#11 Abdul Kader Keita

Cevap: Ynt: #11 Abdul Kader Keita

Amrabat olmasa pitroipa mi ne onu alacaklarmis keske onu alsaydik Keita dan daha hizli ama ciliz somali aclik kampindan cikma gibi

haha guldurdun Leo..

Pitroipa.. bize karsi Hamburg ile oynamisti yanlisim varsa duzeltin.. hic begenmemistim.. ama simdi kendini nasil gelistirdi bilmiyorum..

bizim lige fazla ciliz gelir sanki..

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

kullanırım özellik di maria ve ribery dedim buna nani, gervinho hatta hazardı da koyarım ben bunun kadar kolay adam eksilten müthiş hıza dengeye sahip başka adam göremedim.. yani tek bir adamda messi var

Çalım atmakla,hıza ben de bir laf etmiyorum ama oyun görüşü , top tekniği olarak Di Maria falan çok farklı oyuncular.. Yukarıda eksiği yok fazlası var demişsin ben de eksik gördüğüm yönünü belirttim..

Keita 5 tane Amrabat ederdi keşke alınsaydı sağlık durumuna göre.

Cevap: Ynt: #11 Abdul Kader Keita

haha guldurdun Leo..

Pitroipa.. bize karsi Hamburg ile oynamisti yanlisim varsa duzeltin.. hic begenmemistim.. ama simdi kendini nasil gelistirdi bilmiyorum..

bizim lige fazla ciliz gelir sanki..

Amrabatta fizik varda ne ise yariyor dayiyor popoyu adama pas verecek birini bekliyor, acayip yaglli bir kazik yedik :) Ardadan gelen parayi (tabi aldiysak) amrabat+yigit e vermek :o

Keita en az onlar kadar iyidi, ancak problemli birisiydi. Yani devamsizligi filan problem cikartiyor du, bizde iyse aslinda hep evinde oynadigimiz maclarda üst düzeydi, desplasmanlarda daha verimsiz.

iç saha maçlarında arda turan dış saha maçlarında serdar özkan gibi oynayan bir futbolcuydu.

Dış sahalarda rererrerörörör.Keita bildiğin aşmış bir oyuncuydu.Deplasmanda tek başına atletico'yu,2-0 geriye düştüğümüz antalya'yı devirmişti.2009-2010 kadrosunun en büyük hatta tek eksiği yerli oyuncularımız ve defansif orta sahalarımız kötüydü

Allah razı olsun o sene yaptığımız yaklaşık 25 deplasmanın 2 tanesinde iyi oynamış yakışır keitaya. ben sanki adama yeteneksiz dedim. benim galatasaray'da izlediğim en yetenekli kanat oyuncusuydu. gel gelelim deplasmanlarda kayboluyordu. o sezonun tüm maçlarını 90 dakika izledim biliyorum yani.

ic sahadaki anadolu maclarinda 1-2 gol atip asist falan yapardi, derbi falan kazandirmisligi yok galiba, ben hatirlamiyorum. sadece atletico'yla oynadigimiz dönemde iki golü birde asisti vardi.

hic savunma yapmazdi, zaten defansimiz ekstra kötüydü. böyle oyuncular artik kalmadi, katarlarda falan geziyorlar.

Allah razı olsun o sene yaptığımız yaklaşık 25 deplasmanın 2 tanesinde iyi oynamış yakışır keitaya. ben sanki adama yeteneksiz dedim. benim galatasaray'da izlediğim en yetenekli kanat oyuncusuydu. gel gelelim deplasmanlarda kayboluyordu. o sezonun tüm maçlarını 90 dakika izledim biliyorum yani.

Takimin tamami kayboluyordu. Adam tek basina napsin. Evimizde digerleride yine azbucuk birazcik performansi artiyordu ve Keitada cosuyordu.

Deplasmanlardada kötülerin en iyisi yine Keitaydi hep.

Takimin tamami kayboluyordu. Adam tek basina napsin. Evimizde digerleride yine azbucuk birazcik performansi artiyordu ve Keitada cosuyordu.

Deplasmanlardada kötülerin en iyisi yine Keitaydi hep.

sanki çok takım oyunu oynayan bir oyuncuydu da takım kıpırdanınca o kıpırdansın. keita alıp giden bir oyuncuydu. iç shada alıp gittiğinde seyirci coştuğu için hoşuna gidiyor, deplasmanda ise rakip taraftar olduğu için içinden gelmiyordu.

sanki çok takım oyunu oynayan bir oyuncuydu da takım kıpırdanınca o kıpırdansın. keita alıp giden bir oyuncuydu. iç shada alıp gittiğinde seyirci coştuğu için hoşuna gidiyor, deplasmanda ise rakip taraftar olduğu için içinden gelmiyordu.

Atletico deplasmanı deplasman sayılmıyor mu?

Atletico deplasmanı deplasman sayılmıyor mu?

2 deplasman iyi oynadı diye yazdım zati. bir atletico bir de antalya. ortalama top oynadığı deplasmanlarda kasımpaşa ile beşiktaş geri kalanında döküldü. 25 deplasmanın 2sinde iyi oynayan yıldız futbolcu değildir. aynen lincoln gibi. ikisi de belki de galatasaraya gelmiş en yetenekli futbolcular ama mental bozuklukları en üst seviyede

original ivorian chief:ayatollah:

bu nerden geldi yha

Geri
Üst Alt