#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Son 1 aydır çok disiplinsizleşti takıma geç katılmalar, gereksiz sinirlenmeler, bütün takımı geçmeye çalışması felan. İnş. kendine gelir...

Yok böyle bişey ne alaka ya Lincoln'de Fener maçında sakatlandıktan sonra inadına oynamak istediğini söylemişti hazır olduğunu söylemişti ne yani şimdi o haliyle oynatsamıydık ?

Nitekim Keita yorgundu yani 11'de başlasaydı daha da kötü olurdu.

Keita tekmeye kafa uzatan bir oyuncu,birisinin ismini anmayın Keita topiginde.

Gereksiz yere gerilmeyin, Hayri Cund espri yapmış. Birde Keita'nın o son dakikalarda 'top taça çıksın' diye maymunluk yapan Manisaspor'lu dan o topu kapışı inanılmazdı, resmen ciğerini söktü elemanın. Helal olsun, Kewell'ın pası da mükemmeldi, Keita ardından nefis bindirdi ve o pozisyonun hakkı goldü ancak Linderoth sağolsun aynı şekilde 2.kez hem golümüzü hemde umutlarımızı ıskaladı.

Gereksiz yere gerilmeyin, Hayri Cund espri yapmış. Birde Keita'nın o son dakikalarda 'top taça çıksın' diye maymunluk yapan Manisaspor'lu dan o topu kapışı inanılmazdı, resmen ciğerini söktü elemanın. Helal olsun, Kewell'ın pası da mükemmeldi, Keita ardından nefis bindirdi ve o pozisyonun hakkı goldü ancak Linderoth sağolsun aynı şekilde 2.kez hem golümüzü hemde umutlarımızı ıskaladı.

Aynen orada o topu kaç oyuncu kapabilir o kıvraklıkta oyuncu yok Türkiye'de bende mest oldum bu adamı yedek oturdup neyin bedelini ödetiyorlar bilmiyorum,yok efendim geç gelmiş kardeşim bu adam Afrikalı çamurlu sahalarda büyümüş adam,bu adam 180 dakika oynar hiç kimse malal okumasın,Keita ilk 11'de olsaydı biz dün akşam futbol keyfi olarak zirve yapardık,herkes mutludur şimdi Keita'ya ders verdi diyen zihniyet eminim dün altın tepsi baklavayı geri göndererek kendine ders çıkarmıştır.

Keita eleştirilmeye başlanmış :)

Maçtan önce Milli takımda olan bir futbolcu hemde :)

Keita maçın bitmesine 20 dakika kala falan oyuna girdi yanılmıyorsam.. Gayette olumlu işler yaptı. Hatta çok olumlu işler yaptı denilebilir. Çünkü; Sıfır noktasından yani kendi kale çizgimizden topu aldı, sabriye attı.. sanıyorum sabride Mustafa Sarp'a attı (Keita o dönemde sağ çizgiden rakip çizgiye tren gibi gidiyor) Sonra tekrar Keita'nın depar attığını göre Sarp Keita Ara pasını yolladı.. Kieta Ceza sahasına yolladı Linderoht vurdu kalecinin ayaklarına çarptı. :)

Keita bizim için şuan bulunmaz bir hint kumaşı . Bir Futbolcunun 20 dakikada ne yapabiliyorsa POPİTO'da onu yaptı Manisa maçında .. :)

topu ayağına aldığında sürekli ileri doğru dripling yapmaya çalışıyor ve rahatlıkla adam geçebiliyor bilindiği gibi Manisa maçındada oyunda kaldığı süre içindede aynısını yaptı.

Linderoht biraz becerikli olsaydı şuan galibiyeti ve Keita'nın neler yaptığını konuşuyor olacaktık. . .

Önümüzde ki maçlara bakacağız artık umarım 11'de oynar bundan sonra.

Bursaspor maçında gerçek Keita'yı göreceğiz.

Bir bildiği vardır Rijkaard'ın.

Zaten Fr eminim ki şöyle demiştir ''Manisa ile oynuyoruz herhalde bu 11'de maçı alabilir'' 2-0 felan olur ve Keita'yı ve Arda'yı oyuna alıp maçı bitiririm diye düşündü fakat takımın ruhsuz ve isteksiz hali onuda çaresiz bıraktı malesef eleştirilerin hedefi oldu.

2 senedir bir türlü o 2005-2006 2007-2008 ruhlarını yakalayamıyoruz.

2 senedir bir türlü o 2005-2006 2007-2008 ruhlarını yakalayamıyoruz.

Hakan Şükür, Hasan Şaş farkı. O dönemler tribün ile takımın bağı çok üst seviyedeydi. Tribün kükrediğinde takım birden havaya girip canla başla mücadele ederdi. Şimdi öyle değil maalesef, dün bütün maç yırtınmamıza, stadı tıklım tıklım doldurmamıza rağmen oyuncularda 1 gram ruh yoktu. Utanmadan sıkılmadan tüm maç yürüyerek oynadılar, Manisa tek kale maç yaptı. Eski takımın kalitesi belki daha düşüktü ama Sami Yende kolay kolay maç vermezdi.

O zaman da Avrupa da patliyodu takim. Develerle kapisirken yuru kocum donemleri bitti. Rijkaard sistem takimi yaratmaya calisiyo. Fener'e bu sene iceride yenilsekte gikimi cikarmam.

Fifa 10 Keita sag acikta durdurulamiyor.. rahat rahat 3,4 kisiyi birden gecebiliyor.. Abidal, Yaya Toure yaninda Carussca kaliyor.. fizigi cok kuvvetli

LA hayri bu KEİTA sana ne etti ki laaaa.....

Yok yok senin bir kuyruk acın var....

Ben biliyorum ama söylersem ayıp olur....

Neyse sen açıkla artık....

Espriye gel.

Aman ne guldum ne guldum, kromozom sayini ogrendigimde guldugum kadar olmasa da iyi guldum.

Keita 11 başlasaydı maçı kaybetmezdik o kadar diyorum.Tabi ayhanda olmaması şartıyla.

Hayri Cund Keita'ya kötü futbolcumu diyorsun

Nerde yaziyor oyle birsey?

Yazıp yazmadığını bilmediğim için yukarıdaki arkadaş sana saçmalıyorsun Keita sana ne yaptı gibisinden şeyler yazdığı için acaba Keita kötü futbolcumu diyorsun diye soruyorum

Sayfa numaralarindan geriye dogru git o zaman.

Eğer bi halta yaramadı sözün kendince espri değilse cirit atma sporu ile ilgilenme vaktin gelmiş olabilir

Geri
Üst Alt