#11 Abdul Kader Keita

Cevap: Keita: "Galatasaray'a Çok Çalışmaya Geldim"

Çok güzel ve zekice konuşmuş zevkle okudum,şu kısım çok hoşuma gitti:

- Frank Rijkaard hakkında ne düşünüyor kendisi?

Her şeyden önce çok iyi bir antrenör. Onu Barcelona’da gördük. Oyuncularıyla iletişimi çok iyi olan bir hoca. Bunun da örneklerini defalarca izledik. Ben gelmeden önce kendisiyle uzun uzun konuştum.Çok şey paylaştık. Bana anlattıkları çok hoşuma gitti ve bana anlattıkları bana güvendiğini gösterdi. Ve sistemi için de bana da ihtiyacı olacağından bahsetti. Ancak bilinmesi gerekir ki, onun bana olacak olan ihtiyacından çok benim ona ihtiyacım var. Herşeyden önce bu bilinmeli. Benim Frank Rijkaard’a kendisinin bana olduğundan çok daha fazla ihtiyacım var.Ve ben iyi bir şekilde onun söylediklerini yerine getirebilirsem öyle zannediyorum ki bu aynı zamanda benim yeniden çıkışa geçmem hatta bir patlama yapmam için önemli bir fırsat olacak. Kendisi benim oyuncuyken de çok takdir ettiğim oyunculardan biriydi .Şimdi kendisiyle çalışacak olmam bana çok büyük bir mutluluk veriyor. Kendisi hakkında söylenebilecek hiçbir şey yok aslında. Herkesin tanıdığı ve takdir ettiği büyük bir antrenör.

Çok güzel ve zekice konuşmuş zevkle okudum,şu kısım çok hoşuma gitti:

- Frank Rijkaard hakkında ne düşünüyor kendisi?

Her şeyden önce çok iyi bir antrenör. Onu Barcelona’da gördük. Oyuncularıyla iletişimi çok iyi olan bir hoca. Bunun da örneklerini defalarca izledik. Ben gelmeden önce kendisiyle uzun uzun konuştum.Çok şey paylaştık. Bana anlattıkları çok hoşuma gitti ve bana anlattıkları bana güvendiğini gösterdi. Ve sistemi için de bana da ihtiyacı olacağından bahsetti. Ancak bilinmesi gerekir ki, onun bana olacak olan ihtiyacından çok benim ona ihtiyacım var. Herşeyden önce bu bilinmeli. Benim Frank Rijkaard’a kendisinin bana olduğundan çok daha fazla ihtiyacım var.Ve ben iyi bir şekilde onun söylediklerini yerine getirebilirsem öyle zannediyorum ki bu aynı zamanda benim yeniden çıkışa geçmem hatta bir patlama yapmam için önemli bir fırsat olacak. Kendisi benim oyuncuyken de çok takdir ettiğim oyunculardan biriydi .Şimdi kendisiyle çalışacak olmam bana çok büyük bir mutluluk veriyor. Kendisi hakkında söylenebilecek hiçbir şey yok aslında. Herkesin tanıdığı ve takdir ettiği büyük bir antrenör.

Demek ki neymiş; bu transferi Rİjkaard yapmış.

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Hadi hayırlısı Allah yolumuzu açık etsin güzel günler göstersin inşallah çok uzun yıllar faydalı olursun Keita bizde sana inanıyoruz aslanım...

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Yeteneklerini takım için kullanmayı becerirse(ki Rıjkaard'ın oyuncuların üstündeki en önemli faydalarından biri) inanılmaz katkı sağlar.

Popito çok yararlı olucak.

Son paragrafta söyledikleri hosuma gitti be kardesim icimden geldi yedim karaoglanin canini :)

Ben kadere inanırım. Bütün iyiliklerin Allah tarafından geldiğini düşünürüm. Mesela bir golü attıysam, ‘Allah bana o golü attırdı’ derim. Şimdi bana kaderim ne gösterecek göreceğiz.

Öyle zannediyorum ki O. Lyon’da ben iyi çalışmışım, oradaki yapabileceklerimi tamamlamışım ki bana böyle bir yeni teklif geldi.

hayır, eski formuna kavuşman umulduğu için bu teklif geldi:rolleyes:

farklı bir bakış açısı:p

Şimdiden ısındım sana Keita :D

Sen yeter ki çok çalış istersen gol atama, oynayama ama sendeki o çalışma azmi bize yeter.

Yani senin burya yatmaya gelmediğini bize göster yeter biz hep senin destekçin oluruz.

Cevap: Abdul Kader Keita İstanbul'da

Bence basına haber verilmemesinin nedeni şimdilik havaalanını ve basını boş yere işgal etmemekti,asıl işgali ilerleyen günlere saklıyor 007 HALDUN

Bu bir öngörü degil temennidir:rolleyes::rolleyes:

yarın imza törenine daha çok taraftar çekmek de olabilir amaç. :)

ama iyi oldu gerçekten, bu şekilde olsa keşke bütün karşılamalarımız.

Karşılanmaması iyi olmuş, oyuncu kendini vazgeçilmez sanmasın.. İmza töreni içinse tedirginim biraz. 1000'den fazla taraftar olmaz bence..

Geri
Üst Alt