#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Yahu öyle şeymi olur bunun takım idmanı var Rijkaard her idmanda takıma o maçta oynanacak taktiği çalıştırıyor vs Keita veya başka bir oyuncu ozaman hiçbir idmana katılmasın ama kendi idman yapsın o gün maça çıksın.Tamam Keitayı çok seviyoruzda gerçekleri görmezden gelmekte doğru olmaz.

Yahu öyle şeymi olur bunun takım idmanı var Rijkaard her idmanda takıma o maçta oynanacak taktiği çalıştırıyor vs Keita veya başka bir oyuncu ozaman hiçbir idmana katılmasın ama kendi idman yapsın o gün maça çıksın.Tamam Keitayı çok seviyoruzda gerçekleri görmezden gelmekte doğru olmaz.

Allah allah ne gerçeğinden bahsediyorsun sen arkadaş 1 idman kaçırmakla kıyamet kopmaz zaten takımın bir parçası öyle büyük bir olay değil merak etme

Büyütmekle alakası yok Sinan.Bu oyuncu zaten kaç haftadır cezalı Almanya gibi bir yerden 2 günde dönüyorsun ve 1 idmanla maça çıkacaksın ki Rijkaardın ilk 11 çıkaracağını düşünmüyorum bir idmanla.İnsan düşünmeden edemiyor yani.

Güzel kardeşim sana birşey olmasın ya,Keita gene döktürür inan bana. ;)

Allah allah ne gerçeğinden bahsediyorsun sen arkadaş 1 idman kaçırmakla kıyamet kopmaz zaten takımın bir parçası öyle büyük bir olay değil merak etme

Keita'nın Almanya gibi bir yerden 3 saatlik gelinebilecek biryerden 2 gün sonra gelmesi gerçeği.Kıyamet kopacağından değil zaten kaç haftadır oynamıyor birde bu hafta oynamazsa Ardanın yokluğunda ciddi sıkıntılar çekebiliriz.

Keita, Elano, Kewell oynasın Ayhan oynamasın en az 4-0. Basit hatalardan gol yemezsek.

Keita'nın bu maçta çok iyi oynayacağını düşünüyorum. Keita'nın maçı olacak.

Özledik onu,oda bizi bu kavuşmalar hep güzel geçmiştir...

Kader Keita'ya özel idman

Abdul Kader Keita, Harry Kewell, Elano Blumer ve Caner Erkin'in milli maçlardan sağlam dönmesi, teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Dün sabahki çalışmaya yetişemeyen Keita, akşam 17.00’de kondisyoner eşliğinde özel bir idman yaptı.

Oleeey yarin keitayi izleyecegiz :2_thumbs_up_-_anima

Keita-Nonda

Sıra Manisa'da

Elano'da var zaten arkada

Gelsin goller Kewell'dan ard arda.:D

Alın size şiir.:D

Valla çok özledim Keita'yı ya,kara tren sağ köşeye rayı döşer inşallah.

Popito show **

Şu maç başlasa yaa video'yu izledikçe çıldırıyorum...

Geri
Üst Alt