#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

keitayoı yollayıp pino ve serdar özkanı alan bir zihniyetten ne bekliyoruz ki ? sırf maddi açıdan kar yapıcaz diye adnan polat bitiricek bizi açın gözünüzü arkadaşlar takım git gide kötüye gidiyo diğer branşları söylemiyorum bile

keitayoı yollayıp pino ve serdar özkanı alan bir zihniyetten ne bekliyoruz ki ? sırf maddi açıdan kar yapıcaz diye adnan polat bitiricek bizi açın gözünüzü arkadaşlar takım git gide kötüye gidiyo diğer branşları söylemiyorum bile

Güzel arkadaşım biraz geçmiş sayfalara baksan, Rijkaard'ın oyun planını çözmeye çalışsan, ne tip futbolcuların olması gerektiğini anlasan, bunları yapsan yani güzel olmaz mı ? Niye direkt maddi açıdan bakıyorsunuz olaya ?

Abartma sende Keita, Elano, Baros, Kewell bu isimleri kimin sayesinde gördün?

Seni satanı bizde satacağız , için rahat olsun koçum.Bizi unutma

Pino'yu görmeden gitmen hakkında yorum yapmak istemiyorum izleyip göreceğiz.

Güzel arkadaşım biraz geçmiş sayfalara baksan, Rijkaard'ın oyun planını çözmeye çalışsan, ne tip futbolcuların olması gerektiğini anlasan, bunları yapsan yani güzel olmaz mı ? Niye direkt maddi açıdan bakıyorsunuz olaya ?

neyin oyun stilindenn bahsediyosun sımdıye kadar neden alınmadı son 10 gunde mı rıjkardın ıstedıgı adamları alıp sampıyon olucaz

beyler samiyen topçuları görüldümü??

evet gördük ali sami yen topçularını neyse.

Man Unt.'da Ronaldo'yu yolladı yerine Valencia'yı aldı.Valenciamı ? Ronaldomu? yan yana bile gelmesi imkansız bu sorunun tabiki Ronaldo :)

Keita gitti Pino alındı. Keita ile Pino karşılaştırılmaz tabiki Keita diyor.

onu ben pino gündeme geldiğinde dedim:D

ya keita psikopata bağlayıp kart görmediği zaman,ne sakatlanıyodu, ne yoruluyodu zaten,serdar-pino gelmeyip tek keita kalsa daha iyiydi:D

41598_202512335491_6901_n.jpg

Samii Yen topçusu diyorlardı

Hani nerde Sami YEn de yok artık !

Geri
Üst Alt