#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Keita artık kaleyi daha çok yokluyo.Uzaktan etkili şutları var. Fildişi'nin maçında çok güzel bi gol atmıştı.Hem Atletico hem Beşiktaş maçlarında da cezasahası dışından etkili şutlar çıkardı.Devamını bekliyoruz bu hareketlerin :)

Kaleyi daho çok yoklaması sevindirici ama ilk yarıya oranla çok yavaşlamış görünüyor sorun sabrinin olmamasındanmı kaynaklanıyor yoksa psikolojikmi (nondanın gitmesi)çözemedim.

Keita çalım konseri bugün 20:00'de başlayacak!

haydi siyah inci parçala

Keita ya ayak uyduramadı takım.Ne diyelim Keita canın sağolsun elinden geleni yaptın.

Şu forvetsiz zamanımızda Ardayla beraber 2 maçtada takımı ileriye taşıdın. Helal olsun. Seneye CL'de daha da iyi oynarsın.

Alnından öpüyorum gözümde kat kat değerin arttı topçusun sen.

Helal olsun be Amcaoglu sen Ugura yardıma gel kaç diyosun adam seni anlamıyor resmen.

Bekle Sabride geliyor daha iyi olucak herşey.

Keita bizim orta sahaya fazla.Mücadelen için teşekkürler.

Keita keşke attığın goller işe yarayabilseydi ama sağlık olsun..

Gene çok çalıştı bu gece.O kadar markaja rağmen golünü attı.

Şu adamı çabasını, oyunun takımın diğer oyuncuları yarısını oynasa hey yavrum heey !!

Bu adamı bir ara 3 kişi kapattı. Sol kanat sol bek ve sola yakın stoperleri önünde beliriyordu Keita'nın yinede hepsinin arasından sıyrılıp çıkmasını bildi defalarca. Helal olsun aslanıma uzun yıllar sağ kanattan yardırmasını temenni ediyorum.

Kapasitesinin üstüne çıktı diyebiliriz. Ayağına sağlık Kader.

Geri
Üst Alt