#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Günümüz futbolunda fizik güçü o kadar önemli ki açıcan Fransa 1.Ligi özetlerini 2-3 dakikada bile topçunun kralı belli oluyor pahalı müthiş oyuncuya bakmayacaksın Lyon'da kadroya giremeyen Marsilya'da forma şansı zor bulan yetenekler peşinde koşacaksın tutup getireceksin cidden ne zaman özetleri izlesem bir adam gözüme çarpıyor.

Orta sahaya 1 keita daha alırsak çok rahat m.utd gibi büyük takımlar düzeyine geliriz

Orta sahaya 1 keita daha alırsak çok rahat m.utd gibi büyük takımlar düzeyine geliriz

Lyon bizim anlaşmalı kulübümüz olmalı madem Galatasaray Fransız ekolü iyi anlaşmalıyız Lyon ile Baros'u aldık,Keita'yı aldık seneyede birini alırız :D

Sergen ve Mustafa Doğan dünkü maçtan sonra Keita için şunları söyledi:

Sergen:Keita müthiş bir yıldız olsa şu an GS'de olmazdı, Lyon'da kalırdı...

Mustafa Doğan: Zaten kendini tekrar gösterip Avrupaya dönmek için GS'de....

Düpedüz terbiyesizlik,GS'ye yapılan saygısızlık. Tabi ki bunların kökeni KISKANÇLIK !

Düpedüz terbiyesizlik,GS'ye yapılan saygısızlık. Tabi ki bunların kökeni KISKANÇLIK !

Kendini göstermek için gelen adam Andre Santos ve gördük onu da fıss çıktı.

Sergen oynayamıyor ya böyle kıskanıyor. Adam her maç 2-3 gol attırıyor yahu.

Sergenin bize karşı bi art niyeti yok herkese böyle ama kendini bi b.k sanıp ona buna laf aymasına harbi gıcık oluyorum..

Keita olağanüstü bir oyuncu değil fakat Beşiktaş ve Trabzon,Galatasaray çapında oyunculara sahip değil bunu söylese daha mantıklı olurdu Mr.Hormonlu!

elbette öyle süper bir yıldız değil, hele bu oyun zekası ile çok zor olması ama bu gücü bileklerine hakimliği ve hızı olduğu sürece çok faydalı olur, TSL için fazla bir oyuncu...

Keita olağanüstü bir oyuncu değil fakat Beşiktaş ve Trabzon,Galatasaray çapında oyunculara sahip değil bunu söylese daha mantıklı olurdu Mr.Hormonlu!

Her maç muhteşem mücadele ederse, her maç muhteşem oynar hatta üstüne katarak giderse, yavaş veya hızlı her şekilde adam geçip sağ kanatta uçarsa benim gözüde o adam olağanüstüdür.

En iyi futbolcu bile iniş dönemine girer ama Keita daha girmedi inanılmaz birisi cidden :D

Keita soyle bizi one geciren bir gol atsa pazar gunu, efsaneler arasina girer.

Keita bir gol atsa var ya offffffffffff 55 bin E...lerin onundeee bide ustune taklaaa nebicim olurdu ya

Valla Keita'sız geçen yıllara acıyorum ya :D

Nondayla daha iyi anlaşıyorlar barosla acaba bu kadar iyi oynarmı düşünmeden edemiyorum..

Nondayla daha iyi anlaşıyorlar barosla acaba bu kadar iyi oynarmı düşünmeden edemiyorum..

İzah edeyim hemen Keita topu sağ kanatta aldı rakibini geçti sıfıra indi kaleye yaklaştı Baros'a attı savunma araya girdi Keita haybeye yıprandı.

Keita topu tekrar aldı rakibini hemen geçti pasını verdi Nonda topu kontrol etti ve golü attı.

Keita, yarın Kadıköy'ü sallayacaksın koçum benim. Carlos'u öyle bi madara et ki, insan içine çıkmaya utansın.

Geri
Üst Alt