#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Mersin,Trabzon ilgilenebiliyorsa,bizde çok rahat geri döndürürüz.

doğrusu benim biraz çekincemelerim var.

8 milyona satmıştık, katar ekibi şimdi 3,8 e vs. düşmüş şeklinde haberler var.

Niye düştü diye düşünüyorum, ordaki performansı çok mu kötüydü acaba?

vs.vs.
Adamların para derdi yok çünkü.Yılın futbolcusu seçildi Katar Liginde yanlış hatırlamıyorsam

[video=youtube;F9X1kCjveGY]https://www.youtube.com/watch?v=F9X1kCjveGY&feature=related[/video]

bizim için müthiş bir transfer olur.3 milyon çok fazla değil keita göre bir oyuncu için.Arda gibi bir isim gitmişken en azından Keita gelirse taraftar olarak bi nebzede olsa mutlu oluruz.

Arena'yı doldurur bu adam.

gittiği günü hatırlıyorumda sabah transfer haberi vardır heyecanıyla uyanır uyanmaz resmi siteyi tıklamamla senin satıldın yazını okuduğum an gelir aklıma. dokunsalar ağlayacaktım ciddi ciddi. gel be kara oğlan elde kazım var sağ açık şuanda transfer için en gereksiz yer belkide ama sen gel be kara oğlan

Abdul-Kader-Keita.jpg

gittiği günü hatırlıyorumda sabah transfer haberi vardır heyecanıyla uyanır uyanmaz resmi siteyi tıklamamla senin satıldın yazını okuduğum an gelir aklıma. dokunsalar ağlayacaktım ciddi ciddi. gel be kara oğlan elde kazım var sağ açık şuanda transfer için en gereksiz yer belkide ama sen gel be kara oğlan

Abdul-Kader-Keita.jpg

ben uyandım herşeyden habersiz ekşisözlükte keitanın yanında 100küsür entry vardı

dedim heralde ayağı kırıldı bişey oldu.

hala hatırlarım o kara günü

allahım geri geliyor geriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Abdul-Kader-Keita.jpg

Tam tersi kanatlar suanda bence en önemli yer. :)

''Haftaya Mersin'e geliyor'' diye haber vardı bugün. Kiralık olarak anlaşmak üzereymiş Mersin, Keita'yla.

Gelmesen önemli değil de, gelsen önemli olurdu...

lan keita konusunu görünce aklıma özdemir asaf gelmesi sakıncalı mıdır?

:asd:

bilmiyorum gelir mi ?ama hep dedim bu adam daha 27 yaşında geldiği gün bütün spor yazarları özellikle mehmet demirkol 84 doğumlu olduğunu söyledi. nüfusa 3 yaş büyük yazdırılmış 81li diye.babasıda açıklama yapmış o gün.

Geri
Üst Alt