#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Gayet iyi oynadi evet, ama 2 kere topu kacirdi, birinde kaydi dustu, øtekisinde'de ønu bombos, ama topu ønune alamadi.

Yinede güzel'di Keita'yi izlemek.

Bizim sol beke Arthur Boka iyi gider ama:D

Gervinho yu beğendim.Alabilirmiyiz acaba?

Birde stoperlerınden kalıplı biri vardı fena birine benzamiyor:)

Doumbia,Gervinho ve Stoperlerden Tourenin yaninda oynayan ve bence oldukca basarili oynayan Bambami neydi ismi.

Benim gözüme carpan bu topculardi,tabi bizim alamicaklarmizi sayarsak.

Doumbia ile Gervinhodan birini yaninada stoperi alsak iyi olur.

Keitayla Haldun istesin bu is olur...ama istermi Haldun Baba o ayri bise!

Gervinho yu beğendim.Alabilirmiyiz acaba?

Birde stoperlerınden kalıplı biri vardı fena birine benzamiyor:)

Gervinho, yanlis anlamadiysam gecdigimiz sene buyuk takimlar istiyormus, ama Lille kapmis.

Bildiginiz gibi bizim Keita'da Lille'de buyudu O. Lyon'a gitti.

Gervinho'yu alamayiz bence.

Almanya'da Çarşamba akşamı maç yapmış bir oyuncu nasıl olurda 2 gün sonra İstanbul'a gelir?

Keita Bugünkü idmanada katılmamış oysaki Arda'nın yokluğunda en çok ihtiyacımız olacak oyuncu.1 idmanlamı maça çıkacak?

Almanya'da Çarşamba akşamı maç yapmış bir oyuncu nasıl olurda 2 gün sonra İstanbul'a gelir?

Keita Bugünkü idmanada katılmamış oysaki Arda'nın yokluğunda en çok ihtiyacımız olacak oyuncu.1 idmanlamı maça çıkacak?

Dua edelim domuz gribimi olmasın .Yaya Toure'de h1n1 virüsüne rastlanmış .

Keita idman yapmasa bile Manisaspor karşısında antrenman yapar ya büyütmeyin bu kadar.

Keita idman yapmasa bile Manisaspor karşısında antrenman yapar ya büyütmeyin bu kadar.

Büyütmekle alakası yok Sinan.Bu oyuncu zaten kaç haftadır cezalı Almanya gibi bir yerden 2 günde dönüyorsun ve 1 idmanla maça çıkacaksın ki Rijkaardın ilk 11 çıkaracağını düşünmüyorum bir idmanla.İnsan düşünmeden edemiyor yani.

Büyütmekle alakası yok Sinan.Bu oyuncu zaten kaç haftadır cezalı Almanya gibi bir yerden 2 günde dönüyorsun ve 1 idmanla maça çıkacaksın ki Rijkaardın ilk 11 çıkaracağını düşünmüyorum bir idmanla.İnsan düşünmeden edemiyor yani.

Adam maç yaptı kendin söylüyorsun idmanınıda yaptı yani gerek yok idmana felan

Geri
Üst Alt