#11 Abdul Kader Keita

Cevap: Lyon Başkanı: Kader Keita bizde çok kötü oynadı

Siz daha çok üzüleceksiniz :D;)

Cevap: # 9 Abdul Kader Keita

10-9-11 rafa kaldırılsın :D Takımda numara kalmayacak :D

Umarım 9 numarayla bizi sevindirecek güzel goller atar ve harika futbol sergiler.

9 yakışmaz keşke 11 verilseydi kanat oyuncularının genelde giydiği numaralardan verilmeliydi.11,7.20 vs...

Keita nın bence en çok faydasının dokunacağı maçlar;Bjk,fener ve Güçlü Avrupalı takımlarla oynadığımız oyunlarda rakibin üstümüze geldiği anlarda topla birlikte ani patlamalarıyla atacağı 60,70 m.lik deparlarla gol atıp, gol attıracaktır.

1.85 boyuyla hava toplarındada çok etkili olacaktır.Nadir uzun boylu kanat oyunculardan biri bir elin parmağını geçmez uzun boylu olupta kanat oynayan oyuncu sayısı Keitada bu nadir oyunculardan biri bunun avantajlarını bol bol göreceğiz.

Lala lay lala lay lala lala lala laaay

Lala lay lala lay lala laaay

Lala lay lala lay la la laaaay

Abdül Kadiiiir Keeeeita

Hadi *oy Beşiktaşaaaaaa

Oda yetmez ki sana

Birde kanarya yaaaaaaa

Lala lay lala lay lala laaay

Lala lay lala lay la la laaaay

Fransadan İstanbul'a

Geldi uça uçaaaaaa

Haydi *oyda bir kanaryaya

Girelim havayaaaa

:D:D

Volkan Lincolnun pesinden kostuğun gibi Keitanın pesinden koş len yemezki:D

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Bu ne yahu.. Kewell, 7 giysin istedik,19 giydi.. Baros, 9 giysin istedik,15 giydi.. Arda, 10 giysin istedik,66 giyiyor.. Keita, 11 giysin istedik,9 giyiyor..Bizim istediklerimizi giymek çok mu zor..:p:)

aynen hiç kimse kendine yakışan numarayı giymiyor:(

10-Arda

7-Keita

9-Baros

11-Kewel

olmasını çok isterdim!!

Volkan erkekse lincolnun pesınden kostugu gibi Keitanın pesınden kosar ben merak ediyorum Keıta ona kufur etse Keıtanın pesınden kosabilicekmi?:D

Şu an NTV'de Galatasaray'a ve Keita'ya b.k atma programı var. 2 Tane Fenerli oturmuş meydanı boş bulmuş sallıyorlar. Başlarında da Güntekin var .

Adamlardan biri tam Üstünel'in iyi bir transfer politikası izlediğini söylemeye başladı ki; Güntekin Beşiktaş konusunu açtı ve adamı susturdu.

Hiç sorma iki saattir zarınca oldum.. Adamların ağzından olumlu birşey çıkmadı ya.. Erhan Güvene bile iyi dediler..

Geri
Üst Alt