#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Normalde afrikalilar kimlik uzerinde genclestirilir bu adamcagiz yaslandirilmis :D

Enteresan bir okazyon bence.

Evet aslında öyle olur hatta bizim yöneticilerden biri Song'u yaşı ilerlediği için düşünmediklerini söylemişti.32 yaşında gözüküp aslında 35 yaşındaymış.

+ olarak Kasımpaşa'da Nonda'ya yaptığı asist tamamen akıl dolu bi asistti. Oyun zekası olmama lafları nereden çıktı onuda bilemiyorum vallahi. Kewell kadar yok, ama oyun zekası hiç yok gibi terimler abes kaçar bu adam için.

Bu birisini överken diğerinin kalitesiz olduğunu anlatma çabasıdır ve boş bir çabadır,Keita'nın bilekleri konuşuyor ve oldukça zeki hep rakibi kandırabiliyor,rakibi kandıran oyuncu her zaman zeki'dir.

Anlayabilmene sevindim :)

Komiksin,eğer futbolu seviyorsan Keita'yı abartmalısın,çünkü ben Ribery'den sonra bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.Bazen sihirli ayakları anlatamazsın,tarif edemezsin,Keita'yı tarif edecek kelimeleri oluşturamıyor dilim cidden.

Keita gibi kalitesi apaçık belli olan ve bu takımın parçası olarak oynamaktan mutluluk duyduğunu belli eden, sahada odun defans oyuncularına rağmen gol atmak için çabalayıp vazgeçmeyen bir oyuncu anlaşılan sizin gibi figo,zidane,ronaldo,messi hayranlarına yetersiz geliyor. Söyleyin bu ligde keita gibi topu iyi süren ve çalım becerisi kuvvetli kaç oyuncu var. bir galatasaray taraftarı nasıl böyle saçma sapan bir yorum yapabilir!!!!!

Keita gibi kalitesi apaçık belli olan ve bu takımın parçası olarak oynamaktan mutluluk duyduğunu belli eden, sahada odun defans oyuncularına rağmen gol atmak için çabalayıp vazgeçmeyen bir oyuncu anlaşılan sizin gibi figo,zidane,ronaldo,messi hayranlarına yetersiz geliyor. Söyleyin bu ligde keita gibi topu iyi süren ve çalım becerisi kuvvetli kaç oyuncu var. bir galatasaray taraftarı nasıl böyle saçma sapan bir yorum yapabilir!!!!!

Bunu bana diyorsan ki ben Keita'ya hiç bir zaman yetersiz demedim seninde dediğin gibi bu lige fazla bir oyuncu ama bukadar abartılmasına karşıyım hani Neredeyse Messi yapacaklar Aynı şekilde Arda'dada böyle olmuştu.

Bunu bana diyorsan ki ben Keita'ya hiç bir zaman yetersiz demedim seninde dediğin gibi bu lige fazla bir oyuncu ama bukadar abartılmasına karşıyım hani Neredeyse Messi yapacaklar Aynı şekilde Arda'dada böyle olmuştu.

Unutma ki arda, bu ülkenin dilini biliyor, çevresindekiler pohpohluyor ve sonunda kaptanlığı bile kaldıramayacak hale geldi. Benim asıl demek istediğim; yabancılar bu ülkeye para kazanmak için gelirler, hiç oynamadan banka hesaplarını doldurup giderler; ama keita bu takım için oynamak istiyor, kendini kanıtlamak istiyor. bence messi olmak ya da mükemmel bir oyuncu olmak illa inanılmaz hareketleri yapıp gol atmak değildir. türkiyede messi olmak mükemmel olmak bana göre bir yabancının sahada bütün herşeyini katarak oynamasıdır. Keita da böyle bir oyuncu. emin ol rakip defanslar bu kadar kereste olmasalar, sakatlamak için saldırmasalar Keita'nın bu ligde perişan etmeyeceği bir oyuncu yokkk

Hocam elalemin oyuncusunu beğeneceğimize kendi değerlerimizi bilelim.

Keita'dan zevk alıp futbolun tadını almak gerekiyor,zaten herkesin sevdiği oyuncu stili vardır,kimisi ustalık arar,Kewell der,kimisi topla sprint atan oyuncu sever,kimisi ağır ama iş bitirici adam sever,onun için birisine göre mükemmel olan başkasına değildir,Yaser'in kendi düşüncesi saygı duymak lazım ama bütün Türkiye onu ağzı açık izlerken böyle soğukkanlı olması da onun bileceği iş.

Şimdi Africa Kupasına baktım.Keita Ligin 2. yarısına kesin yetişiyor bu harika oldu.

Kupa 10 Ocak - 31 Ocak arası oynanacak. Bizim o sırada 3 tane TR Kupa maçımız var.

Zaten Bunlardan 1 tanesi önemli o da Ankaragücü maçı. Ordu ve Denizli Bld. maçında Aydın vs oynasın.

Şu takımın kanat kalitesi dünyada ilk 5 takım arasına girecek düzeyde.

Defans ve ortadaki adamları güçlendirdiğimiz taktirde bizi kimse tutamaz

keita yaa adamda ne arasan var hız dayanıklılık, güç, teknik, çalım, şut.. daha ne olsun :)

Geri
Üst Alt