#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Orasi dogru. Ama Kewell gibi oyunu goremiyor. Cogu zaman kafasini onune egip alip gidiyor. Zaten gidebildigi icin iyi oyuncu. Yardimina giden olmamasi da etkiliyor tabi bu durumu, takim cok hareketsiz ve statik. Herkes bekliyor acaba ne yapacak diye. Kosu yapan, bosa kacan yok. Takimdaki temel sorunlardan biri bu zaten.

Herkesi madara eder bu yetenek, bu hizla kardes. Ama stil olarak kapali savunmayi, kademeli savunmaya karsi zorlanabilecek bir oyuncu.

zorlanmaz, sadece formundan düştü, bize öyle geliyor.

Seni oyundan alıp sonra da aynı mevkiye Aydın'ı alan zihniyete söverim ben.

Form düşüklüğü olabilir. O performansı sürekli göstermesi imkansızdı zaten.

Dün akşamki en büyük 2 yanlıştan biri Oyundan alınmasıydı

Hafta içi UEFA maçında Elano Keita Kewell Önlerinde Nonda oynasın istiyorum

Arda biraz yedek kalsın anlasın neyin ne olduğunu

boyle bir oyuncuyu nasil cikartirsin acaba 1-0 gerideyken allah askina.

rakip tam biraz defansa cekilmis, Nondayi koyuyorsun hucumda covalacagiz, Keita yi cikariyorsun, boyle bir mantik olurmu hic.

Keita isterse bes mac ust uste kotu oynasin, yine ben sahadan cikarmam, cunku bir iki hareketle maci bizim lehimize cevirebilir.

sanki takim super di de, bi keita kotuydu.

Allah sizi inandirsin arkadaslar tam dunku oyuncu degislikliginde, nonda sahaya girmeye hazirlinirken, icimden Neeskens, lutfen hata yapip Keita yi cikarma da kimi cikarirsan cikar dedim.

Bi baktim Keita cikti. yani o anda az olan galibiyet umudum iyce tukenmisti.

Zaten en tehlikeli atagimiz da keita tarafindan geldi.

aklima geldikce halen inanamiyorum, teknik heyet neye dusunurek cikarti acaba.

boyle bir oyuncuyu nasil cikartirsin acaba 1-0 gerideyken allah askina.

rakip tam biraz defansa cekilmis, Nondayi koyuyorsun hucumda covalacagiz, Keita yi cikariyorsun, boyle bir mantik olurmu hic.

Keita isterse bes mac ust uste kotu oynasin, yine ben sahadan cikarmam, cunku bir iki hareketle maci bizim lehimize cevirebilir.

sanki takim super di de, bi keita kotuydu.

Allah sizi inandirsin arkadaslar tam dunku oyuncu degislikliginde, nonda sahaya girmeye hazirlinirken, icimden Neeskens, lutfen hata yapip Keita yi cikarma da kimi cikarirsan cikar dedim.

Bi baktim Keita cikti. yani o anda az olan galibiyet umudum iyce tukenmisti.

Zaten en tehlikeli atagimiz da keita tarafindan geldi.

aklima geldikce halen inanamiyorum, teknik heyet neye dusunurek cikarti acaba.

Belkide diğer takım arkadaşlarının da kafasında böyle bir düşünce oluşmasını istemiyor. İyi futbolcuysam sahada kalırım mantığı geride kaldı artık. Bence çıkmalımıydı? Hayır derim ama Neeskens'in ve Rijkaard'ın da böyle düşünerek hareket ettiğini düşünüyorum.

Belkide diğer takım arkadaşlarının da kafasında böyle bir düşünce oluşmasını istemiyor. İyi futbolcuysam sahada kalırım mantığı geride kaldı artık. Bence çıkmalımıydı? Hayır derim ama Neeskens'in ve Rijkaard'ın da böyle düşünerek hareket ettiğini düşünüyorum.

renktas, hakli olabilirsin, cunku baska bi mantik yurutemiyorum. ama iste zoruma gidiyor.sahada o kadar kotu oyuncularimiz varken, neden galibiyetimizi getirebilecek oyuncumuz cikti.

Neyse alaha sukur OT da yenildi, en azindan bu haftayi fazla zarar almadan kurtaracagiz gibi.

Bu pis espiriyi Keita okusa FIFA'ya gider.

Ne guzel bir keman.

Cikmamaliydi bencede.

Nonda - Keita ikilisini herkes biliyor.

Keita Nonda Elano ve Kewell gibi oyuncular ayni anda oynasin. Pana macinda insallah bøyle baslariz.

Kusura bakma da boyle top olmaz. Bos alan buldu mu oynuyor. Kewell gibi akliyla, pasla kaleye gideyim yok. Varsa yoksa topu atip kosayim. Iyi futbolcu, ama takim kotu oynadiginda Kewell gibi zekasiyla takimi ayaga kaldiracak adam degil veya karsisina iyi, hizli bir sol bek geldiginde etkisiz kaliyor.

Kotu futbolcu demiyorum ama abartmayalim kendisini.

Barcelonada bizle aynı sistemde oynuyor . Geçen sene baktığımızda

Barcelona:

sağda Messi (reflex , estetik futbolu )

Solda Henry ( Zeka futbolu )

Bu açıdan baktığımızda Keıta´da Kewell´da cuk oturan isimler sisteme

Tüm dikkatim Popito'da olacak haydi Keita özledik artık güzel futbolunu!

Son pozisyonda NHL vari bir hareketle kendini topun önüne attı. Arda ile Keita arasından bakalım kimi seçecek haftaya F.R. Arda daha şanslı.Afferin diyorum yanaklarından öpüyorum Keitayı.

Bunun her mac banko oynamasi lazim yahu.

Hem taraftarlari atesliyor hem oyuna heyecan katiyor aksiyon falan geliyor :D

Etkiliydi bugün, orta açmasını beklerken kaleye vurduğu top çok güzeldi. Son dakikadaki serbest vuruşun önüne atlaması ise mükemmeldi. Aslan Keita. :)

Geri
Üst Alt