#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

keita şuan sahada sağlıklı dönse bari..

Ilk 11de oynadi 83 dakikada oyundan alindi Fildisi 2-0 kaybetti

Yaa her oyuncu aynı tipte olmak zorunda mı? Keita ayrı Kaptan ayrı.İkisini de yeteri kadar iyi.

sevindim .. keita dönmüş hemen .yine sorun cıksın ve medya yalan haber yazsın istemiyordum .

Takımdaki en yetenekli ve en formda adam

Tam bir yıldız futbolcu, ne zaman napacağı belli değil

defansa yardım ediyo, karşı takımın oyuncularına tecavüz ediyo, inanılmaz goller atıyo

Bu adamı kewell ile kıyaslıyanlar olmuş, hatta kewell daha iyi diyenler olmuş :D:D:D

kewell iyi bi lider, efendi topçu, ama keita ile kıyaslamak keitaya hakaret olur

iyidir yeteneklidir ama çok bencildir eğer bencil oynamaya devam ederse bu bize bir süre sonra zarar verir

Bencede bencil falan değil arada pas atmadığı oluyor ama onu her futbolcu yapar.

Ne guzel deyil mi arkadaslar. Super oynanan bir mac sonrasi, son maclarda attigi gollerden sonra bile kendisinden her zaman daha fazlasini bekleyen ve her sekilde o performansini artirmasi icin cok dogru olan "bencilik" yaptigi pozisyonlari yorumluyoruz, ki burda yalan yok dogru tespit.

zaten bu konuda kendisini gelistirirse maclar 4-1 de kalmaz... yuruyedur Keita

Arkadaşlar Keita müthiş bir yetenek ama arkadaş çok haklı kendisinde gerçekten ciddi bir bencillik sorunu var.Geçen Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarında çizgiye yakın dar açıdan içeriye pas atmak yerine şut çekmeyi tercih etti.Hem de Kasımpaşa maçında Jo bomboş olmasına rağmen yaptı bunu.Tabi bunlar en yakın örnekler diye söylüyorum yoksa Keita'nın her maçında bazı durumlarda neden pas vermediğini anlamak zor.Herhalde topla oynamayı çok sevdiğinden

Hani bazen Pes oynarken gaza gelirsiniz ardı ardına çalımlar atıp sadece çok mecbur kalınca pas verirsiniz ya Keita da biraz öyle aslında

Bencil ama doğasında var galiba bu. :)

Dünya Kupası performansı doğrultusunda çok ciddi teklifler gelebilir kulübe.

Bence hiçte bencil değil,yeterki onun kafa yapısında oyuncular oldumu her şekilde paslaşıyor ama kimse onun hızına yetişemiyor:D:D

Birde fener maçında goller atıp asist yaparsa tadından yenmez,fenerlilerde kanser olur:D:D

Süper bir adam.Ama maç içinde gerçektende adına yakışmayacak biçimde dengesiz hareketleri oluyor.bazen hayret ediyorum bizim Keita bu değil diye. Ama takıma kattıkları inkar edilemez.

Orta sahamız düzeldiği zaman kimse bu adamı tutamayacak.

Keita bi pas verip kaçıyor ver-kaç yapmak için ama kimse atmıyor.

Adam sinirleniyor dengesizleşiyor sonra

bencillik ettiği pozisyonlarda var takımımızdaki -bana göre ve ilk yarıdaki performansıyla-en büyük yıldız oyuncumuzun.ama daha kötüsü keyifsiz bir hal var kendisinde,2. yarı başladığından beridir devam etmekte olan...artık çok kritik ''kader maçları'' döneminde bu haller hayra alamet değil!...

bencillik ettiği pozisyonlarda var takımımızdaki -bana göre ve ilk yarıdaki performansıyla-en büyük yıldız oyuncumuzun.ama daha kötüsü keyifsiz bir hal var kendisinde,2. yarı başladığından beridir devam etmekte olan...artık çok kritik ''kader maçları'' döneminde bu haller hayra alamet değil!...

Nereden çıkarıyorsunuz ? Zaten bu adam geç gelmişti. 2 maçta çabaladı ama kötü oynadı. Atletico Madrid maçı ile tekrar çıkışa geçti. Bir maça bakarak geçmişte sorun olmadığı halde neden sorun var gibi yazıyorsunuz anlamadım.

Geri
Üst Alt