#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

İngilizcesi bana ait de diğerlerini arkadaşlardan toparladım :) Teşekkürler onu da ekleyelim hemen. :)

:queen:

Keita kral adam yahu. 1. gol süperdi... Bir an avuta cikti diye üzüldüm, cunku spiker de anlamadi hemen gol mü degil mi, gol oldugunu görünce tepkim cok degisik oldu, inanamadim, yok yahu nasil gol olur diye gülümseyip durdum notbookun basinda ))

:queen:

Keita kral adam yahu. 2. gol süperdi... Bir an avuta cikti diye üzüldüm, cunku spiker de anlamadi hemen gol mü degil mi, gol oldugunu görünce tepkim cok degisik oldu, inanamadim, yok yahu nasil gol olur diye gülümseyip durdum notbookun basinda ))

İnanılmaz yahu. Son golünde domino taşı gibi yıktı savunma oyuncusuyla kaleciyi. Hakikaten olmayacak yerlerden , olmayacak şeyleri yapıyor. Bunun adı sihirbazlıktır başka bişey değil.

Galatasaray'ın Arda'dan sonra en yetenekli futbolcusudur.Hatta Arda'dan bir kaç adımda öndedir. En doğru transferdir.

Bazı pozisyonlarda bencillik yaptı ama attığı gol hala saniye saniye beynimin içinde,unutacağımı zannetmiyorum :o

İnanılmaz yahu. Son golünde domino taşı gibi yıktı savunma oyuncusuyla kaleciyi. Hakikaten olmayacak yerlerden , olmayacak şeyleri yapıyor. Bunun adı sihirbazlıktır başka bişey değil.

Galatasaray'ın Arda'dan sonra en yetenekli futbolcusudur.Hatta Arda'dan bir kaç adımda öndedir. En doğru transferdir.

Ardadan daha yetenekli değil kesinlikle ama daha güçlü ve daha süratli olması sebebiyle öyle gözüküyor..

ha sürat ve güç yetenek midir neden olmasn :)

Ardadan daha yetenekli değil kesinlikle ama daha güçlü ve daha süratli olması sebebiyle öyle gözüküyor..

ha sürat ve güç yetenek midir neden olmasn :)

Bence yetenektir. Sürat özellikle yetenektir yani. Herkes de olan bişey değil. Ayrıca şut yönünden Arda'dan kat kat iyi. Tabii hep iyi olacak değil , zira Keita üst düzey takımlarda oynamış , tozu yutmuş , yaşını almış. Daha Arda 21 yaşında.

Ardanın yeteneği,Keitanın ise hızı biraz daha iyi sanki :)

Onun dışında iki oyuncuda çok tehlikeli silahlarımız,iyiki varlar..

Ne goldü o ya helal olsun bazen görevi dıında beklenmedik şeylerde yapabiliyor. Kafayla gol sansayonel gol felan önemli olan moralini yüksek tutması.

Bence yetenektir. Sürat özellikle yetenektir yani. Herkes de olan bişey değil. Ayrıca şut yönünden Arda'dan kat kat iyi. Tabii hep iyi olacak değil , zira Keita üst düzey takımlarda oynamış , tozu yutmuş , yaşını almış. Daha Arda 21 yaşında.

Oha küçülsün de cebime girsin :D Adam 23 yaşında lan.

Keita o nasıl goldü öyle? Gerçi gole fazla sevinemedim.Tribünde,2 farklı sıradan arkadaş birbirine sarılmaya çalışınca aşağılara doğru yuvarlandılar.Onları kurtarmaya çalışıyorduk. :D Keita'nın golünü izleyince hep o an geliyor aklıma. :D

Eşit şartlarda mücadele edemiyoruz Keita iyi oynadığı zaman.Bir kişi eksik oynamalıyız böyle maçlarda...:asd:

Arda nın aklı Keita da olsa varyaa...

23796_336449181964_120944911964_4144392_7434905_n.jpg

2-3 Final Pasınıda verebilseydi bizi strese sokmadan macı bitirebilirdi ama adrenalini seviyor:cheeky-smiley-022:

Geri
Üst Alt