#11 Abdul Kader Keita

Bugün honved maçında izledim 76.dkda oyuna girdi.2 hafta idman yapmasına rağmen adam aynı adam gene üç kişinin arasından geçti bir bilek hereketiyle iki oyuncuyu oyundan düşürdü 4 yıldır bu adamı kulübe almıyanlara bi daha yazıklar olsun....

Bugün honved maçında izledim 76.dkda oyuna girdi.2 hafta idman yapmasına rağmen adam aynı adam gene üç kişinin arasından geçti bir bilek hereketiyle iki oyuncuyu oyundan düşürdü 4 yıldır bu adamı kulübe almıyanlara bi daha yazıklar olsun....

Vay be haberdar etseydin renktas.

bu adam gıdıp pıno acıklandıgında bu forumda bı kactane futbol dahısı -hala aramızda- cok mantıklı hamle pino dokturecek gelecegın yıldızlarından demıstı..o zaman polata şakşakcılık yapanlar sımdı de şakşakcı :)

Hangi takımda oynuyor ki ?

KEITAyi gonderenin te allah 1000 belasini versin hala icimizde 1 ukde

bir insan yeteneğine ancak bu kadar ihanet edebilir eğer azcık kendine baksa şimdi Drogba'dan daha ünlüydü ama o kendine bakmadı ve şimdi tavşanlı ayarındaki takımda bile yedek

Bp3HIphIgAAzLAJ.jpg

27 temmuz pazar günü honved- galatasaray maçı saat 19:00 da.

Umarım keita oynar ve bundan 1 yıl önce keita artık bitmiştir, yaşlıdır, ona mı kaldık, tranferi gereksizdir, diyenlere güzel bir ders verir.

Geri
Üst Alt