#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Korner atarken yüzünde ki hal herşeyi anlatıyordu ''Ben neden sahadayım?'' der gibiydi.

resmen tek basina grazla mücadele etti,,, buraya kadarmis

Herkesi geçiyor fakat topu niye Aydın'a veriyor vur gitsin uğraşma Aydın'la falan.

Adam tek basina oynadi. Teknik ekibi de anlamak mumkun deil, zaten maci gozden cikarmisin, neden yoruyosun ki bu adami

Hep sorguluyorum kafamda. Bu adam bu maç içe çok kat etmeye çalıştı. Acaba sol kanatta olsa, içe kat ettiği zaman şutlarıyla nasıl tehlike yaratır diye..

Hep böyle ol keita :( İnşallah nazar değmez, bugun oynaman sana yapılmış en büyük hakarettir. Sahadakilerden resmen bariz siklet farkın vardı :(

Hep sorguluyorum kafamda. Bu adam bu maç içe çok kat etmeye çalıştı. Acaba sol kanatta olsa, içe kat ettiği zaman şutlarıyla nasıl tehlike yaratır diye..

Kesinlikle doğru bir tespit.Sol ayaklı Kewell sağda sağ ayaklı Keita solda oynamalı.Bu şekilde içe katedebilmeleri daha rahat olur ve daha çok şut imkanı bulabilirler.Misal Messi de sol ayaklıdır ama sağda oynar.

Hep böyle ol keita :( İnşallah nazar değmez, bugun oynaman sana yapılmış en büyük hakarettir. Sahadakilerden resmen bariz siklet farkın vardı :(

Rijkaard Keita'yi 6 mactan sonra formu yine tutsun diye getirmistir, yoksa haklisin renkdas.

Keita yapayalniz Graz'la mucadele etti.

Helal olsun sana ASLANIM benim.

Allah nazardan saklasin.

Çok umursamaz. Gol atıyoruz sevinmiyor, yiyoruz umurunda değil. Birşeyler yapıyor ama sonuç yok. Linç etmeyin beni tamam çok kaliteli, yetenekli adam ama sonuca yönelik daha çok iş yapmalı.

Kesinlikle doğru bir tespit.Sol ayaklı Kewell sağda sağ ayaklı Keita solda oynamalı.Bu şekilde içe katedebilmeleri daha rahat olur ve daha çok şut imkanı bulabilirler.Misal Messi de sol ayaklıdır ama sağda oynar.

Kesinlikle aynısını düşünüyorum. Bu konuda en kısa zamanda bi başlık açmak istiyorum. Bu konu tartışılmalı. Bize büyük katkılar sağlayabilir içe kat edip atılan şutlar, yaratılan tehlikeler.

Şu anda kuşkusuz en önemli oyuncumuz. Allah Keita'yı sakatlıktan korusun.

Adamım benim sen bu takımın her zaman bankosusun

oynadigi sadece yuzde 50-60 arasi

maksimum seviyeye ikinci yarinin basinda cikacak

elano da oyle

arda da oyle

kewell da bir dusus yasanabilir

Geri
Üst Alt