#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

^^ aynen SKOch

Sirf bu adam icinde zamaninda Fildisi Sahilleri maclarini Galatasaray oynuyormus gibi izlerdim. Cezayir'e taktigin o golü hic unutmam. :016:

hayret lan kimse gelsin dememis bu sezon. gelisme var forumda :yenieek:

keeeeeeeeyyyyyyyyyttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:ayatollah:

Katar kulübü bile kovmus. 5 sene lille-lyon-galatasaray macerasindan sonra futbol kariyeri bitti. böyle adamlar ancak disiplinin olmadigi yerde oynar, isleyen bir takimda asla oynamaz bunlar. nitekim buda bizim kriz döneminde alindi 1-2 sene oynadi gönderildi.

^Evet, dogrudur. Dissiplinsiz di, mac seciyordu. Ama kalitesi de inkar edilmez. Adam kanat oyuncunun hasiydi. Istedigi zaman tek basina macin kaderini belirliyordu. Bunun en iyi örnegi Atletico macidir.

(Iyi bir) Keita'nin yarisini oynayabilen bir futbolcu bulsak bize yeterdir be ...

Iyi gecirmisti la Carlos'a

[video=youtube;xm4NIZ9xt5s]https://www.youtube.com/watch?v=xm4NIZ9xt5s[/video]

Bizim takımda şimdiye kadar gördüğüm en iyi adam eksilten oyuncuydu. Ondan sonra kanat oyuncusu görmedik zaten doğru düzgün. Ulan boştaymış işte kanat oyuncusuna para vermiyor yönetim alsın Keita'yı denesinler arkasında Eboue ile görelim.

Bizim takımda şimdiye kadar gördüğüm en iyi adam eksilten oyuncuydu. Ondan sonra kanat oyuncusu görmedik zaten doğru düzgün. Ulan boştaymış işte kanat oyuncusuna para vermiyor yönetim alsın Keita'yı denesinler arkasında Eboue ile görelim.

Kontenjan dolu hacı. Bu durumda melo bile resmi maçlarda oynayamaz.

Geri
Üst Alt