#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Rijkaard-Polat isbirligiyle gonderildi Keita reis

Aziz Yıldırım bizim kulübün başına geçse sırf izleyebilmek için yollamazdı. Teşekkürler Adnan Polat.

Güzeldi, yaşandı ve bitti. Artık başka oyuncularla yeni hedeflere gitmemiz lazım bırakın Keita sevdasını.

Gerçekten eğer isterse müthiş oynayabilen bir oyuncu. Gittiğinde çok üzülmüştüm. Pino onun yerini hiç dolduramadı. Bence her Galatasaraylı geri dönsün ister. Kadroda bulunması gereken bir oyuncu. Zaten taraftarlar da benim gibi düşünüyor. Kaynak :KEITA GERİ DÖNSÜN MÜ | Spor Anketleri

Rijkaard-Polat isbirligiyle gonderildi Keita reis

Rijkaard'ı savunuyor gibi olmak istemem ama, Rijkaard'ın Keita'yı yollayın Pino ve Aydın'la devam etmek istiyorum demesi gerçekten blue screen bir olay.

Rijkaard'ı savunuyor gibi olmak istemem ama, Rijkaard'ın Keita'yı yollayın Pino ve Aydın'la devam etmek istiyorum demesi gerçekten blue screen bir olay.

oyle dememis ki, gonderilmesi yonunde olumlu fikir belirtmis. keita'yi gonderdikten sonra yerini dolduramamak yonetimin kekolugu

oyle dememis ki, gonderilmesi yonunde olumlu fikir belirtmis. keita'yi gonderdikten sonra yerini dolduramamak yonetimin kekolugu

Konuşuyoruz da, dediğin gibi vardır bir kekoluk. Adama demişlerdir, ''Keita'dan genç süper yetenek getireceğiz sana'' diye, Pino'yu vermişlerdir eline.

adam kendi isteğiyle gitmedi mi arkadaşlar artık ne bu keita sevdası geri dönme gibi bir ihtimal de yok önümüze bakalım bence

Reisi belki izlemek isteyenler olabilir. Saat tsi 19'da Keita'nin maci var. Afrika Sampiyonlar Ligi maci. Al-Sadd - Al Shabab.

giderken çok üzüldüm onu çok özlüyorum geri dönse inanılmaz sevinirim... :(

[video=youtube;Z04doI5ldrY]https://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY[/video]

aklım almıyor neden sattınız bu adamı? :mad:

[video=youtube;Z04doI5ldrY]https://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY[/video]

:( İkisinin geldiğini düşünsenize Drogba ve Keita!

Keske alabilsek reyisi geri. Sahsen Drogba'nin yerine Reyis transfer edilse daha cok sevinirim :yenieek:

Geri
Üst Alt