#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Nonda'nın gitmesi keita'yı etkiler mi dedim cevap yok

Nonda'nın gitmesi keita'yı etkiler mi dedim cevap yok

Etkilemez niye etkilesin ? Nonda yok diye oynamayacak mı Keita ? Ya da takımda tek arkadaşı Nonda mı ? Tabii ki değil. Keita profesyonel bir oyuncu, etkilememeli yani hiç bir şekilde...

keita naptın sen yaa :allaalla6vr: nasıl bi gol attın :omg:

Kader bizim yanımızda

Haftaya Barış`ın yerine Keita`yı izleyeceğiz.

Allahım sana geliyorum.

Ntvsporda macı izlerken fildişi 2 haberini alınca bi kalayladım ulan dedim gelmicek tüh bi actım kanalı keita asmıs gülermisin aglarmısın neyse dedim inter koydu cocugu zaten az buna bakıyım o sıra yorumcu keita turnuvanın sonuna kadar kalıcak herhalde derken golu yediler gooll diye bagırdım evde sonra keitanın suratını görünce hain gibi hissettim kendimi Napalım kader kısmet Özledim adamım seni sana ihtiyacımız var sen bosver o Sıgır hocanızı ondan gelicek hayır Allahtan gelsin:D

Hakikatten son zamanlarda izlediğim en muhteşem goldü.Ters ayağı ile muhteşem bir gol attı keita.Çok iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladı ama fildişi sahilleri elendi kupadan bu bizim için iyi oldu zira kupa sert geçiyor baya.Formda bir şekilde dönecek keita.

Golü paylaşabilcek arkadaş varsa tekrar izlemek isteriz ayrıca :D

Hem Uzuldum hem sevindim ama yinede daha cok uzuldum galiba keita icin

abi o ne biçim bi goldü ya füze resmen bildiğin füze.keşke Galatasaray'dada böyle goller atsa

26 metre uzaklık ve 89 km hızla gitmiş, gitmiş ve 90daki örümcek ağını almış, ben gördüm o afrika zehirli azize örümceğiydi...

Benim merak ettigim olur da Nondayı gönderirsek Keitanın olmayan moralini iyice mahveder miyiz?? Takımdan sogur mu?

taraftara iş düşüyor. Keitaya ilgi göstermek lazım ayrıcı fildişinde hak etmediği halde keita yedek ve dünya kupasında 11e oturmak isteyecektir. Bunun için de Galatasarayda iyi oynaması lazım. Kazanan yine biz olacağız :D

Abowww ne yapmış bizim kara kısrak

Çok güzel bir golmüş. Uzatmalarını izledim maçın. Son dakikalarda golünü vermedi fildişinin hakem. Yazık oldu. Ama sevindim. Keita gol attı fildişi elendi. Bundan iyisi Şam'da kayısı:)

hocamız keitayı bir forvet olarak denese ya denizli maçında. bence nonda dan kat kat daha faydalı olur kanaatindeyim.

Geri
Üst Alt