#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

hadi bakalım çok iyi başladın...devamı gelsin! :D

Taklalardan sonraki bağırması da çok ilginçti

Sanki 10 maçtır gol atamıyormuş da bu maç atınca

içindeki hırsı dışarıya böyle boşalttı.

O taklaları görünce, Aghahowa'yı anımsadım birdenbire. :)

Aghahowa_takla.jpg

Kesinlikle Tugay..:)

keita-takla-334_5011_334.jpg

Söylemiştim bu adam çok can yakacak attığı gol klasını gösterdi,top çalması dikkatimi çekti,Rijkaard gene akıllı davrandı ve çok kasmadı Keita'yı Kewell'ı oyuna sürdü başarılı bir maç çıkardı tebriker Keita'ya!

Keita da süperdi bugün. Golleri ve taklalarıyla bu sene bizi coşturacak inşallah.

Dü dü dü lomoşe dü dü Galatasaray fans of dü dü dü adamsın Keita!

heyy aslanım bee gözlere bak bence içinden diyoki f5 taklalarım sizin için geliyor:))

harika bi adam bu yaaaa , buyuledi resmen attigi golle...

o ne hiz....

o ne zeka....

o ne vurus....

o ne taklaa....

harikasin Kader Keita :D

Bir çalımı var top Keita'ya geliyor,adam dili dışarda aç köpek gibi koşuyor,Keita rahat,soğukkanlı topun dibine girip Tsubasa gibi topu havaya yollayıp herifi pazara yollayıp topu alıyor,herşey anlaşılıyor...

Geriye çok yardım edemedi gibi bu maç. Bu konuda ne dersiniz. Daha 30. dakikada Rijkaard Kewell'ı ısınmaya gönderdi. Ama bu baştan planladığı bir şey de olabilir tabi.

Geriye çok yardım edemedi gibi bu maç. Bu konuda ne dersiniz. Daha 30. dakikada Rijkaard Kewell'ı ısınmaya gönderdi. Ama bu baştan planladığı bir şey de olabilir tabi.

Kondisyonu el verdiği kadar geriye yardım etti.Unutmaki Keita hala hazır değil ve fit Keita'yı düşünemiyorum bile.

Bence geriye çok yardım etti. Uğur Uçar 'ın önündeki bölgeye sıksık gelerek o bölgeyi doldurdu. Aşırı pres yapmasa da oynadığı kulvarı hem defansif hem ofansif olarak kullandı.

Bu arada saat 12'yi geçti ama doğum günün kutlu olsun Keita. 29 yaşına bastı..

Geri
Üst Alt