- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Cevap: #11 Abdul Kader Keita
Son dakikada kendini topun önüne attın ya artık başkasın benim için.
Son dakikada kendini topun önüne attın ya artık başkasın benim için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takimin ilk 11'i søyle olmaliBENCE
---------Balta---------------------------------Kewell
---------Topal-----------Sarp
LEO----------------------------Elano----Arda-----------Baros(Nonda)
---------Servet
---------Sabri(UGUR)-------------------------Keita
Şimdi düşündümde bu adamın büyük futbolcu olamamasının nedeni varsa saha dışındaki nedenler olmalı
Çünkü abartmıyorum adamın Manu´da oynayan Valencia´dan , Nani´den falan eksiği yok fazlası var
Chealsea´ye , Arsenale koy iddia ediyorum oradada sırıtmaz bu adam
Drogba´dan sonra Afrikanın en önemli oyuncusu seçilmişti . Afrikada ne yetenekler olduğunu biliyoruz Bu adam dünya devlerinde forma giyemiyorsa bunun nedeni Saha içinden çok saha dışında yaptığı hatalar gibi görünüyor
İyi ya işte G.Saray'da oynuyor bundan büyük mutluluk olamaz!
forumdada rastlıyoruum vuruşları kötü son vuruşları kötü diye anlamadığım nokta nerden bu kanıya vardınız,çok şut çeken bi oyuncu değilki ama şutları teknik kokuyor resmen gol olması önemli değil mesela mehmet topal vuruşlarını seviyorum onunkide gol olmuyor .
Keita gittiği hiçbir takımın taraftarınla bu kadar iyi anlaşmamıştır,bu kadar çok sevilmemiştir,onun burada döktürmemesi için hiçbir sebep yokken,üstelik son dakika da kendini nasılda siper etmişken,Keita'nın buraya Lincoln olmaya gelmediğini anlamak için kain olmaya gerek yok,o gol atmasa bile yaşattığı heyecan ve keyif ile çoktan gönlümüzde taht kurmuştur,herkes top Keita'ya gelince futbolcu izlediğinin farkında,bence sende keyfine Osman abi boşver bu tarz yazıları futbolunu eleştir kişiliğini tuttuğu orucu,bindiği arabayı eleştirme!
Orası tabiki öyle Sinanımda
Böyle inanılmaz bir yeteneğin Avrupanın dev kluplerinde forma giymemesi ve Lyonda tutunamaması bana ilginç geldi ve bunun nedenlerinin saha içi olmadığını ve Keıta´nın hataları olduğunu düşündüm
Keita gittiği hiçbir takımın taraftarınla bu kadar iyi anlaşmamıştır,bu kadar çok sevilmemiştir,onun burada döktürmemesi için hiçbir sebep yokken,üstelik son dakika da kendini nasılda siper etmişken,Keita'nın buraya Lincoln olmaya gelmediğini anlamak için kain olmaya gerek yok,o gol atmasa bile yaşattığı heyecan ve keyif ile çoktan gönlümüzde taht kurmuştur,herkes top Keita'ya gelince futbolcu izlediğinin farkında,bence sende keyfine Osman abi boşver bu tarz yazıları futbolunu eleştir kişiliğini tuttuğu orucu,bindiği arabayı eleştirme!
Fransa Ligi Keita'larla dolu büyük takımlar sistemine uyanları alırlar!
Bana Lyon'un sistemini söylermisin. Lisandro Lopez oynuyor kanatlarında Keita tarzında futbolcu değilmi?
Kewell daki oyun zekası Keita'da olsa şu an dünyanın sayılı kulüplerinde izlerdik onu. Fazla ilerleyememesinin sebebi budur.
Müdür kızma yaf, o yazıları Keita ilk geldiğinde yazmıştı. Yeni değil.![]()