#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Keita'yı izlemek büyük zevk , takımdaki en sempatik oyunculardan birisi bana göre :)

Aslan Parçası Aslannnn!!!

Seni sevmeyen ölsün be Keitamm...

Gerçek Yıldız sensin... Umarım takımda tutabiliriz.

Aslantepe de o atmosfer de 55 bin kişinin desteği ile neler yapıcaksın herkes görecek.

Fildişi Afrika kupasından muhtemelen finale kadar yükselecektir

Keita ne zaman döner ?

kewell sayilmayan golunde keita ne yapmis oyle ya yazik o iki oyuncuya

Fildişi Afrika kupasından muhtemelen finale kadar yükselecektir

Keita ne zaman döner ?

bir haberde okudum, keita 5 maç yok yazıyordu, buna göre devre arasındaki kupa maçlarında olmayacak ardından finale çıkarlarsa antep ve denizli maçında da olmayacak.

antep maçında zaten cezalı, o yüzden tek kaybımız denizli deplasmanı olur finale kadar giderlerse.

Bence sakatlanmassa şayet bir kaybımız olmaz

PES o kadar kötü bir futbol oyunu ki, PES'te Keita'nın yaptıklarını yapamıyorsun. FIFA'da Keita şov yapıyor adeta.

Fifa 10'da Keita ratingi 80 ama 90mis gibi oynuyor, gercekte nasil oynuyorsa Fifada ayni.. Pes artik tarih oldu Pes 6'dan sonra Fifa Pesi solladi

PES o kadar kötü bir futbol oyunu ki, PES'te Keita'nın yaptıklarını yapamıyorsun. FIFA'da Keita şov yapıyor adeta.

FIFA'nın en iyi oyuncularından biri gibi olmuş Keita katılıyorum. Adam delip geçiyor fiziğide hayvan gibi yapmışlar herşeyi yerli yerinde çok hızlı bir de. Düşünün yani geçen sene iyi değildi pek bu sene ki gibi o haliyle bile hayvan gibi oyunda, bir de bu seneden sonra ne yaparlar acaba merak ediyorum 90-100 felan olur overall'i :D.

FIFA'nın en iyi oyuncularından biri gibi olmuş Keita katılıyorum. Adam delip geçiyor fiziğide hayvan gibi yapmışlar herşeyi yerli yerinde çok hızlı bir de. Düşünün yani geçen sene iyi değildi pek bu sene ki gibi o haliyle bile hayvan gibi oyunda, bir de bu seneden sonra ne yaparlar acaba merak ediyorum 90-100 felan olur overall'i :D.

Bende oynadım. Bana da çok yavaş geldi Keita. En iyi Elano ve Baros'u yapmışlar sanki? :)

Bende oynadım. Bana da çok yavaş geldi Keita. En iyi Elano ve Baros'u yapmışlar sanki? :)

Elano fiziği pek iyi değil, ikili mücadelede yıkılıyor çok dayanamıyor. Baros iyi, ama Arda en iyisi bence Keita ile birlikte. Neyse yeri değil Keita konusunu boş yere işgal etmeyelim :).

Insallah kalirlar. Keita'da oradan MORAL dolu kutu getirir Turkiyeye:D

i314915_keita2.jpg

Geri
Üst Alt