#11 Abdul Kader Keita

Cevap: Keıta 2. Lincoln olur(muş)

ha birde Galatasaray senelerce ödemeleri aksatıyormus klasik olmus ulan ben sizin...

Bu herif kim bilmiyorum. Aynı şeyi tavsiye edeceğim: Lütfen televizyonu bir kere de gözünüzle izleyin.

Edit: Aynı adammış. Oturma organıyla TV izleyen adam.

yaw bunun gibi ezikler galatasarayı kullanıp piyasa yapmak ister bunlar her zaman olan şeyler fazla takmayın 2 güne kaybolur gider buda kimler geldi kimler geçti

bunların oldugu kanalı, gazeteyi dergiyi ne alın ne izleyin nekadar namusuz bunlar yaf azize parayı dansöze takar gibi takıyor bunlara bunlarda ötüyorlar.

Arkadaş yıldız futbolcu getiriyoruz kuduz köpek gibi saldırıyor medya,kim ne derse desin var ya aslında Lincoln'ü de medya bitirdi adamı bezdirdiler Türkiye'den artık burada yaşamak istemediği için bu disiplinsiz tavırları sergiledi..

Keita'nın gece hayatını sevdiği ve geceleri dışarı çıktığı doğru ama emin olun parasını aldığı sürece 2.Lincoln olmaz,ama parasını alamadığı anda onunla da FİFA'lık oluruz çünkü klasik Afrikalı oyuncu özellikleri taşıyor,parasını alamadığı anda şikayet edebilecek bir isim.

aha bi müneccim daha.....

sırf sansasyönel konuşmak adına konuşuyo bunlar kimden öğrendiği malum(hani varya kendine galatasaraylı diyen bi kart zampara)

geçiniz bunları türkiyenin zavallı tv spor yorumcuları.......

Cevap: Keita 2. Lincoln olur(muş)

Esat Yılmaer komiktir, iki lafı bir araya getiremez, getirdiğinde de hiçbirşey anlaşılmaz. Fazla ciddiye almamak gerekir. Belli ki klasik sezon öncesi Galatasaray yusufları yaşıyor Esat Bey. Çamur at izi kalsın hesabı, abuk subuk yorumlar yaptı dün gece. Gökmen de oradaydı, Esat Bey'in yorumlarından sıkıldığı ve bir şeyler söylemek istediği belliydi ama saygıdan mıdır artık bilemiyorum susmayı tercih etti.

Bu adamın yorumları üzerine yorum yapmanız bile gereksiz bence. Hee, heee deyip geçeceksiniz. Uğur Meleke gibi adamların sözlerine kulak verin, bu tür tetikçi yorumcuların üzerinde durmayın bile.

Ntv için pankart falan düşünülüyor mu?

Sınırları zorluyorlar.

Esat Yılmaer heralde futbolu Guardiola'dan iyi biliyor.O adam bile diyor takımı Rıjkaard yarattı diye.Ah ah adam olmaz bunlar.

Sen kimsin Galatasaray'ı ağzına alıyorsun...

Adam gelmeden eleştiriliyor hayret doğrusu ! Böyle bir transfer için tebrik edeceklerine utanmadan laf atıyorlar ! Siz Galatasaray'a dua edin yoksa Topuzlara, Finklere kalırdınız...

Bu adamın yorumları üzerine yorum yapmanız bile gereksiz bence. Hee, heee deyip geçeceksiniz. Uğur Meleke gibi adamların sözlerine kulak verin, bu tür tetikçi yorumcuların üzerinde durmayın bile.

Dün yazmıştım bunu.

Bir hikaye var, bilir misiniz. Bir koyun ve Kurt hakkında. Hikaye kısaca şu şekilde: Koyun otlamaktadır. Uzaktan Kurt görünür. Koyun der ki: "Yooo! Kurt değildir" diye düşünür, otlamaya devam eder. Kurt biraz daha yaklaşır. Koyun bakar; der ki: "Yok canım, kurt olamaz" der, otlamaya devam eder. Kurt iyice yaklaşır: "Hayır hayır, kurdun burada ne işi olur" diye düşünür, otlamaya devam eder. Neyse fazla uzatmayayım. Koyun bu şekilde kendini kandırmaya devam ederken kurt gelir, koyunu mideye indirir. Koyunun son nefesinde söylediği bir söz vardı hikayede, ama hatırlamıyorum. Zaten önemli de değil.

Not: Yazdıktan 1-2 saat sonra hatırladım. Hikaye Aziz Nesin'in ve "koyun" değil "eşek" olacak. Kurt, hala kurt ama. Hikaye eşeklerin neden AA-İİ diye bağırdıklarını anlatıyor. Eşeğin son sözlerini de hatırladım: " AA-İİ "

Geri
Üst Alt