#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

İzah edeyim hemen Keita topu sağ kanatta aldı rakibini geçti sıfıra indi kaleye yaklaştı Baros'a attı savunma araya girdi Keita haybeye yıprandı.

Keita topu tekrar aldı rakibini hemen geçti pasını verdi Nonda topu kontrol etti ve golü attı.

Bende öyle düşünüyorum müdür..Baros daha çok ara paslarıyla iş yapan bir oyuncu bunu lincoln-baros örneğiylede verebiliriz..O boya rağmen kafa toplarında sabri kadar olmasıda ayrı bir enteresanlık..

Yarın bir gol atsa ardındanda bi takla atsa ne güzel olur be.

Hiç kuşkusuz yarınki maç olumlu yada olumsuz Keita nın elinde.Allah yardımcın olsun Karaşimşek.

Fenerbahçeli arkadaşların keita ile ilgili yorumları;

Yorum 1: Keita 45 Dakka oynuyor. Hadi 60 Dakka diyelim. Ondan sonra oyunda yok.

Yorum 2: Keita yıldız oyuncu değil. Niye Lyon'dan size geldi o zaman.

Yorum 3 ve Bomba: Keita kimki olm, Carlos 3 tane Keita tutar.

Benim Cevabımı biliyorsunuz. Yürü git lenn xD

Ve takımın durdurulamayan kara belasına;İlk sözünle ''Selamun Aleyküm'' sevdirdin kendini çıktığın her maçta futbol izlediğimizi ve futbolun keyif olduğunu gösterdin,bu keyfi yaşatırsın bize bileklerine kurban yarın görevini yapmak zorundasın aslanım takımı şahlandıracak olan senin süratin.

Taklalarını bekliyoruz.

Kadıköy'de takla şov var yarın İnşallah :)

Haydi Keita..

Maçın kaderini etkileyecek yarın. Onu izlemek çok zevkli olacak :)

Maçtan sonra carlos'u yalnız bırakmasınlar, üzüntüden intihara falan girişmesin. :D

Sana yarın çok ihtiyacımız var kara Şimşeğimiz...gösterdiğin performansı tekrar göstermek nasip olur Yine İnşAllah...

Çok şey bekliyoruz Keita'dan. İnş yüzümüzü kara çıkartmayacak.

Keita'nın en sevdiğim özelliklerinden biri çok ama çok hırslı olması. Takımı şimdiden sahiplenmiş, Kasımpaşa maçında 3. golden sonra, tribünlere "bitti" gibi bir işaret yapmıştı, yine o maçtaki inanılmaz asistinden sonra da kol-bacak sıkarak, süperman-vari bir poz vermişti.

Küçük şeyler tabi ama adamın karakteri hakkında ipuçları veriyor bence bu enstantaneler.

Kadıköy'de kanatta oynayacağı için çok küfür yiyecektir, gözlemlerim doğruysa bu, Keita'yı inanılmaz hırslandırır. Yine canavar gibi bir performans bekliyorum kendisinden.

Kadıköy'de kanatta oynayacağı için çok küfür yiyecektir, gözlemlerim doğruysa bu, Keita'yı inanılmaz hırslandırır. Yine canavar gibi bir performans bekliyorum kendisinden.

Küfürü anlarmı bilmiyorum ama,ıslıklama falan olursa dediğinize katılıyorum :)

Küfürü anlarmı bilmiyorum ama,ıslıklama falan olursa dediğinize katılıyorum :)

Çoğu kişi temel ingilizce küfürleri bilir, Fener'li arkadaşlarımız da yaratıcı insanlar, kendilerinden de birşeyler katacaklardır, iletişim sorunu olacağını sanmıyorum. :)

Ben Keita'ya özellikle taç çizgisinin dışına çıktığı pozisyonlarda dikkat edeceğim, Fener'liler kendilerinden beklediğim şeyi yaparlarsa, bizimkinin gözünde "şimşekler çakar".

Farkında olmadan, istemeden, bizim canavarı iyice insanlıktan çıkaracaklar, sabırsızlanıyorum şahsen. :D

Derbide en cok güvendigim kisi, eziklerin sol tarafini sabriyle otobana cevirecekler.

bence fener savunması keitaya özel önlemler alacaktır. o yüzden sol kanada daha büyük görev düşüyor..

Mac icinde sadece sag kanatta degil, sol kanatta da kullanilmali. Ters tarafa calim atacagi icin, Gokhan Gonul'un geride kalmasina neden olabilir.

Geri
Üst Alt