#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Sakin olmasi gerekirdi. Zaten Carlos sari kart gordu orada. Keita oyunda kalsaydi, 2-2'ye getirebilirdik oyunu.

Bu adamı bu kadar sinirli görmedim daha önce

Sizin şu yorumlarınız bile adamların istediği şeyi aldığını çok net ortaya koyuyor.

Helal olsun sana Abdul Kader Keita... o yumruk butun hakemlere girsin

Çok amatörce bir hareket.

Keita'yı tebrik edenlere anlam veremiyorum.

Keita'nın cezası kesinlikle 1 maçla kalmamalı.

Bu kadar önemli bir maçta bizi 10 kişi bırakmaya hakkı yok.

İsterse Dünyanın en iyi oyuncusu olsun.

Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir.

Anlık sinirine yenik düştü, Hagi'nin Uefa finalinde Adams'a yaptığı hareketi hatırlattı bana.

Rijkaard da hayal kırıklığına uğramış, önceden uyarmışlar sakin olun falan diye ama...neyse işte olan oldu.

Anlık sinirine yenik düştü, Hagi'nin Uefa finalinde Adams'a yaptığı hareketi hatırlattı bana.

Rijkaard da hayal kırıklığına uğramış, önceden uyarmışlar sakin olun falan diye ama...neyse işte olan oldu.

kadinköyde oynadigimiz maclarda bizim takimda konfücyus olsa bile sinirlerine hakim olamaz.

Hakem rezaletti, Carlosun yaptigi hareket fazla ileri gitti Keita zaten macin basinda psikolojik anlamda fena etkilendi.. fazla dayanamadi.. ben olsam aynisini yapardim.. Fenerbahceli oyuncular bütün mac cok cirkeftiler.. hepsi provoke edecek sekilde faul yapti, hakem hepsini es gecti.. yaziklar olsun hakeme

Hakem rezaletti, Carlosun yaptigi hareket fazla ileri gitti Keita zaten macin basinda psikolojik anlamda fena etkilendi.. fazla dayanamadi.. ben olsam aynisini yapardim.. Fenerbahceli oyuncular bütün mac cok cirkeftiler.. hepsi provoke edecek sekilde faul yapti, hakem hepsini es gecti.. yaziklar olsun hakeme

Ya ben tv nin basinda kafayi yedim Carlos adama sarilinca, Keita ne yapsin.

Adim gibi eminim, bende yapistirirdim yumrugu. Bu yüzden hic kizmadim. Belki Keita o karti görmeseydi mac berabere biterdi yada kazanirdik, bunun da farkindayim ama yinede kizamadim Keitaya. Keske daha saglam vursaydi.

Ben hakeme kizdim, cunki Keitaya o yumrugu attiran 1 (o pis faulu yapan) Carlos ve 2 (zamaninda düdük calmayan) Hakemdi.

en fazla 2 maç ceza gelir, bucaspor ve sivas maçlarında yok kısacası...

Keita nın Galatasaray ı en önemli maçında satmaya hakkı yok.Tamda oyunu yıkmısız Keita devreye girecekken takımı yalnız bıraktı.

Maçın en olumlu hareketiydi..

Ellerine sağlık aslanım..

Hakemin kasıtlı!! hatalarına!!

Çok güzel bi cevap verdin!!

Seni Seviyorum Keita!!

Şişirdin o.çocuğunun gözünü!!

helal Aslanım!!

O Forma Çok Yakıştı Sana!!

-"HAKEMİN KAFASINI YARACAKSANIZ MAÇTAN ÖNCE YARIN"-

ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam peki oyundan önce böyle bir şey yaptığın zaman maç 1 kişi eksik mi oynanır?

ERMAN TOROĞLU: Attığın oyuncu gider. Esame listesinden bir oyuncunun adını silersin, attığın oyuncunun. Ben hakem olarak seni attım diyelim. Atılan oyuncunun yerine ilk 18’in içinden birini alacaksın. Maç yine 11 kişi oynanır ama kadro 17 kişi kalır. Bir de bu giden oyuncu atılmış olarak kabul edilmez. Bu oyuncu değiştirme hakkı olarak da geçmez. Yine 3 kişi değiştirme hakkın vardır.

ŞANSAL BÜYÜKA: Oğuz Sarvan’ın bir ifadesi var; “maç içinde başınıza bir şey gelirse tatil ediyorsunuz ama burada maç öncesi olduğu için takdir hakkı hakemindir”. Dedi hocam.

ERMAN TOROĞLU: Yani hakemin kafasının yarılması maçtan önce başka türlü maç sırasında başka türlü. O zaman bundan sonra hakemin kafasını yaracaksanız maçtan önce yarın lütfen. Ah Oğuzcum ah siz nasıl hakem yetiştiriyorsunuz. Keita’nın kafasına geliyor şişe orada neden Bünyamin Gezer orada kuralları yerine getiremiyor. Türk Polisi yemez bu numaraları.

Arkadaslar bir sorum var??

Keita at'mi?? At degilse, R. Carlos neden ustune binmek istiyor?? Carlos hak etti onu, ama Keita yanlis zamanda yapti o hareketi. 11-11 olsaydi maci alabilirdik bile, cunku o dakikalar top hep bizdeydi.

Tamam Keita iyi birsey yapmadi, ama Carlos bunu bilirekten yapti, sonra arkadaslari geldi carlos'u øptu iyi yaptin diye.

Maraton'u izliyordum, Christian denen biiip'e saymadigim kalmadi, hem ønce kakisliyor, sonra mac esnasinda yumruk atiyor. Cok gunaha girdim dun o kufurlerden.

Keita'nin yaptigi dogru degildi, ama o anda gurur duydum ondan. Cunku ben orda olsaydim ayni "hatayi" ben de yapardim.

Saygilar.

Ek Not: Ønceden Fenere gicik oluyordum, simdi hepsinden nefret ediyorum. Hepsi birbirinden Cirkef!! Christian, Bilica, Kazim, Lugano, Carlos ønde gelenleri.

Taraftar gözlüklerini çıkaralımda biraz normal izleyelim görüntüleri. Keita takımın baskı kurduğu anda profesyonel bir futbolcuya yakışmayan bir hareket sergiledi ve takımını 10 kişi bıraktı. Maçı 11 kişi ile tamamlasaydık başka şeyler konuşuyor olabilirdik. Rijkaard oyuncuları uyarmasına rağmen aynı terane çalındı yine Kadıköy'de.

Ben Kuslari Ali Sami Yen'e davet ediyorum, ve Istanbul'daki renkdas'larim lutfen gidin ve o sahaya dar edin o kuslara.

kombinemiz var ancak kapalı alt ta..o maça eski açıka gidicem....

anti fener ..anti e.belözoğlu.

e. oglu'nun øteki kuslardan niye ayiriyorsun? Hepsi ayni. Dun yemedigi kufurler kalmadi benden. o pozisyonlari seyrettikce cildiracaktim, kapattim tv'yi gittim yattim!

Geri
Üst Alt