#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Atasözü kelimesini yerli yersiz kullananlarınnnnn, neyse ben de birşey demiyorum, iyi geceler, iyi forumlar. :çokçokkızgınsinirliergensmileyı:

Birader senin amacın nedir ? Açık açık söylesene bana. Üyelerin mesajlarıyla alay ediyorsun devamlı, sorunun nedir senin ? O atasözünden de nefret ederim, söyleyenden de.

Arda'nın deplasman performansının beşte birini verememiştir Keita. Daha önce defalarca yazdım Arda'nın gol ya da asist yapmadığı hiçbir deplasman maçını kazanamadık(İki istisna sivas 1-1 rezalet futbol ve kayseri 0-0 hiç gol yok). Bu sezonda aynı istatistik devam ediyor. Geçen sezon bizi beş puan öne geçirmiş, bir iki tane daha olsa şampiyonmuşusz falan ya o açıdan.

Birader senin amacın nedir ? Açık açık söylesene bana. Üyelerin mesajlarıyla alay ediyorsun devamlı, sorunun nedir senin ? O atasözünden de nefret ederim, söyleyenden de.

Ben de bu atasözünden nefret edenlere de kıl oluruö.

Biladerim değilim senin bu bir. İkincisi kimseyle alay etmiyorum, bir tek senle ediyorum o da, bir üyeye katılmadığın için boş konuşuyorsun demen.

Arda'nın deplasman performansının beşte birini verememiştir Keita. Daha önce defalarca yazdım Arda'nın gol ya da asist yapmadığı hiçbir deplasman maçını kazanamadık(İki istisna sivas 1-1 rezalet futbol ve kayseri 0-0 hiç gol yok). Bu sezonda aynı istatistik devam ediyor. Geçen sezon bizi beş puan öne geçirmiş, bir iki tane daha olsa şampiyonmuşusz falan ya o açıdan.

Eee Arda'dan sonra kim var ? Arda'yı geçemedi bütün mesele bu mu ? İkisinden biri olmasa geçen sene ilk 6'ya bile giremezdik

1. Keita'nın yaşı geçiyordu ve iyi bir alıcısı çıktı. Eğer bu fırsat değerlendirilmeseydi büyük ihtimal bu kadar yüksek tutarda bir teklif gelmeyecekti.

2. Keita bazı liğ maçlarında özellikle de dünya kupasındaki Kaka'yı oyundan attıran hareketleri ile futbolun fairplay'ini hiç umursamayan bir oyuncu idi.

3. Sorumsuzdu canı istediği zaman oynuyor, istemediği zaman oynamıyordu, genellikle de iyi oynadığı maçlar iç saha maçları idi. Bunun yanında takıma geç katılma, gittiği tatilden zamanında dönmeme gibi problemleri vardı ki zaten başkan bunun diğer takım futbolcularının tepkisini çektiğini açıkladı.

4. Keita'nın Katar gibi bir ülkeyi seçmesi ne gibi bir kariyer planlamasının olduğunu ve futbola nasıl baktığını gösterir.

5. Hiç bir oyuncu vazgeçilmez değildir ve klüp o oyuncu sayesinde iyi paralar kazanmıştır ve burdan gelen para ile önemli transferler yapmıştır.

Herşey bitti Keita'ya sallamak kaldı.Keita'yı satmak tamamen aymazlıktır bana göre.Cash para görünce yönetimin yelkenleri suya indirmesidir.

Haydi keita'yı sattın ondan gelen para ile neden Gio'yu almadın opsiyonlu bir şekilde.

Keita'nın satışı ile çuvalladı yönetim. Özgür istediğin kadar yaz değişmeyecek bir gerçek bu.

Keita bana göre geçen yıl gösterdiği performans ile tartışılması gereken son kişidir takımda.

Eee Arda'dan sonra kim var ? Arda'yı geçemedi bütün mesele bu mu ? İkisinden biri olmasa geçen sene ilk 6'ya bile giremezdik

Kewell da var. İlk yarıda 14-15 gol attı. Nonda var sadece ilk yarıda 16 gol attı. Baros var. Neill var, maçların %90'nında iyi olan bir Sabri var. Arda var.

O kadar abartılacak bir iş yapmadı bizde anlatmak istediğim bu, Arda örnek sadece.

Peki öyle olsun.Keita neymiş bizim haberimiz yokmuş

Herşey bitti Keita'ya sallamak kaldı.Keita'yı satmak tamamen aymazlıktır bana göre.Cash para görünce yönetimin yelkenleri suya indirmesidir.

Haydi keita'yı sattın ondan gelen para ile neden Gio'yu almadın opsiyonlu bir şekilde.

Keita'nın satışı ile çuvalladı yönetim. Özgür istediğin kadar yaz değişmeyecek bir gerçek bu.

Keita bana göre geçen yıl gösterdiği performans ile tartışılması gereken son kişidir takımda.

Bence Keitayı övmek, geçen sene deplasmanlarda bir tarafını yırtan oyunculara biraz hakarettir. Gafilliktir.

Bence Keitayı övmek, geçen sene deplasmanlarda bir tarafını yırtan oyunculara biraz hakarettir. Gafilliktir.

ya kardeşim kim onlar yahu,kafamı buluyosun bizimle:D,kimmiş deplasmanda kendini yırtan adamlar

manisa,antalya,sivas,beşiktaş,kasımpaşa deplasmanlarında gayet iyi oynadı,atletico madrid deplasmanını söylemeye gerek yok sanırım,içerideki kurtardığı maçları saymıyorum bile:),daha ne yapacaktı acaba bi açıklasana bütün maçları keita kurtarmalıydı dimi haklısın sen:)

Gio 3-4 yıl içerisinde nerelerde olacak çok merak ediyorum açıkcası. Yönetimin diğer bir doğrusu da Keita'yı sattıktan sonra Gio gibi bir oyuncuya 7-8 milyon euro civarında bonservis bedeli ödememesidir. İyi bir futbolcuydu fakat sorumsuzdu ve çok iyi bir teklif geldi. Neden satılmasın ki, satılmaması için tek gerekçe bazı maçlarda iyi oynaması mı ? Sorumsuzlukları, vurdumduymazlıkları, oyuncudan gelen iyi para vs. vs. çok büyük etkendir bir oyuncunun satılıp satılmamasında..

39 maç 10 gol 14 asist daha ne yapması bekleniyor.Enteresan Futbolda şu asistten önceki pası da koysalar keşke.İstatistik delisi arkadaşlarımız daha çok aydınlanır

Sivas ve manisa maçlarında iyi miydi? Hatırlamıyorum net olarak.

Geçtiğimiz aylarda milli takımından rötarlı dönen ve bu nedenle Rijkaard tarafından kulübeye çekilen yıldız futbolcunun yine uzun süre yedek bekleyeceği bildirildi. Sarı-kırmızılı yönetimin de, izinsiz olarak Türkiye’ye dönüş tarihini uzatan Keita’ya aynı hatayı tekrarlaması yüzünden para cezası keseceği vurgulandı

Keita yandı! - Milliyet.com.tr

Galatasaray’da, milli takımdan iki kez geç dönen Fildişi Sahilli oyuncu, 12 Temmuz’da kampta olması konusunda uyarıldı. Keita’nın benzer bir hareket durumunda cezalandırılacağı ve satış listesine konacağı öğrenildi

Cim-Bom, sütten ağzı yanınca, yoğurdu artık üfleyerek yiyor! Geçen sezon büyük yatırımlar yapmasına karşın istediği sonuçları alamayan ve özellikle yabancı futbocularının performansından memnun kalmayan Galatasaray, yeni sezonda işi baştan sıkı tutacak. İlk olarak, teknik kadronun yaz dönemi için verdiği izinlerin dışına taşılması durumunda oyunculara bir dizi yaptırım uygulanacak.

Geçmiş yıllarda Lincoln ile başlayan geçen sezon da Keita ile tavan yapan, yabancı oyuncuların belirtilen tarihte kampa katılmaması konusunda baştan sıkıntı yaşamak istemeyen yönetim ve Rijkaard, oyuncunun ismine bakılmaksızın disiplin talimatını uygulayacak.

5 Temmuz’da toplandıktan sonra, 11 Temmuz’da Hollanda’ya gidecek olan Aslan’da Dünya Kupası’ndaki Neill, Keita ve Elano’nun hangi tarihte takıma katılacakları bildirilmemişti. Ancak Keita’nın formasını giydiği Fildişi Sahili ile Neill’in oynadığı Avustralya’nın ilk turda elenmeleri üzerine iki oyuncunun 12 Temmuz’da kampa katılması kararlaştırıldı.

Sezon içinde iki kez rötar yapan Keita’nın benzer bir hareket yapmasından çekinilirken, siyahi oyuncunun disiplinsiz davranışta bulunması durumunda ağır bir para cezası verileceği ve satışa konulacağı öğrenildi. Bu arada 10 gündür yurtdışında transfer görüşmelerinde bulunan Adnan Sezgin dün İstanbul’a döndü.

Aman Keita DİKKAT! - Milliyet.com.tr

Abdulkadeeeeeeeeeeer keytaaaaa

39 maç 10 gol 14 asist daha ne yapması bekleniyor.Enteresan Futbolda şu asistten önceki pası da koysalar keşke.İstatistik delisi arkadaşlarımız daha çok aydınlanır

Eheh:D Kırıyorsun beni...

Hücum elemanlarımızın istatistiklerini yazıyorum;

Arda Turan; 52 maç- 13 gol 29 asist- Çaldığı toplar da benim hediyem olsun.

Harry Kewell; 30 maç 14 gol 6 asist-Sadece ilk yarıda

Milan Baros; 24 maç 17 gol 3 asist-6 ay sakattı.

Shabani Nonda; 24 maç 16 gol 2 asist-Sadece ilk yarı

Aydın'ı da yazarım bir ara...

Geçtiğimiz aylarda milli takımından rötarlı dönen ve bu nedenle Rijkaard tarafından kulübeye çekilen yıldız futbolcunun yine uzun süre yedek bekleyeceği bildirildi. Sarı-kırmızılı yönetimin de, izinsiz olarak Türkiye’ye dönüş tarihini uzatan Keita’ya aynı hatayı tekrarlaması yüzünden para cezası keseceği vurgulandı

Keita yandı! - Milliyet.com.tr

Galatasaray’da, milli takımdan iki kez geç dönen Fildişi Sahilli oyuncu, 12 Temmuz’da kampta olması konusunda uyarıldı. Keita’nın benzer bir hareket durumunda cezalandırılacağı ve satış listesine konacağı öğrenildi

Cim-Bom, sütten ağzı yanınca, yoğurdu artık üfleyerek yiyor! Geçen sezon büyük yatırımlar yapmasına karşın istediği sonuçları alamayan ve özellikle yabancı futbocularının performansından memnun kalmayan Galatasaray, yeni sezonda işi baştan sıkı tutacak. İlk olarak, teknik kadronun yaz dönemi için verdiği izinlerin dışına taşılması durumunda oyunculara bir dizi yaptırım uygulanacak.

Geçmiş yıllarda Lincoln ile başlayan geçen sezon da Keita ile tavan yapan, yabancı oyuncuların belirtilen tarihte kampa katılmaması konusunda baştan sıkıntı yaşamak istemeyen yönetim ve Rijkaard, oyuncunun ismine bakılmaksızın disiplin talimatını uygulayacak.

5 Temmuz’da toplandıktan sonra, 11 Temmuz’da Hollanda’ya gidecek olan Aslan’da Dünya Kupası’ndaki Neill, Keita ve Elano’nun hangi tarihte takıma katılacakları bildirilmemişti. Ancak Keita’nın formasını giydiği Fildişi Sahili ile Neill’in oynadığı Avustralya’nın ilk turda elenmeleri üzerine iki oyuncunun 12 Temmuz’da kampa katılması kararlaştırıldı.

Sezon içinde iki kez rötar yapan Keita’nın benzer bir hareket yapmasından çekinilirken, siyahi oyuncunun disiplinsiz davranışta bulunması durumunda ağır bir para cezası verileceği ve satışa konulacağı öğrenildi. Bu arada 10 gündür yurtdışında transfer görüşmelerinde bulunan Adnan Sezgin dün İstanbul’a döndü.

Aman Keita DİKKAT! - Milliyet.com.tr

Abdulkadeeeeeeeeeeer keytaaaaa

ya sen bu başlıktan hiç çıkma he valla iyi eğlendiriyosun bizi:asd:,gazetede yazan haber sanki direk doğruymuş gibi buraya koymuşsun,ayrıca senden 2 önceki alıntımada cevap vermiyorsun üzüyosun beni reis:sad007:

Geri
Üst Alt