#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Japonların bu adamı klonlayıp her takıma yollaması lazım bu adam keyif veriyor arkadaş.

Solda carlos olursa maça +18 sınırı gelir..

Zaten maç başladı D-Smart ekranlarında Nonda ve Keita oynuyorsa +18'i koymaları lazım :D

Bu adam topu ayağına alınca acayip bir rahatlama geliyo takıma süper futbolcu.

Keita cikti macin hic zevki kalmadi :D

carlos sakatim ayagina yatarsa hic sasmam pazar günü :D

Keita izlemek ne kadar keyifli ya cidden doyamıyorum maç hemen bitiyor.

Keita gibi bir oyuncumuz olduğu için çok şanslıyız. Maçın adamı Keita'dır. Feneride dağıtacak.

Japonların bu adamı klonlayıp her takıma yollaması lazım bu adam keyif veriyor arkadaş.

Yok len ortak naptın sen:D Sadece bizde olsun yeter:D

Gerçekten çok süper oynadı bugün. Aynı oyununun devamı fener maçında da bekliyoruz kendisinden...

Carlos maç saatine kadar uyuyamaz artık. :D

Harika futbolcu ya. Insallah ilerleyen senelerde de bizde kalir.

Carlos maç saatine kadar uyuyamaz artık. :D

Önümüzdeki 2 günde, hem Carlos, hem de Wederson 'dan maçta oynayamayacaklarına dair haber bekliyorum.

Tıpkı Rüştü 'nün İngiltere 'deki maçlar öncesi aniden, gizemli şekilde sakatlanması gibi. :):asd:

Sergenin yorumunu izleyeniniz oldumu bu adamlar maçı hangi organlarıyla izlemişler anlamadım ama fener iyi biz kötüymüşüz ve Keita ile ilgili yorumundada'' sen çok yetenekli değilsin,yeteneklerinden fazlasını yapmaya çalışıyorsun,ara paslar atmaya falan çalışıyorsun,ekstralara girme.Zaten onları yapabilseydin Lyonda oynardın Galatasarayada oynamazdın.Sen yıldız oyuncu değilsin,bırak yıldızlar işini yapsın''dedi gülmekten kırıldım.Bu adam gibisi Lyonda da yok,R.Madriddede yok,chelseadede yok ama bir tek fenerde var değilmi Sergen efendi

Keita böyle oynasın da Sergen ne derse desin... Çok da umurumuzdaydı.

abartmıyorum tv programlarında hayatımda gördüğüm en gerizekalı insan

bi laf bulmuş extralara girme dio başkada bi .ok dediği yok itin :@

Sergen de güzel ülkemizde nasıl prim yapılacağını öğrenmiş. İşine baksın, gitsin H.Ünsal'la takılsın.

Keita, senden bir gol istiyorum pazar günü. Başka bir şey değil ve o golden sonra Volkan'ın yüzünü görmek :)

Ha Simdi baslayalim Pazar muhabbetine:D:D

Keita'ya cirkeflik yapip sakatlamazlar insallah. Allah nazardan saklasin, bizden eksik etmesin:D

Geri
Üst Alt