#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Keita gitmeseydi kesin gol atmıştık.

keitatakla.png

:sad007:

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Açıkçası ben artık Keita'nın takıma faydalı bir oyuncu olmadığını düşünüyorum.Dünya Kupası'nda iyi oynayıp,iyi bir fiyata satılırsa niye gitti diye üzülmem.

İlk olarak deplasmandaki maçlarda konsantrasyon sorunu var Keita'nın.Çok ilginçtir ki -bana göre- tamamen taraftarın gazı ile oynuyor.Sadece takımın genel olarak kötü olmasıyla alakalı bir durum değil bu,deplasmanlarda sürekli maçtan kopuk bir şekilde sahada geziniyor.Çok basit şeylerle maçı kafasında bitirebiliyor.

Fundamentali iyi değil başta.Sabri'ye laf ediyoruz ama bence ikisi arasında tek fark Keita'nın doğal yetenekleri.Pasları çok kötü,bazen hızını bile ayarlayamıyor.Doğru yerde doğru pası vermeyi hiç bilmiyor.(bkz Sivasspor-Galatasaray Keita'nın Mustafa Sarp'a atamadığı pas)Elbette ligin ilk yarısında Antalyaspor deplasmanı gibi istisnaları oldu ama genel olarak böyle.Zaten açık oynayan takımlara karşı çok iyi oynuyoruz ancak sert savunma yapan rakipleri açamayacak düzeyde Keita.Dos Santos'un yaptığı verkaçları yapamıyor bile.Sezon başında Nonda ile biraz uyum sağladı bir de Sabri'nin Keita'ya attığı uzun paslar.Bunun dışında katkısı tamamen bireysel düzeyde,takım oyununa fark getiren herhangi bir etkisini göremedim Keita'nın.

Son olarak onunla alakalı olmayan ancak yine de takımı etkileyen bir durum var.Elano ve hadi Ayhan diyelim,göbekte oynayıp da top sürebilen oyuncumuz yok.Bu yüzden bu oyuncular sürekli topu Keita'ya verelim,gerisini o halletsin gibi bir düşünceye kapıldılar.Fenerbahçe maçından önce bir kanalda gördüğüm istatistiklerde Fenerbahçe'ye karşı en çok golü göbekten atmışız ancak bu maçta göbekten geldiğimiz 1 ya da 2 defa olmuştur.Ortasaha düşünmeden topu ya Keita ya da Dos Santos'a attı.Takımımızın ortasahası çok kötü ama genel olarak göbekten atak geliştir(e)mememizin sebebi bu.Ortasahanın vasatlığı nedeniyle de Elano'nun topu kanatlara hızlı bir şekilde aktarması dışında iyi bir katkısını göremedik.

Ofsayt.

offside-.jpg

Gecen sene 10-15 mac tek basina kazandirdi lan. Ne kadar ayip birsey boyle bir adamin gonderilmesi. Kimler gonderdiyse ahirette gorusecegiz.

Adnan Polat'ın Manevi oğlu Kaka'ya yamuk yapmayacaktın reis :sad007:

kader_keita_kaka.jpg

Pokemon suratlı hıyar yüzünden reisi yolladılar ya off off :sad007:

Aklıma geldikçe deliriyorum.

Üşüyoruz reis, hatta g.tümüz dondu desek yeridir.

Kaka denen adam yüzünden Galatasaray sürünüyor ligde. Ya, 40 yıl düşünseniz aklınıza gelmez böyle bir şey.

yabanci kanalda real atletico maci var

adamlarin jenerigi neyle bitiyor tahmin edin

keitanin atletico taklasi:(

saat basi izliyorum

-----------Cana----Baris-----------

Keita--------------------------Arda

---------------Lincoln--------------

----------------Baros---------------

Keita+Lincolnlü 11in ofansif hatta ne kadar etkili olacagini aklima bile getiremiyorum.

Kaka ne alaka

Baskanimiz kendi dedi sezon sonu Keitayi satmaya karar vermistik yonetim toplantisinda diye

tek başına alırdı bu maçı,hiç sakatlanmıyodu bile ya adam o kadar tekmeye:tiphat:,cale yi paspas ederdi,ulan adnan polak çok beddua aldın çooookkk:evilsmile:,aklıma geldikçe acaip sinirleniyorum.

Geri
Üst Alt