#11 Abdul Kader Keita

Cevap: Keita 2. Lincoln olur(muş)

Lig TV'de Haftanın Renkleri diye bir program vardı orda çıkıyordu bu herif Galatasaray'ı orda da yerden yere vuruyordu he deyip geçin futboldan anlamıyor bu şerefsiz

Ntvspor'da bu haberi yapan, haber müdürü ve haber ekibinin avanesini bara götürmüş Keita. Ondan böyle hazımsızlar.

ferit şahenk ve ali koç organizasyonları bunlar. Hiçbiri hakkında bir gram iyi düşüncem yok.Bu insanlara saygı göstermeyin.

BOYKOT'a az kaldı.

Not:Özel isimler özellikle küçük yazıldı.Düşmanları küçültmeye isimlerinden başlamak gerekiyor.

Lig TV'de Haftanın Renkleri diye bir program vardı orda çıkıyordu bu herif Galatasaray'ı orda da yerden yere vuruyordu he deyip geçin futboldan anlamıyor bu şerefsiz

Başkan diyorlar hep.TSYD başkanı falan mı acaba?Öyleyse daha büyük rezalet.

Başkan diyorlar hep.TSYD başkanı falan mı acaba?Öyleyse daha büyük rezalet.

Eskiden TSYD vardı şimdi sermayenin kucağında, Audi,Passat karşılığı kalem satan bir organ olan TŞYD var.Anladınız siz onu!!!

Bilenler bilir KALEM = NAMUSTUR bir gazeteci için.Yani kalemini satan namusunu, ırzını satar.

Cevap: # 9 Abdul Kader Keita

Keita geliyor

Galatasaray'ın Fransa'nın Lyon kulübünden transfer ettiği Abdul Kader Keita, bugün İstanbul'a gelecek. Keita Salı günü sarı-kırmızılılarla resmi sözleşme imzalayacak.

Galatasaray, yeni transferi Abdul Kader Keita'ya kavuşuyor.

Sarı-kırmızılı takımın Almanya'daki hazırlık kampına izinli olduğu için katılmayan Fildişi Sahilli futbolcu, bugün İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek.

Keita salı günü ise Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenecek törenle resmi sözleşme imzalayacak.

https://www.ntvmsnbc.com/id/24983021/

Abdul Kader Keita İstanbul'da

Galatasaray'ımızın yeni transferi Abdul Kader Keita bugün 13:00'de Atatürk Havalimanı'nda olacaktır.Keita'nın gelişi'ni Gs Tv Canlı olarak yayınlayacak.

Gs Tv

Cevap: Abdul Kader Keita 13:00'de Atatürk Havalimanı'nda!

GsTv yede bakamaz olduk :(

Gelsin gelsin. Ribery'den sonra gözümüz sağ açık görsün.

Oh be!:D

Hoşgelsin, sefalar getirsin.

Gs Tv yi nasil izleyecegiz? Izleyebilseydik fena olmazdi.

İnşallah güzel bir karşılama yapılır nereye geldiğini anlasın adam dimi. :)

Çok merak ediyorum. :D

Ntvspor versede izlemem o lanet kanaldan.

Benim icin ntvspor bitmistir:)

Karşılamaya gidemedik, artık yarınki imza töreni taraftara açık olursa ona gideriz... :)

Ntvspor'u açtım bekliyorum!

Geri
Üst Alt