#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Yav bu adamı seviyorum işte. Oyuna girmesiyle dinamizm kazandık. Kendini topun önüne atmalar , ayağa kayıp top almalar falan havaya girmiş Keita umarız kariyerinin zirvesine çıkar burada. Çok seviyoruz seni ve seni izlemeyi Keita...

ne zaman ne yapacağı belli değil.. orta yapacak sanarsın kaleye vurur herkes şaşırdı kaleye gidince top:D

Serbest vuruşta topun önüne nasıl atladı öyle yav. :D Helal olsun Keita.

Böyle spekteküler futbolculara ihtiyacımız var her daim,yıllardan sonra şu takımda böylesine bir sağ açık görmekten dolayı çok mutluyum.

Yıllar sonra gerçekten mükemmel bir oyuncu aldık her anlamıyla G.Saray'a yakışan!

Etkiliydi bugün, orta açmasını beklerken kaleye vurduğu top çok güzeldi. Son dakikadaki serbest vuruşun önüne atlaması ise mükemmeldi. Aslan Keita. :)

O sutu hic kimse beklemiyordu, keske gol olsaydi, Keita'nin gol atmasini cok istiyorum. Ali Sami Yen'de Abdel Kader sarkisini dinlemek istiyorum yine.

Geçen hafta G.Zan'ın toptan kaçısı kaç gündür aklımdan çıkmıyor,bugün Keita'nın kendini siper edişi de hafızama kazındı.Adam yürekten oynuyor!

Sinancim, Gøkhan Zan'in o hareketini ben de unutamiyorum, insallah baska kimse gørmemistir dedim kendime utandim o anda, resmen toptan kaciyor, gol olmamasi icin para aliyor, ama varini yogunu koymadi orda.

Ve Keita frikik'in øylesine atlamasi beni cok mutlu etti, cunku orada oyunuyla anlatti herkese: Ben varimi yogumu koyuyorum, top deyerse deysin, adamin umrunda degil. Øyle atlamasa adam yerden atacak, gol olabilirdi.

Helal Olsun Keita sana. Seni seviyorum.

Keita'yı artık bir başka seviyorum o ilk golünü attığında Asy'de elini armamızla gösterip öpüşünde ki sıcaklığı hissetmiştim yalandan öpmedi bizi çok sevmişti ve hala da öyle,bence Keita'yı coşturmalıyız Pazar günü bu adam çok fazlasını hakediyor...

keita iyi hoş heyecan veriyo sahadayken ama, takım savunmasını ciddi arızaya uğratıyo,

dün mesela dakika 60 dan sonra oyuna girmesine rağmen arda gibi nonda gibi önde baskı kuramadı ve pana'nın rahatça kendi ön bölgelerini geçmesine bir nebze katkıda bulundu. bir ara rijjkardda önde baskı yap diye keita için ayağa fırladı..

bence bu yönünü geliştirmesi lazım

keita iyi hoş heyecan veriyo sahadayken ama, takım savunmasını ciddi arızaya uğratıyo,

dün mesela dakika 60 dan sonra oyuna girmesine rağmen arda gibi nonda gibi önde baskı kuramadı ve pana'nın rahatça kendi ön bölgelerini geçmesine bir nebze katkıda bulundu. bir ara rijjkardda önde baskı yap diye keita için ayağa fırladı..

bence bu yönünü geliştirmesi lazım

Önde baskı kuramadı ama sağ beke kadar gelip rakibinin ayağına yatıp kontra atak yarattı haklısın Nonda'yı öyle çok özledi ki muhabbete giriştiler diye düşünüyorum kaç maç sonra müdür :D

Çok korkuyorum

Korkma sebebim sene sonu elimizde tutabileceğimiz konusunda şüphelerim olması

Umarım tutarız bu adam TSLye fazla Oyun zekası Kewell gibi yüksek olsa Avrupanın önde gelen takımlarında rahat oynar

Arkadaslar, Biz Galatasarayiz, bizden buyuk takim mi var:D

Oyuna girdi özlemişim o topla dans edişlerini. Pas verişi bile ayrı bi zevk :D.

Ama bi hareketi var ki; o frikikte nasıl direkt koştu topa doğru atladı siper etti kendini inanılmaz gerçekten helal olsun diyorum !

Bu sene yabancılarımız süper profesyonel ve muhteşem isimler gerçekten. Hepside yıldız üstelik, yedek kaldkılarındada sorun etmiyorlar. Yönetimi bir kez daha tebrik etmek lazım !

Oyuna girdi özlemişim o topla dans edişlerini. Pas verişi bile ayrı bi zevk :D.

Ama bi hareketi var ki; o frikikte nasıl direkt koştu topa doğru atladı siper etti kendini inanılmaz gerçekten helal olsun diyorum !

Bu sene yabancılarımız süper profesyonel ve muhteşem isimler gerçekten. Hepside yıldız üstelik, yedek kaldkılarındada sorun etmiyorlar. Yönetimi bir kez daha tebrik etmek lazım !

Ama ligde hala 4.cüyüz ve 2 puan var artık seri yapmanın vakti geldi!

Bu takimin ilk 11'i søyle olmali:D BENCE

---------Balta---------------------------------Kewell

---------Topal-----------Sarp

LEO----------------------------Elano----Arda-----------Baros(Nonda)

---------Servet

---------Sabri(UGUR)-------------------------Keita

yedek oturacak adam değil hele ki takım olarak formsuz futbolcu sayısı artmışken izlemek istiyorum ben bu adamı, tiz oynatılsın!!!

Geri
Üst Alt