#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

[video=youtube;J0MiPb2pr5Y]https://www.youtube.com/watch?v=J0MiPb2pr5Y[/video]

senden sonra senden sonra

sevemedim senden sonra

şu ateşe kör bakayım

yanmadım senden sonra

sevemedim senden sonra

şu ateşe kör bakayım

yanmadım senden sonra

yalanım yok sevemedim senden sonra senden başka kimsenin dizinde ağlamadım o hain sancı hiç kıvrandırmadı senden sonra hatırlar mısın en çok gülüşümü severdin ne çok güldürürdün beni senden sonra hiç gülmedim. önlü arkalı bir kasete çektiğimiz o şarkıyı bir daha dinlemedim dinleyemedim senden sonra çay içmedim vapurlarda sinemaya gitmedim denize taş atmadım. bir şiiri şişesine kalbimi koyup sulara bıraktım ne o şiiri bula buldum ne de kalbimi şimdi hayatın imdat frenini çekiyorum ve artık durduruyorum meçhule giden treni

sevemedim senden sonra

şu ateşe kör bakayım

yanmadım senden sonra

sevemedim senden sonra

şu ateşe kör bakayım

yanmadım senden sonra

Ah ulan ah tek başına sağ koridoru dağıtırdı.....

Keita fena patladı!

Galatasaray yönetimine bir serzeniş de Abdul Kader Keita'dan geldi.

07 Ocak 2011 Cuma 09:29

Son günlerde iyice eleştiri oklarının hedefi olan Adnan Polat başkanlığındaki Galatasaray yönetimine bir serzeniş de Abdul Kader Keita'dan geldi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin Katar'ın Al Saad takımına sattığı Keita, Fransız Nordeclair gazetesine verdiği demeçte "Al Saad, Galatasaray'dan kesinlikle daha profesyonel yönetilen bir kulüp. En azından burada saygı görüyorsunuz" ifadesini kullandı.

Taraftarlar seviyordu

Qatar SC takımıyla oynanan final maçında şampiyonluğun mimarı olan Keita, Katar'da kendini rahat hissettiğini söyledi. Keita, Galatasaray'da yaşadığı hayal kırıklığını şöyle dile getirdi: "Türkiye'de iyiydim, taraftarlar beni seviyordu. Ama bir gün bana geldiler, gitmem gerektiğini ve benim için iyi bir teklif aldıklarını söylediler. Ben de istenmediğim yerde duramazdım. Böyle bir yönetim ve anlayış görmedim.

Fotomaç/tumspor

Vay halimize vay

Adam haklı.Keita gibi adamın zorla gönderildiğine kanıttır.Keita'yı harcamak tarihimizin en büyük ihanetlerinden biridir.

Keita'yi gonderenin Amanatidis.

Haber Fotomaç olsa bile yürekten inanıyorum bu habere . Keıta 28 yaşında,taraftarı ve klubu bu kadar severken ve taraftarda onu bu kadar severken İstanbul gibi şehir ve Avrupa da adı yeterince bilinen Galatasaray´ı bırakıp Katar´a gitmez .İçine ettiler adamın kariyerinin ,geri zekalılar .

[video=youtube;dmNCY5zo_zQ]https://www.youtube.com/watch?v=dmNCY5zo_zQ[/video]

Söz vermiştin bana kaç hafta oldu

Çok cumalar geçti ve görüşler bitti

Senden başka kimsem varmıydı benim yar

Yar bana dağlar taşlar bile ağladı

Gardiyana sordum hani gelen olmadı

Sen gittin gideli güneşim hiç doğmadı yar

Takatim kalmadı sabrım tükendi

Bir derdime bir dert daha eklendi

Saat beşe on var bu cumada bitti yar

Yar bana dağlar taşlar bile ağladı

Gardiyana sordum daha olmadı

Sen gittin gideli güneşim hiç doğmadı yar

baykus.jpg

Keita vs Simao

B_5ec7c703158e896c7282b2dc0406ebba1.jpg

Kazanan;

B_280ffdde1374108e83c6b1760401273c.jpg

Bir yönetim adayı çıksa. Keita'yı geri getireceğim dese.

Seçilme olasılığı çok yüksek olur :)

İki kuruş fazla para veriyorlar diye performansının en iyi olduğu dönemde sattık adamı ne denir ki, inşallah yine bizi yerimizden hoplatıcak tutku dolu, yüreğiyle oynayan böyle futbolcular gelir Şanlı Galatasarayımıza...

Dün Quaresmayı şov yapıyor diye yutturdular gene yorumcular,ah Keıta reis olacakı:sad007:

[video=youtube;y_Kc_mLvceM]https://www.youtube.com/watch?v=y_Kc_mLvceM&feature=related[/video]

Geri
Üst Alt