#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 9 Abdul Kader Keita

Kusura bakma fransızcam yok Lyon forumlarıına girip araştıramıy:oorum.

.Ben seni bozmaya falanda çalışmıyorum bu yüzden her mesajıma cevap vermek zorunda değilsin.

Fiyatı tartısmanın anlamı yok fransa borsasına girin bakın yada lyon tv

fıyat 8,5 +500 000 (belli bi mac sayısından fazla oynarsa)

Ben Fransızca biliyorum ve Lyon forumlarına girip baktım. Seveni de var sevmeyeni de. Aynı bizim Servet'le ilgili farklı düşüncelere sahip olan arkadaşlarımız olduğu gibi.

Olay sadece Galatasaray'a bir şekilde b.k atmak isteyen basının binlerce fransız forumları arasından kötü konuşulan sözleri alıp göz önüne getirmesidir.

Bugün Türkçe bilen bir fransız gazeteci bizim foruma girip baksa; Servet'in yavaş olduğunu, sisteme uymadığını,, 8 Milyona kazık yiyeceklerini felan okuyacak. Bu gazeteci Marsilya'ya gıcıksa, bizim forumdan kötü yorumları alıntı yapıp gazetesinde yayınlayacak. Bu Servet'in kötü olduğunu mu gösterir? Transferinden bu yüzden vazgeçerler mi?

Haldun Üstünel ya da Rijkaard o kadar mı salak. Adnan Polat şu fransızlardan bir kazık yiyelim da rahatlayalım mı diyor.

Adam daha gelmeden basın tarafından eleştirilmeye başlandı. Başarısız olursa kına yakacaklar bir taraflarına bu TV deki gazetedeki adamlar.

Verilen 8.5 milyon € için Galatasaray için çok para laflarına da katılmıyorum. Galatasaray 8.5 milyon € bulup transfer yapamıyorsa hiç diğer takımlarla yarışmayalım. Ayrıca Galatasaray 4 futbolcu alıp 8.5 milyon € bonservis ödecektir ki bu yönetimin önemli bir başarısıdır.

bence bu sezon sağdan yaldır yaldır giderek sağ tarafı otobana çevirecek gelecek yıl da yüksek bonservisle satılacaktır.

Arkadaşlar,

Baroş için neler söylenmişti, ne istatistikler dökülmüştü. Bu güne kadar en beğendiğim Galatasaray forveti çıkıverdi karşımıza (Kimse itiraz edip polemik yapmasın lütfen, sadece kendi görüşümü söyledim, farklı düşünen çoktur).

Futbolcu bu, şişede durduğu gibi durmuyor. Keita'yı da oynayınca göreceğiz. Azıcık sabır, her şeyin cevabını alacağız.

keita'nın lyon'da bir düşüş yaşadığı yadsınamaz bir gerçek fakat baros,kewell,servet gibi oyuncular da Galatasaray'a gelmeden önce kötü günler geçiriyorlardı.Ama sonucu hep beraber gördük.Keita da öyle olabilir...Hepsinin cevabını 9 ağustos'ta başlayan TSL'de alacağız..

Keita Tobol maçında yok

Galatasaray’ın O.Lyon’dan transfer ettiği Abdul Kader Keita takıma gecikmeli katılacak. Fildişi Sahilli sağ kanat oyuncusunun, sarı kırmızılı takıma 12 Temmuz’da katılacağı ve 16 Temmuz’da Kazakistan’ın Tobol takımı ile deplasmanda oynanacak UEFA Kupası karşılaşmasında forma giymeyeceği belirtildi.

Rijkaard’dan izin aldığı için Almanya kampına katılmayarak doğrudan İstanbul’a gidecek olan Keita için sarı kırmızılı taraftarların, Atatürk Havaalanı’nda karşılama töreni hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

Kaynak : Hürriyet

Cevap: Keita Tobol maçında yok

Rahat maç olacak, Tromso ile karşılaştırıp çekinmeye gerek yok.

Keita'ya gerek de yok aslında ama,gözlerimiz onu görmek isterdi hani. (:

Emre Çolak Erhan Şentürk falan oynasın zaten. Bir sakatlık olursa as oyuncular kullanılsın.

Hazırlık maçı gibi bir maç olacak bana göre.

Rijkaard sanki gençlerle çıkacak gibi duruyor.

Şu karşılama olaylarını fazla abartmamak lazım artık.

Vassell'e yapılanlarıda gördükten sonra abartılmaya başladı sanki yapılan her yabancı transferi.

Keita'ya gelince,Sami Yen'de bizlerin önünde ilk maçına çıkması daha güzel olur.Lincoln'de de yapılmıştı aynı olay.Ama Lincoln özellikle oynatılmamıştı.Keita'nın durumu biraz farklı...

Ben Keita'nın başarılı olacağına inanıyorum ama zaman zaman Baros un da yaşadığı devamsızlık problemini Keita da yaşayacaktır.ligde 22-25 maç iyi oynasın öpüp başımıza koyalım.

Bence takıma katılması lazımdı.Zaten yeni bir sistem deneniyor ve Keita da bu sistemin önemli bir parçası olmak için alındı.Bu sistemi ne kadar çabuk oturtusak o kadar çok başarılı oluruz.Tv programlarında Galatasaray'ın bu sisteme alışana kadar çok puan kaybedebileceği söyleniyor.Umarık çabuk alışırlar.

rakibide küçümsemek istemiyorum açıkçası, başımıza neler geldi biliyoruz.ben sezon içinde düşünülen kadroyu görmek istiyorum bu maçlarda.

Fazla büyük bir karşılama yapmasak.Lincoln gibi olmasın sonra?

Normal bu bence adam kampa yeni katılacak artı tobolu yenmek içinde keitaya ardaya barosa ihtiyaç oldunu sanmıyorum her türlü geçeriz

cok iyi transfer ama bazı sorunları var örnegin biraz fazla egoist yani pas vermeyi sevmiyor ve devamsızlıgı cok oluyor.

herşeye ragmen bence cok iyi transfer rijkaard onu adam eder aldıgımız paranın 3-4 katına satarız çünkü kuması cok ama cok iyi bir oyuncu.

Bence takıma katılması lazımdı.Zaten yeni bir sistem deneniyor ve Keita da bu sistemin önemli bir parçası olmak için alındı.Bu sistemi ne kadar çabuk oturtusak o kadar çok başarılı oluruz.Tv programlarında Galatasaray'ın bu sisteme alışana kadar çok puan kaybedebileceği söyleniyor.Umarık çabuk alışırlar.

rakibide küçümsemek istemiyorum açıkçası, başımıza neler geldi biliyoruz.ben sezon içinde düşünülen kadroyu görmek istiyorum bu maçlarda.

yok ben 3 maçtan sonra öyle abartılı puan kaybı olacağını sanmıyorum bizim ligde ofansif oyun başarı getirir bizim için tehlikeli maçlar avrupa maçları onlarda zaten 2 ay var (ön elemelerden bahsetmiyorum) yani o yorumcular rijkardın barcelonadaki istatistiklerine bakıyorlar ondan puan kaybından bahsediyorlar ama rijkardın o sistemi ozaman yeni kullandığı düşünülürse şimdi biraz daha farklı olur;)

Simdiden Rakibi kucumsemeye basladık.. boyle kucumsersek tromso gibi olacak

Geri
Üst Alt