#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Ilk 11de baslasaydi birinci yarida kopardi mac. Zaten 3 mac cezasini cekmis adam niye yedek birakip tekrar cezalandiriyor frank anlamadim.

Sabri yi çıldırttı bugün :)

Ulan doyamadım be 15 dk'da yetmiyor ki arkadaş!

Adam derbide gördüğü kartın onu yedek beklemesine sebep diyor ya :D ne acayip renkdaşlar var,bu adam son yıllarda G.Saray'a gelen en iyi oyuncu tahtaya 11'i yazarken direk 11 numarayı Keita'ya atacaksın ya bu adam futbolun lezzeti,bu adam tribünlere seyirci çeken adam,bu adam tv'ye kitleyen adam,onu ne kadar çok özledik hele top taça çıkarken o çeviklikle nasıl çıkardı o topu ordan kalite adam ya,maçın her dakikası rakip için bir tehlike her an tempolu,her an coşkulu,Fr. sanırım maçı koparacağımızı sandı oyuncuları onu yanılttı ve Keita'nın ne kadar önemli bir oyuncu olduğu bir kez daha kanıtlandı.

Sanirim ilk 11 de yer alicagini düsünüyordu. Sanki moralsiz gördüm onu oyuna girerken.

Mac baslamadan 8 asist yapan Arda ve 4 asist yapan Keita yedek oturuyor dedi spiker.

O an hemen yazdim foruma, 12 asist yapan 2 futbolcumuz yok ilk 11 de ve + Baros sakat.

Zor gol atariz dedim, öylede oldu. Golü de Manisali arkadas attirdi zaten...

Takim olarakta kötü olunca, 1 puanla gönderdik Manisayi. Manisanin yerine bir Kayseri, Gencler, Bursa olsa yener giderdi buyuk ihtimal.

ilk 11 'de başlamamasının nedeni takıma Cuma günü katılması olabilir.

Keita ben hazırım diyorsa isterse maçtan 3 saat önce gelsin Florya'ya oynatırsın.

Bakın neden 11'de başlamadığı Rıjkaard'ın basın toplantısında söylediği bir cümlede gizli.Rıjkaard gelen bir soru üzerine bunlar bahane değil ama tabiki de milli takımda olan futbolcularımızla fazla çalışma fırsatı bulamıyoruz buda bir etken olabilir dedi yenilgide şu an tam hatırlamıyorum ama sadece söylediklerinin son kısmını.Yani Rıjkaard bütün hafta boyunca demek ki planını bu şekilde yapmış elindeki oyuncularla taktik geliştirmiş maçın taktiğini de elindeki oyuncularla kurgulamış.Keita'nın da takıma diğer milli oyunculardan bile geç katıldığını düşünürsek bu karara vardığı ortaya çıkıyor ki zaten Keita takımla birlikte sadece 1 antreman yapma fırsatı buldu o da maç sabahı.

Iki pozisyonda Sabri sagda bombosken topu kaptirmasi Sabri'ye oldugu gibi beni de cildirtti.

Rüzgarin oglu..... Kewellin verdigi pasta 6 saniyede rakip ceza sahasina yaklasti... yaklasik 60-70 metre kostu

Bence Ayhan yerine Keita oynasaydi, Elano Ayhanin yerinde oynasaydi bu mac ilk yari'da kopardi. Keita girdikten sonra sag kanat'i otoban yapti yine.

Keita oyuna girdi ve bir pozisyon disinda bir halt yapmadi.

Keita oyuna girdi ve bir pozisyon disinda bir halt yapmadi.

Yorgun olarak geldı ve yolculuk ta yorucudur kolay mı at deyıl kı bu sonuc da ınsan koş koş onunda kotu oldugu maclar gunler olcak elınden gelenı yapmayaa calsıyor keıta gayretı yeter....:confused:

Keita ben hazırım diyorsa isterse maçtan 3 saat önce gelsin Florya'ya oynatırsın.

Yok böyle bişey ne alaka ya Lincoln'de Fener maçında sakatlandıktan sonra inadına oynamak istediğini söylemişti hazır olduğunu söylemişti ne yani şimdi o haliyle oynatsamıydık ?

Nitekim Keita yorgundu yani 11'de başlasaydı daha da kötü olurdu.

Topu hep Nonda'ya oynamak ister gibi bir hali var.Son atakta özellikle ceza sahasının solunda iki oyuncu müsaitken, markajdaki Nondayı atmak istemesi.

Geri
Üst Alt