

Bu nasıl bir yorumdur ya senin futbol bilgin baya üst seviyede galiba:D:p

Geri
Üst Alt