#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Arkadaslar Keita neden ilk 11 oynamiyor nedeni Gervinho mu? Yoksa 2006 dan beri oynadigi 46 macta hep sonradan mi oyuna girmistir?

Büyük ihtimal Gervinho'nun takıma girmesi

Keita,Kalou'yu kesecek ama :evilsmile:

Kücük bir arastirma yaptim, Fildisi Sahili takimi önemli yildizlara sahip oldugu icin her mac degisik forvet üclüsü ile oynuyor tabi cogu zaman Kalou ve Drogba direk oynuyor ama ücüncü forvet oyuncusu, zaman zaman B.Kone, Gervinho, Dindane, Cisse ve Keita arasinda degisiyor.. cogunlukta Keita ilk 11 basliyor, ama Gervinho genc yetenek oldugu icin su an ilk 11 basliyor

gervinho imis

abartmamak lazim. keita cok daha kaliteli sundan.

gervinho mudur nedir havali havali yuruyusleri nedir anlayamadim emre.b gibi.

Yanlız çook iyi bir herif:)

Keşke onada parçalıyı giydirebilsek:)

gervinho imis

abartmamak lazim. keita cok daha kaliteli sundan.

gervinho mudur nedir havali havali yuruyusleri nedir anlayamadim emre.b gibi.

Havalı havalı yürüyecek tabi.O yaşında Fransa'da gol krallığına oynayan,yavaş yavaş milli takımda da ilk 11 görmeye başlamış,potansiyeli yüksek genç bir oyuncu Gervinho.Keita kadar iyi değil şuan ama daha ,iyi olabilitesi var yaşı sayesinde.:)

Ben bu adamı çok seviyorum ya, hayatımda hiç bi futbolcuya bu kadar sempatik bakmamıştım. İnanilmaz yetenekli, ve yüreğiyle oynuyo. Takımın en yetenekli ve en hırslı adamı, allah nazar değdirmesin

Babama hep diyorum bu Fildişi takımı komple atletik ve hızlı.Keita kendisi gibi yetenekli bir forvet kapıp getirse iyi olur:)

Demin Man City - Man United maçını izledim işte... Keita gibi bir tane adam yok iki takımda da, transfermarkt.de onların Keita'nın çeyreği etmeyecek oyuncularına €20, €30 milyon fiyat biçerken Keita'ya €10 fiyat biçiyor... İşte lig statüsünden kastım bu...

Yalnız adar nasıl savunmacılar la oynuyorlar.O adamların herhangi biri TR de olsa dağıtır ortalıgı:)

Demin Man City - Man United maçını izledim işte... Keita gibi bir tane adam yok iki takımda da, transfermarkt.de onların Keita'nın çeyreği etmeyecek oyuncularına €20, €30 milyon fiyat biçerken Keita'ya €10 fiyat biçiyor... İşte lig statüsünden kastım bu...

Valenciayı keser reis.

Abartmamak lazım Valencia nın Gigs e attırdığı golü görmedin sanırım ayrıca E.P.L deki kanat oyuncuları ismail güldürene,ibrahim üzülmeze karşı oynamıyorlar.

Doğru düzgün savunma yapmayı bilen Carlos un Keita yı nasıl sahadan sildiğini unutmayalım.

Amacım Keita yı asla küçümsemek değil.Gerçekten kaliteli bir oyuncu ama bu kadar abartılmasıda doğru değil.

Abartmamak lazım Valencia nın Gigs e attırdığı golü görmedin sanırım ayrıca E.P.L deki kanat oyuncuları ismail güldürene,ibrahim üzülmeze karşı oynamıyorlar.

Doğru düzgün savunma yapmayı bilen Carlos un Keita yı nasıl sahadan sildiğini unutmayalım.

Amacım Keita yı asla küçümsemek değil.Gerçekten kaliteli bir oyuncu ama bu kadar abartılmasıda doğru değil.

Keita valenciadan iyi adamdır.

Keita nin oynadıgı turnuwanın finali ne zaman bilen arkadşalar özel mesaj atarsa cok sevinirim...

Atletico maçında forvetimiz sanırım.

Valencia'da teknik falan yok Keita daha iyi ondan.

Geri
Üst Alt