#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Neden kendi oyuncularımızı birbirleriyle kıyaslıyoruz?

bu adamın tek eksiği yanındakine yada kısa mesafedeki takım arkadaşlarına pas geçirememek...

Keita her ne kadar spektakuler isler yapsada bencilligi birakmasi lazim. Aksi taktirde takim oyunumuzu baltaladigini dusunuyorum.

Keita her ne kadar spektakuler isler yapsada bencilligi birakmasi lazim. Aksi taktirde takim oyunumuzu baltaladigini dusunuyorum.

Salla futbol sh0w oyunu. Kazandığımız sürece sorun yok :D

Hasan Şas ta böyleydi,ama bir fark var,Keita yapınca oluyor,Hasan Şas 2002 den sonra biraz 2006 hariç yapamadı.

Keita'daki bencillik degil,kendini oyuna çok kaptırıyor ve profesyonel futbolcu gibi davranamıyor bazen

Mesela halı sahada top oynarken sız çaprazdan kaleye doğru 2 güzel çalım attıktan sonra ve birde önünüz açıksa şutmu çekersiniz pasmı atarsınız ?

Top ayağınıza çok güzel oturacak şekilde geliyorsa vurmazmısınız ? ( nereden olursa olsun )

Aynen Keita'daki durum bu,oyuna kendini çok kaptırıyor ( Gaza geliyor ) ve profesyonel futbolcu tavrından uzaklaşıyor.

Keza Keita'nın sinirlenip kırmızı kart görmeside bunun yüzündendir.

nazar.jpg

Valla korkak olup her pozisyondan kolayca sıyrılıp pas veren Keita izleyeceğime,sahada manyak gibi oynayan oyuncu istiyorum arkadaşlar bu adamı niye Fransızlar yolladı sanıyorsunuz,saha içinde tek kişilik dev kadro olduğu için,ilginç bir adam,Kewell gibi bir oyuncu değil,Kewell her pozisyonda zihniyle oynuyor,ama Keita içinden ne geliyorsa onu yapan bir adam ve benim çok hoşuma gidiyor,insanlar maça geliyor,tabiki takımını desteklemek için ama birazda gözü futbola doysun istiyor,çok doğal bir beklenti,kesinlikle takımımıza büyük bir keyif katıyor,inanılmaz bir oyuncu.

Yalnız her maç dirsek, tekme atıyor. Bu maçta da zıplayıp adamın kafasına bastı. Bu tip hareketler çok pahalyıa patlayabilir. Ayrıca bizim futbolcumuza yakışmaz. Zaten kötü bir bedel de ödedik

Saracoğlunda...

O en azından 5-10 kişiyi geçiyor. Arda aynı kişiyi 5-10 kere geçmeye çalışıyor. Bu 2 adamı bir şekilde birleştirip mükemmel futbolcuyu yaratabiliriz aslında :)

Sendeki bu Arda düşmanlığı nolacak bilmiyorum.

Her mesajında ya yolluyosun Arda'yı ya adama giydiriyosun.

Neyse vardır bi nedeni elbet...

O en azından 5-10 kişiyi geçiyor. Arda aynı kişiyi 5-10 kere geçmeye çalışıyor. Bu 2 adamı bir şekilde birleştirip mükemmel futbolcuyu yaratabiliriz aslında :)

Arda'nın yaptıklarıın 10'da 1'ini yapsın istikrarlı bir şekilde ne kadar bonservis bedeli varsa versinler.

Sendeki bu Arda düşmanlığı nolacak bilmiyorum.

Her mesajında ya yolluyosun Arda'yı ya adama giydiriyosun.

Neyse vardır bi nedeni elbet...

Yoo nereden çıkarıyorsun Arda düşmanı olduğumu. Çok iyi bir futbolcudur. Ama yavaş işte. Yavaş.

Çok çok daha iyi olabilir. Hazır Elano'da varken bir iki şey kapar belki.

Hele bir de birisi kaleye şut atıp tuturamazsa elini kolunu kaldırması yok mu. Kendisinin şut atma hakkı var ama.

Yoo nereden çıkarıyorsun Arda düşmanı olduğumu. Çok iyi bir futbolcudur. Ama yavaş işte. Yavaş.

Çok çok daha iyi olabilir. Hazır Elano'da varken bir iki şey kapar belki.

Hele bir de birisi kaleye şut atıp tuturamazsa elini kolunu kaldırması yok mu. Kendisinin şut atma hakkı var ama.

Tebrik ediyorum çok iyi tespit.. sanki ilkokulda oynanan maçlardaki topun sahibi çocuk gibi.. Özellikle son birkaç haftadır bu tarz hareketleri artmaya başladı.. Açıkçası kaptan olmasa bu kadar umursamazdım.. fakat takım kaptanının böyle davranmaya hakkı yok..

Keita'ya gelince... Ben Ketia'nın ne şimdi, ne de patlama yaptığı Lille de bile gerçek potansiyelini ortaya koyduğunu zannetmiyorum.. Bazı oyuncular şanslıdır ve genç yaşta Wenger,Ferguson gibi hocalarla tanışarak en iyi şekilde yetişirler.. Kimisi de Keita gibi ülke ülke dolaştıktan sonra bir kendini gösterir ya da gösteremez.. Katar ve BAE gibi ülkelerden Fransa ya sıçrama yapabilmek her yiğidin hrcı değildir.. Bir düşünün bakalım C.Ronaldo 16 yaşında Manu ya değil de Katar ligine gitse şu an bulunduğu yerde olabilirmiydi?

Bana göre Keita yetenek olarakC.Ronaldo dan eksik değil fazla bir oyuncudur.. ama sadece yetenek olarak.. yoksa yitirilmiş bir 10 senenin kaybettirdiği altyapı 28 yaşından sonra telafi edilemez maalesef...

Geri
Üst Alt