#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Hiçbir zaman sevmedim Sergen'i saftirik bir adamın teki dediklerini kaileye almamak gerek.

Kimse takmiyorki zaten:D

Agzi olan konusuyor.

Geçen Hagi gelmişti Ntv'ye Sergenle kıyaslıyorlar felan ulan bir gülme tuttu hormonlu Sergen ne yapmış ki bu kadar büyük futbolun deviyle kıyaslanıyor tek ortak noktaları sol ayaklı olmaları.

Geçen Hagi gelmişti Ntv'ye Sergenle kıyaslıyorlar felan ulan bir gülme tuttu hormonlu Sergen ne yapmış ki bu kadar büyük futbolun deviyle kıyaslanıyor tek ortak noktaları sol ayaklı olmaları.

Hagi'yi acayip seviyorum varya. Her seyi oldugu gibi søyluyor.

Bi ara L.....on'u da onunla kiyasliyorlardi, Hagi cikti dedi: L. ne yapti da benimle kiyaslaniyor:D:D

Hagi'yi acayip seviyorum varya. Her seyi oldugu gibi søyluyor.

Bi ara L.....on'u da onunla kiyasliyorlardi, Hagi cikti dedi: L. ne yapti da benimle kiyaslaniyor:D:D

Hagi,Nirvana gibi birşey yani onu kıyaslamak ahmaklık hele ki Sergenle neyse konuyu dağıtmayalım,Keita'da iyice alıştı ya kafaladı milleti zenci ya yedek kulübesinde stand-up yapıyor :D

Gun gectikce Keita'nin degerini daha cok anliyorum. Dun gece Dinamo defansi, Keita'yi tutamadiklari icin, Keita depar atip, 2 tane assist yazdi, Nonda'da, Keita'nin iki tane guzel pasini, gole cevirdi. Kisaca, Keita'ya alan verirseniz sizi kevgire cevirir. Simdiden Roberto Carlos'un halini dusunemiyorum. Gecmis olsun dileklerimi iletiyorum Carlos'a. Bu hafta sonu herkes Keita'yi konusacak Allah'in iziniyle. Sozumu noktaliyorum, top sende diyerekten, Keita'nin Fenerbahce ile dalga gecmesini bekliyorum.

Keske Kadikøy'de 55 dakika sonra o kadar rahat olsak Keita'yi dinlendirmek icin kenara aliriz:D:D:D:D:D:D

Mehmet Demirkol'un Keita yorumu. Çok hoşuma gitti. Sizde okuyun İstedim.

"Bezdirici bir depar, sakar görüntüsüyle hipnotize eden bir dripling kabiliyeti... Ve asist olsun, gol olsun bir başka bitiricilik... Bakın! Eğer dün Dinamo Galatasaray’ın bomboş sol kanadında bir kere topu getirip pozisyon yaratamadıysa, ters taraftaki Fildişili’nin tüm dikkatlerini çekmesindendir. O çıkana kadar iki pas yapamayan Dinamo’nun 60’dan sonra çok rahat rakip kaleye gidebilmesini başka türlü anlatamayız"

Ya anlamıyorum.

Bu adam iddaa ediyorum Galatasaray tarihine gelmiş en iyi yabancılardan biridir.

Hayır yani bi adam bu kadar kalite olabilir, bi adam bu kadar istikrarlı olabilir, bi adam bu kadar muhteşem oynayabilir her maçta ?

Bi maçta da mücadele etmedi diyen birisi var mı ? Yok kesinlikle.

İnanılmaz bişey ya bu. Geldiğinde hatırlayın herkes sorunlu yıldız felan filan diyordu, ama gördük ki inanılmaz mücadeleci, disiplinli, yedek kalıyor sorun etmiyor hatta Kasımpaşa maçında sonradan girdi gene muhteşemdi, ondan sonra muhteşem bi yeteneği var ve istikrarlı yani en iyi futbolcular bile arada duraksar ama bu adam durmuyor kardeşim çok çok acaip bi adam :D

Barça'nın sağ veya soluna koy rahatlıkla oynar muhteşem bi futbolcu gerçekten !

bu adamı elimizde tutamayacağız sanırım.

müthiş bir oyuncu..

MaşaALLAH diyelim nazar etmeyelim.

Keita fenere gol atsa ne güzel olur asist her türlü yapıyor zaten Nonda + Keita fenere gol atsa Volkan'a acırım 60 mı oluo noluo :D

Yapmayın şu muhabbeti artık .

Keita'yı satmayalım çok iyi bi oyuncu. Çok seviyorum keitayı.

Topçuyu Fransa'dan alacaksın hocam Keitalarla dolu orası.

Zenci farkı Hocam

Şu Güney Amerika pazarından çok Afrika pazarına bakmak lazım aslında

Çok kaliteli elemanlar çıkıyor

Günümüz futbolunda fizik güçü o kadar önemli ki açıcan Fransa 1.Ligi özetlerini 2-3 dakikada bile topçunun kralı belli oluyor pahalı müthiş oyuncuya bakmayacaksın Lyon'da kadroya giremeyen Marsilya'da forma şansı zor bulan yetenekler peşinde koşacaksın tutup getireceksin cidden ne zaman özetleri izlesem bir adam gözüme çarpıyor.

Günümüz futbolunda fizik güçü o kadar önemli ki açıcan Fransa 1.Ligi özetlerini 2-3 dakikada bile topçunun kralı belli oluyor pahalı müthiş oyuncuya bakmayacaksın Lyon'da kadroya giremeyen Marsilya'da forma şansı zor bulan yetenekler peşinde koşacaksın tutup getireceksin cidden ne zaman özetleri izlesem bir adam gözüme çarpıyor.

Bu kasaplar ligimizde fizik gücü çok önemli

Mesela Keıta yerine Hlebi falan alsaydık ayağını kırarlardı o adamın 3 maç sonra

Geri
Üst Alt