#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Takıma o bahsettiğimiz ruhu getirebilecek ikinci oyuncu. Birincisi Baroş tabiki.

Baros-Keita-Kewell-Sabri-Hakan Balta

5 as adam yok en önemlisi Keita yok onun dönmesi lazım Barış Özbekle olacak iş değil bu

Böyle oynarsak Keita bile kötü görünür.Çok kötü oynuyoruz bu aralar.

Şu adam dönsede artık sağ kanattan adam gibi hücum yapsak.4-5 haftadır Caner'in sol kanatta gösterdiği performansla gol atıyorduk, kazanıyorduk.Sağ kanatta Barış 0 katkı verdi.Özledim şu adamı yeminle.Bi'de arkasına Sabri'yi alırsa kimse tutamaz sağ kanadı...

Acilen Keitanın 11'e yazılması lazım

Bu kadar sakatın içinde birde keitayla uğraşmayalım

bu kadar sakatlık var biz hala 2 gün geç döndüğü için keita ya ceza veriyoruz gerçekten anlamak mümkün değil. takımda forvet kalmadı hala antrenmanlarda keita yedek takımla oynatılıyo. şimdiye kadar riijkard ı hiç eleştirmedim bariz hataları olsada. Ama kayseri maçında tripleri yüzünden keita yı oynatmazsa daha da riijkardı savunamam. keita türkiyenin şu anda en kaliteli futbolcusudur. sağ açıkta barışı izlemek istemiyorum. santosu illa oynatcaksa koysun forvete gerçi ordada yararlı olcağını düşünmüyorum. durum hiç iç açıcı değil inş. kayseri maçını kazanırız ama çok zor

eger disiplinsizlik yaptiysa cezasi neyse ceksin

gerekirse 3 mac kaybedelim umrumda degil

Kesinlikle kırmamalıyız Keita'yı adamın zaten morali çok bozuk Fildişi Sahillerinin Afrika Kupasında nasıl elendiğini herkes biliyor,birde Fildişi Sahilleri Afrikanın en baba takımı kendini finalde gösterebilirdi...

Birde tek kendi anadilinde konuşan arkadaşı Nonda takımdan ayrıldı bu bakımdanda morali bozulmuştur..

Özellikle taraftara büyük iş düşüyor Keita için tezahürat yapmalıyız Antalyaspor maçında moral vermeliyiz,bu adam Franck Ribery'den daha yetenekli morali yerinde olsun kimse durduramaz...

eger disiplinsizlik yaptiysa cezasi neyse ceksin

gerekirse 3 mac kaybedelim umrumda degil

3 maç kaybedersek ceza kime verilmiş olcak? keita yine parasını alcak. ama keita yerine sağ açıkta barışı seyretmek zorunda kalan bizlere verilmiş olcak o ceza. disiplin adına bi futbolcu bu kadar kolay kaybedilmez takım resmen deneme tahtası oldu. her zaman riijkarda saygı duydum bir bildiği vardır dedim ama en önemli deplasmanlardan biri olan kayseri maçında keita oynamazsa düşüncelerim değişiri gerçekten

rijkardd yapma allah aşkına. oynat keitayı. her gelen hoca böyle şey yapmak zorunda mı bizde anlamadım ya.

rijkardd yapma allah aşkına. oynat keitayı. her gelen hoca böyle şey yapmak zorunda mı bizde anlamadım ya.

bende anlamıyorum ya bize gelen her hoca kesin bi yıldızı kesiyo. gerets farklı yerlerde oynatıyodu kalli disiplin diye kesiyordu. skibbe pek yapmıyodu ama

bende anlamıyorum ya bize gelen her hoca kesin bi yıldızı kesiyo. gerets farklı yerlerde oynatıyodu kalli disiplin diye kesiyordu. skibbe pek yapmıyodu ama

Skibbe yapmıyordu ne oldu işte Lincoln'ü kaptan yaptı Arda ve Sabri neler demedi, takımdan dışlandı Lincoln. Çok fazla taviz vermeme taraftarıyım ben. Disiplinde takım için çok önemli bir unsurdur. Ama tabii takımdan da önemli değildir. Ne Skibbe gibi yapacaksın, ne de Kalli gibi. Ortasını Rijkaard buluyor işte şuan herkes saygı gösteriyor Rijkaard'a, takımda da ne gruplaşma var, ne başka birşey. Rijkaard'a güveniyorum, o bilir işini ;) .

Haldun Üstünel açıklamış Keita ya ceza gündemimizde değil o medyanın uydurması kısaca.

Herşeyden önce Keita efendi adam ceza vermeyiz gayet disiplinli bugüne kadar hiç mırın kırın etmedi aslanlar gibi oynadı,Afrika Kupasından geç dönmüş olabilir ama şunu da unutmayın o moralle kupadan gelip Antalyaspor maçında oynasaydı verim alamazdık belkide çünkü Fildişi Sahilleri kupadan çok feci elendi benim Milli Takımıım öyle elense moralman çok ağır darbe olurdu...

Ayrıca Rijkaard Keita'ya kesinlikle ceza vermez çünkü maçtan sonra kendiside Keita'ya çok güvendiğine dair açıklamalar yapıyor,Keita gelince çok daha iyi olucaz gibi açıklamalar yapıyor

Skibbe yapmıyordu ne oldu işte Lincoln'ü kaptan yaptı Arda ve Sabri neler demedi, takımdan dışlandı Lincoln. Çok fazla taviz vermeme taraftarıyım ben. Disiplinde takım için çok önemli bir unsurdur. Ama tabii takımdan da önemli değildir. Ne Skibbe gibi yapacaksın, ne de Kalli gibi. Ortasını Rijkaard buluyor işte şuan herkes saygı gösteriyor Rijkaard'a, takımda da ne gruplaşma var, ne başka birşey. Rijkaard'a güveniyorum, o bilir işini ;) .

bende güveniyorum ama yarın keitanın gerçekten oynaması lazım bu kadar eksik varken. umarım oynatır

Haldun üstünel Keitaya ceza filan uygulaması gündeme hiç gelmediğini bildirdi. Gsmobil mesajı

Geri
Üst Alt