#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 9 Abdul Kader Keita

Şu an NTV'de Galatasaray'a ve Keita'ya b.k atma programı var. 2 Tane Fenerli oturmuş meydanı boş bulmuş sallıyorlar. Başlarında da Güntekin var .

Adamlardan biri tam Üstünel'in iyi bir transfer politikası izlediğini söylemeye başladı ki; Güntekin Beşiktaş konusunu açtı ve adamı susturdu.

Ben de izliyorum, Galatasaray'ı kötülüyorlar, özellikle Gürcan Bilgiç.. Keita ikisine de gereken cevabı sahada verecektir. Merak ediyorum ondan sonra ne yazacaksın Gürcan?

Adamlar kötülemediler sadece eksik yönlerini söylediler.Sonuçta Lyon başkanının ve lyon taraftarının sözleride ortada.

Ben de izliyorum, Galatasaray'ı kötülüyorlar, özellikle Gürcan Bilgiç.. Keita ikisine de gereken cevabı sahada verecektir. Merak ediyorum ondan sonra ne yazacaksın Gürcan?

Bu Gürcan'ın zaten bir hafta söyledikleri ile diğer hafta söyledikleri tutmaz asla. 2 ay sonra görürüm ben onu.

Bu adamın hakkından en iyi Çakar geliyordu.

Adamlar kötülemediler sadece eksik yönlerini söylediler.Sonuçta Lyon başkanının ve lyon taraftarının sözleride ortada.

Ben genel konuşmalarınından bahesediyorum. Ayrıca Keita'ya bok atana kadar Bilica'dan bahsetsinler. Oynadığı en büyük takım Sivas olan bir adamı göklere çıkarıyorlar. Bilica İyi futbolcudur ama Keita da kötü değildir.

Sene içinde göreceğiz zaten.

Kimse Keita kötü futbolcu demedi milleti provoke etmeyin.

Adamlar gerçekleri söylediler yalan mı 2 yıldır formsuz olduğu?

Yalan mı Lyon taraftararının Keita gittiği için sevindikleri veya Lyon başkanının kar ettik demesi.Akılda kalan soru işaretlerinden bahsettiler...

keitaya 8 milyon euro vermek yerine daha kaliteli bir isim alınabilirmiydi sizce?

Kimse Keita kötü futbolcu demedi milleti provoke etmeyin.

Adamlar gerçekleri söylediler yalan mı 2 yıldır formsuz olduğu?

Yalan mı Lyon taraftararının Keita gittiği için sevindikleri veya Lyon başkanının kar ettik demesi.Akılda kalan soru işaretlerinden bahsettiler...

Lyon taraftarlarinin sevindigini ne biliyorsun?! Kaynak göster de inandirici olsun. Servet gitseydi ben de sevinecektim mesela..

Lyon taraftarlarinin sevindigini ne biliyorsun?! Kaynak göster de inandirici olsun. Servet gitseydi ben de sevinecektim mesela..

Forumdan bir iki tane fransız gurbetçi arkadaş söylemişti ayrıca bazı gazetelerdede bu habere yer verildi.

Sen sevinecektin ama birçok taraftarda üzülecekti önemli olan bir iki insanın üzülmesi değil taraftarın genel kanısı önemli.

Sevinenlerin sebebide 8 M. euronun ciddi bir para oluşundan başka birşey olamaz.

Forumdan bir iki tane fransız gurbetçi arkadaş söylemişti ayrıca bazı gazetelerdede bu habere yer verildi.

Sen sevinecektin ama birçok taraftarda üzülecekti önemli olan bir iki insanın üzülmesi değil taraftarın genel kanısı önemli.

Sevinenlerde birtek 8 M. euronun ciddi bir para olmasından başka bir sebebi olamaz.

Demek ciddi bir kaynak yok. O söylemis bu söylemis.. Basinin yazdigi hic bir seye inanmiyorum zaten. Adamlar forumlarda bir sey okuyor haber yapiyor. Sonra da kendilerine gazeteci diyor.

Demek ciddi bir kaynak yok. O söylemis bu söylemis.. Basinin yazdigi hic bir seye inanmiyorum zaten. Adamlar forumlarda bir sey okuyor haber yapiyor. Sonra da kendilerine gazeteci diyor.

forumda belli bir mesaj sayısına ulaşmış ve devamlılığı olan bir üye benim için sağlam bir kaynaktır.İnanmamak sana kalmış brşey.

fiyat bence cok normal bu tip oyuncular cabuk parlıyoo

forumda belli bir mesaj sayısına ulaşmış ve devamlılığı olan bir üye benim için sağlam bir kaynaktır.İnanmamak sana kalmış brşey.

Bence her tecrübeli üyenin yazdigina inanmak yerine biraz kendin arastir. En güvenilir bilgi kendin edindigin bilgidir.

Bence her tecrübeli üyenin yazdigina inanmak yerine biraz kendin arastir. En güvenilir bilgi kendin edindigin bilgidir.

Kusura bakma fransızcam yok Lyon forumlarıına girip araştıramıy:oorum.

.Ben seni bozmaya falanda çalışmıyorum bu yüzden her mesajıma cevap vermek zorunda değilsin.

izlenicek adam bir tek futbol programı var oda Stadyum digerleri fasa fiso hele Telegol tam komedi pek dikkate almayın size tavsiyem Keıta mor edicek zaten

izlenicek adam bir tek futbol programı var oda Stadyum digerleri fasa fiso hele Telegol tam komedi pek dikkate almayın size tavsiyem Keıta mor edicek zaten

Stadyum, hangi kanal. hangi saatler'de?

baska programm'lar da tavsie ediorumusunuz(tv , ve saat güzel olur...):ka05:

Stadyum Trtde sezon basladıgında baslıycak saat 20.30da baslıyo

Geri
Üst Alt