#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

B_0058f0749c4645cf2aaee6ca23c8b393.jpg

HE IS BACK :D

Popito back on stage :)

İçimiz rahat artık Keita döndü:)

Dün NTVSpor'da duydum "Rijkaard'ın hışmına ugramış"

Doğruysa ve ceza verilecekse en az 2 hafta oynatmaz Rijkaard onu :o

İnş doğru degildir :D

Milli takımdan geç dönen yıldız için Rijkaard’ın raporuna göre karar verilecek. Yönetim, en yakın arkadaşı Nonda’nın gitmesi nedeniyle hassas davranıyor.

Fildişi Sahili Milli Takımı’nın, Afrika Uluslar Kupası’na 24 Ocak tarihinde veda etmesine rağmen Türkiye’ye önceki gece dönerek Antalya kampına katılan Abdul Kader Keita’nın savunması alındı.

Milliyet'in haberine göre, Sarı-kırmızılı yönetimin, Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın raporuna göre hareket ederek, yıldız futbolcuya verilmesi planlanan ceza konusunda karar alacağı bildirildi. Futbol şubesi idarecilerinin, ceza konusunda Shabani Nonda’nın gönderilmesi nedeniyle çok hassas davrandıkları öğrenildi.

Keita’nın, takımdaki en yakın arkadaşı Nonda’nın yollanması yüzünden bir hayli keyifsiz olduğu belirtildi. Ağır para cezası keserek bu kritik dönemde tecrübeli futbolcuyu küstürmek istemeyen sarı-kırmızılı yönetimin, bu konuyu önümüzdeki hafta değerlendireceği vurgulandı.

Bu arada disipline verdiği önemle bilinen teknik patron Rijkaard’ın, geçtiğimiz aylarda da milli takımdan rötarlı dönen bu oyuncuyu yine bir süre kadroya almayacağı kaydedildi.

Öte yandan sözleşmesi tek taraflı feshedilen Nonda, dün akşam Türkiye’den ayrılarak Almanya’ya gitti.

Ya yönetim ceza falan vermesin Keita'ya en kral oyuncularımızdan biri,umarım Rijkaard'da hassas davranmıştır Keita'ya Nonda gittiği için...

Umarım bugünkü Antalyaspor maçında da oynar Keita bilmiyorum kadroya dahil mi...

Dün NTVSpor'da duydum "Rijkaard'ın hışmına ugramış"

Doğruysa ve ceza verilecekse en az 2 hafta oynatmaz Rijkaard onu :o

İnş doğru degildir :D

Renktaş böyle senaryo yazan adamlara sormak lazım bakalım.

Son 2 gündür Galatasaray ımızın yaptığı idmanlar basına açık mı? kapalı mı?

bunu bir araştırsalrdı da öyle sallasalardı çok komik olmaya başladı artık medya tabi onları da normal karşılamak lazım takım kadrosunu görünce ne yapacaklarını şaşırdılar.

2 Şubat :

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Antalyaspor ile Çarşamba akşamı oynayacağı karşılaşmasının hazırlıklarını 2 Şubat 2010 Salı akşamı saat 18.15’te yapılacak basına ve taraftara kapalı antrenmanla tamamlayacak.

Ntv spor ayrıcalıklı ise söyleyecek pek bir söz yok.

Nerdesin be Keita sensiz bu takımın tadı yok ciddi diyorum!

Geri
Üst Alt