#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Bu adam Fm de oynadığımda Şampiyonlar Liginde Lyon çıkmıştı bana sağ kanadımı dağıttı:)İki maçtada golü vardı.Çok hızlı bir adam zaten:)Hakan Balta Lyon maçlarında nedense 4 le bitirmişti maçları:D

Barış Manço'dan el salla şarkısını armağan ediyoruz buradan YALANCI MEDYA'ya:D

N'aber zenci ? :D

Bu transferle de en az 2 kişinin biletinin kesildiğini (birisi kızağa çekilmek kaydıyla) düşünüyorum.

hey men vatsap men.vat is dis:D

dis is e fenev:D

Bu arada Arda,Baros,Keita 3 lüsüyle forvet hattımız şekillenmiş durumda;)Bu noktada tutki Owen ı aldık,onu nereye koycaz?:)Bence Kalan transfer Sağ bek e Neill alınacak ve transfer sezonu kapatılacak!Belki birkaç Türk futbolcu alınır Volkan Şen gibi;)

Yönetime saydıran, iki dakka sabırlı duramayan ve transfer de transfer deyip Rijkaard gerçekliğine sabır göstermeyen ve yurtdışında bu gerçekliğe paralel olarak iş yapmaya çalışan yönetime laf edenlere buradan selam ederim.

Sabrettim... Hiç sabırsızlanmadım. Muradıma erdim.

Lyon'un 16 milyon avro saydığı bir adamı nasıl aldık, hala şaşkınlıklardayım... Kesin Baros fiyatına almışızdır bir türlü...

Bu arada Arda,Baros,Keita 3 lüsüyle forvet hattımız şekillenmiş durumda;)Bu noktada tutki Owen ı aldık,onu nereye koycaz?:)Bence Kalan transfer Sağ bek e Neill alınacak ve transfer sezonu kapatılacak!Belki birkaç Türk futbolcu alınır Volkan Şen gibi;)

Tam olarak sana katılıyorum bende aynen böyle düşünüyorum Owen artık fazla olur gibime geliyor.Neill sağ bek oldu bitti.

Yönetime saydıran, iki dakka sabırlı duramayan ve transfer de transfer deyip Rijkaard gerçekliğine sabır göstermeyen ve yurtdışında bu gerçekliğe paralel olarak iş yapmaya çalışan yönetime laf edenlere buradan selam ederim.

Sabrettim... Hiç sabırsızlanmadım. Muradıma erdim.

Lyon'un 16 milyon avro saydığı bir adamı nasıl aldık, hala şaşkınlıklardayım... Kesin Baros fiyatına almışızdır bir türlü...

Haldün Üstünel varken başımızda hertürlü hallederiz:D

Yuh Kader Keita'da nereden çıktı..:) Vallahi Haldun Üstünel bu işi biliyor..Helal olsun..:) Hayırlı olsun..

Yerinde bi transfer haldun abi den medyaya bir gol daha :)

bide orta sahaya aldık mı bi yabancı tamamdır transfer sag bekede bir türk futbolcu.

Francefootball'dan anladığım kadarıyla bonservisine 8M euro verilmiş. Bence makul fiyata almışlar. Ama son yıllardaki en pahalı transferimiz.

Lyon bu adam yerine LOİC REMY'yi alacakmış 15 m euro'ya..Yani Lyon Remy'yi almasaydı biz alacaktık, çünkü lyon'un Remy'yi başka kulüp isterse alış opsiyonu var. Bizde Remy'i istediğimize göre o vakitte bir anlaşma olmuş sanırım Lyon'la..

BENZEMA'yı da sattılar. Onun yerine de Porto'lu Lisandro veya Gignac alınacakmış.. Yorumlardan kaptığım bunlar..

Francefootball'dan anladığım kadarıyla bonservisine 8M euro verilmiş. Bence makul fiyata almışlar. Ama son yıllardaki en pahalı transferimiz.

Lyon bu adam yerine LOİC REMY'yi alacakmış 15 m euro'ya..Yani Lyon Remy'yi almasaydı biz alacaktık, çünkü lyon'un Remy'yi başka kulüp isterse alış opsiyonu var. Bizde Remy'i istediğimize göre o vakitte bir anlaşma olmuş sanırım Lyon'la..

BENZEMA'yı da sattılar. Onun yerine de Porto'lu Lisandro veya Gignac alınacakmış.. Yorumlardan kaptığım bunlar..

8 Mİ vay be bide transfer oyuncuların satılmasına bağlı felan diyodu yalancı media burdan da patlamış oldular :D

Geri
Üst Alt