#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Performansının %70'ini gösterdiği herhangi bi maçtai karşımızda durabilecek Türk takımı yok.

Basın mı uğraşıyor yoksa Rijkaard gerçekten mi taktı Keitaya analamadım ama takımın ona ihtiyacı var ve Türkiyede oynayan en kaliteli yabancı oyuncudur ama tam verim alamıyoruz.Ya kart görür,ya Rijkaard oynatmaz ya Afrikaya gider.

Keita ile ilgili haberler yalan. Geç gelme, ceza vs... Rijkaard'ın da sorunu yok.

Yeni forvet Keita

06 Şubat 2010 Cumartesi * 09:23

Galatasarayımız'ın bugünkü Kayserispor sınavına nasıl bir ilk 11'le sahaya çıkacağı merak konusu oldu.

Galatasarayımız'ın bugünkü Kayserispor sınavına nasıl bir ilk 11'le sahaya çıkacağı merak konusu oldu. Baros ve Kewell'ın ardından hücum oyuncularında son fireyi Jo ile veren Aslan'da gözler yeni forvete çevrildi. Rijkaard'ın, Kayseri'de Keita'ya ileri uçta şans tanıması bekleniyor. Dün taktik çalışmada Fildişili yıldızı forvette deneyen Hollandalı hoca, Keita'nın arkasında Arda-Elano-Caner üçlüsüne görev verdi.

Sabri ve H.Balta'nın yokluğunda bekler bugün de Emre Güngör ve Uğur'a emanet olacak.

Kaynak: Sabah

Umarım bu haber doğru değildir.Çünkü ben Emre'den sağ bek Uğur'dan sol bek yaratmanın mantığını anlamıyorum.Olmuyor işte olmuyor!Israr etmenin bir faydası yok:(

Umarım bu haber doğru değildir.Çünkü ben Emre'den sağ bek Uğur'dan sol bek yaratmanın mantığını anlamıyorum.Olmuyor işte olmuyor!Israr etmenin bir faydası yok:(

Saçmalamayın lütfen gazeteler hangi kadroyu doğru bilmiş ki bunu bilecek ? Rijkaard'a mı sormuşlar ?

Keita geldiğinde ilk sözü ''Selamun Aleyküm'' olmuştu,kaç milyon Galatasaraylı varsa ''Aleyküm Selam'' demiştik,gelir gelmez güldürmüştü yüzümüzü,haydi Keita özledik seni bugün bir hediyen olsun bize!

Galibiyete taşı bizi!

Sağbekte Barış oynasın,emreyede yazık takımada yazık.Emre Neil ile birlikte stoperde oynasın.

Bana gelen kadroya göre

LEO Emre güngör Neil Servet Uğur Baris Mustafa sarp Arda Geovanni Caner Keita

Barış gene kadroda:D

Geri
Üst Alt