#11 Abdul Kader Keita

Cevap: Abdul Kader Keita İstanbul'da

Uzun zamandır süratli ve teknik futbolcuya hasrettik Ribery gittikten beri,gerçi Arda vardı ama Keita'nın gelmesi baya iyi oldu Arda Keita kadar süratli değildir

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

'Yeniden doğmaya geldim'

Haldun Üstünel´in 12 gün boyunca Lyon´da kamp kurarak başarılı bir operasyonla transferini bitirdiği ünlü oyuncu dün İstanbul´a geldi. İmza töreni, bugün 14.00´te taraftara açık yapılacak.

İçinde bulunduğu altından kalkılması büyük borç yüküne karşın transferde arka arkaya bombalar patlatan Galatasaray, Abdul Kader Keita’sına kavuştu. Dün İstanbul’a gelen ve sağlık kontrollerine başlanan Fildişi Sahilli oyuncu, bugün saat 14.00’te, Florya Metin Oktay Tesisleri Derwall Antrenman Sahası’nda taraftara açık bir törenle resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Ayağının tozuyla önemli açıklamalarda bulunan?Keita, “Gelmeden önce Frank Rijkaard ile uzun uzun konuştuk. Sistemi içinde bana çok ihtiyacı olacağından bahsetti. Kendisinin bana olduğundan çok, benim ona ihtiyacım var. Söylediklerini yerine getirebilirsem, aynı zamanda bu yeniden çıkışa geçmem hatta patlama yapmam için önemli bir fırsat olacak” diye konuştu.

11 numarayı giyecek

Zaman zaman santrfor oynamak zorunda kaldığına da değinen Keita, “Ancak benim asıl yerim kanatlardır. Oralarda daha başarılı olurum. Lyon da Juninho gibi bir ustayla çalıştım. Ondan çok şey öğrendim. Burada çok çalışıp Galatasaray’a elimden gelen en iyi hizmeti yapacağım. Şu unutulmasın; Ben buraya sadece kontratımı tamamlamak için gelmedim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim” dedi. Abdul Kader Keita, alacağı yıllık 2.3 milyon Euro’luk ücretle Galatasaray’ın en çok kazanan ismi olacak. Lakabı “Popito” olan yıldız oyuncu Sarı-Kırmızılı takımda 11 numaralı formayı giyecek.

Raşit Altun

FANATİK

Cevap: Keita: "Galatasaray'a Çok Çalışmaya Geldim"

Calisanin ,istekli olanin basarisizlik olasiligi bence cok dusuktur.

Basarilar Keita.

Başarıdan önce çalışmak istediğini söylüyor bu çok önemli birşey. Bu sene müthiş katkı sağlayacak Papito.

Açıklamalarını dinledim çok beyendim umarım uygulamalırını da çok beyeniriz:D

Açıklaması hoşuma gitti.Karakterli birine benziyor.Lincoln olacak diyenleri mor etmek güzel olacak

Keita'nı çok mantıklı konuşmaları var.. Geldiği gün asarım, keserim, kimse beni tutamaz gibi bir cümlesi yok.. Her şeyin zamanla olacağını düşünüyor.. İnşallah başarılı olur Galatasaray forması altında..

Açıklama güzel,inşallah bunu fiili olarak uygulamasınıda yaparda bizleri mutlu eder.Bu tip oyuncuların kendilerini ispat etmek istemesi güzel bir şey zira barosda aynı konumdaydı ve bizde gol kralı oldu.Keita gece yaşantısını abartmaz kendisini tamamen futbola verirse fırtına etkisi yaratabilir bu sezon.Herşey elbetteki keitanın elinde,onu yönlendirip iyi kullanacak kişide teknik direktör reijkard olacak.

Hadi bakalım,hoşgeldin aramıza keita...

Umarım Rijkaardın ve haldun üstünelin yüzünü kara çıkarmaz ve gönlümüzde taht kurar.

Keita ilk idmanına çıktı

Galatasaray'ın yeni transferi Abdul Kader Keita, sarı-kırmızılı kulüpte ilk antrenmanına çıktı.

Fildişi Sahili vatandaşı olan oyuncu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, sadece idman eksiği bulunan futbolcuların katıldığı çalışmada yer aldı.

Antrenmana Keita'nın dışında Nonda, Linderoth, Hakan Balta, Serkan Çalık, Kewell, Leo Franco ve genç kaleci Fırat katıldı.

Teknik direktör Frank Rijkaard ve Kewell idmanda birlikte koşu yaparken, ikilinin koyu sohbeti dikkati çekti.

Futbolcular antrenmanda koşunun ardından, fizik-kondisyon ve koordinasyon geliştirici çalışmalar yaptı.

İmza törenini NTVSPOR gösterecek mi? Hidayet var NBA Stüdyo 'da ama.

I love you Keita Keita Keita nedir ya?? Daha kötü bir tezahürat olabilir mi?

Taraftarlar yine baslamis saldir Galatasaray tezahüratina. Laylaylaylayla Abdul Kader Keita.. yaraticilikta son nokta!

Aleykum Selam Keita!

Kocum benim!

Ailemizin yeni uyesi,sirin popito.!

Geri
Üst Alt