#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Bu adam Hayri Cund gibi oynasa da oynatilmali, reis bir adam cunku. Surekli dikine oynamaya calisiyor. Ustad biri.

Nonda gittikten sonra keyfinin ve huzurunun kaçtığı çok açık.

Bana göre arkasında oynayan Uğur yüzünden bu halde. Sabri varken. Ligin ilk yarısında nasıl oynadığı ortadaydı. Sabri'de aynı şekilde çok başarılı bir ilk yarı geçirdi. Her bakımdan uyumlulardı. Afrika kupasında keza attı gol, yaptığı asistler ortada. Bence kesinlikle performans düşüklüğünün nedeni Uğurla olan uyumsuzluğu.

Bana göre arkasıdna oynayan Uğur yüzünden bu halde. Sabri varken. Ligin ilk yarısında nasıl oynadığı ortadaydı. Sabri'de aynı şekilde çok başarılı bir ilk yarı geçirdi. Her bakımdan uyumlulardı. Afrika kupasında keza attı gol, yaptığı asistler ortada. Bence kesinlikle performans düşüklüğünün nedeni Uğurla olan uyumsuzluğu.

Katılıyorum. Uğur bir türlü kendine gelemedi.

Keita topu ayağına aldığında lider gibi oynuyor.

Bu akşam çoğu topu kaptırdı ama

biraz adapte olduktan sonra eski formuna kavuşur.

İyi olacak merak etmeyin.

Şu 8 gün ara bütün oyunculara çok iyi gelecek.

Çok kötü oynadı bugün ama toparlar.

Keita kötü değildi,sağda yalnızdı o kadar.Sabri olsa epey farklı görünürdü gözümüze.

İlk devre 1-2 maç harici süper istikrarlı performans göstermişti. Bu devre daha 2.maçı. Form tutar elbet beyler merak etmeyin. Keita'ya güvenim sonsuz. Bugün de umursamaz tavırlar yoktu yani kötü oynadı ama istekliydi birşeyler yapmaya çalışıyordu bu bile yeterli benim için. O istek zaten kilit nokta. İstekli olan ve yetenekli olan birisi, elbet form tutar...

Keita kötü değildi,sağda yalnızdı o kadar.Sabri olsa epey farklı görünürdü gözümüze.

Bana da çok kötü oynamış bir görüntü çizmedi. İlk yarı topu ileri taşıyıp bir şeyler yapmaya çalışan sadece iki adam vardı. Elano, Keita.

Keita sürekli denediği için biraz aksak görünse de; spikerin abartığı kadar kötü oynadığını düşünmüyorum. Açığın yapması gereken çoğu şeye yaptı. Ceza sahasına ters taraftan gelindiği sürece girdi. Kendi pozisyon yaratmaya çalıştı. Sezonun ilk yarısındaki çok iyi olan bir Keita yoktu;ama yeterli seviyedeydi.

Afrika Uluslararasi Kupasinda izledigim Keita'dan cok cok uzak. Ne oldu sana hocam? Fildisi sahilerinde mi kaldin? Bize sana benzeyen ailenden bir baskisini mi yollandin?

Bugün hırslıydı.Maç 3-2 iken Antalyalı oyuncunun Aykut'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda (dK. 89)kalemizin içindeki oyuncumuz Keita'ydı.Olası bir golü önleme niyetindeydi.Bu hareketi bile hırslı ve istekli olduğunun bir göstergesidir.

Adi yeter. Keita bu. Ama eski performansindan uzakti tabi. En kisa zamanda toparlayacaktir

hemen bi macta asmayalim adami elbette keita nin kotu oynayaci maclar olacak bugun kotu oynadi ama hep boyle olmayacaktir

Geri
Üst Alt