#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

bu sene keita oynarsa biz oynadık keita ii olmayınca adam gibi top oynadığımızı hatrlamıyorum...kader utansın:D

Müthiş bir maç çıkardı. Öyle ki bir ara neredeyse 10 kişi ile marke edeceklerdi Keita'yı :)

Yürüyedur!

şuan takımın en önemli oyuncusu kesinlikle

yönetimimizi bu mükemmel transferinden dolayı kutluyorum

90+da öyle koşan bi sabriyi görmüştüm bu da ikinci oldu. o koşunun bi de bitirişi var kafayı kaldırarak görerek güzel bir pas

bence keita şuan dünyanın her takımında çok rahat oynayabilir

Nasıl bir adamsın sen, dakka 93 olmuş, hâlâ en ufak yorgunluk belirtisi olmadan koşup gol attırıyorsun. Ayakta alkışlıyorum...

takımın herşeyi keitasız bir galatasaray düşünemiyorum şuanda

Bu herif yemin ederim haksız rekabettir. Türkiye de oynatılması yasaklanmalı :D

Maç sonunda Kapalı'nın önünde eğilerek kendisine yapılan tezahuratlara bir nevi karşılık vermiş oldu.Çok iyisin be Keita...:D

Yahu o topu kontrol edisi, ardindan ilk defans oyuncudan kurtulusu, sonra kaleciyi gecmesi ve yine kendisini yere indirmek isteyen 2. rakip oyuncuyu durdurmasi ve ardindan topu kaleye sokmasi, inanilir gibi degil gercekten, ne gol idi öyle...

Keita artik farkinda olayin. Kendisini durdurmak icin rakiplerin her b.ku deniyor olduklarini ve hakemlerin de bir b.ka yaramadiklarini anladi artik ve cok hirsla oyniyor. Süper ligi tanimasaydi, yani ilk haftalarda olsaydi bu pozisyon da penalti kazandirmak icin yere düsebilirdi ama simdi biliyor kolay penalti vermediklerini ve ayica burdaki futbolcularin cogunu kasap olduklarini, bu yüzden en iyi cevabini sahada veriyor. " siz bilirsiniz" dercesine döve döve atiyor gollerini, yapiyor asistlerini...

Ayrica o gol sevincte adeta "siz benimle bas edemezsiniz, ulan edemezsiniz" dedi.

Süper birseydi. Resim varsa paylasirsaniz sevinirim.

keita sen nasil biseysin ya seni izlemeye doyamiyorum o attigin gol nasildi oyle aslansin aslan

Bu herif yemin ederim haksız rekabettir. Türkiye de oynatılması yasaklanmalı :D

bazen öyle gözüküyo hakkaten, kuzenin maça gittim bugün 98 doğumlular, aralarında 96lı gibi olanlar var, 2 katı gibi duruyolar..

Keitada gününde oldu mu aynı öyle, ezip ezip çalım atıyo, hem teknik hem süratli ve bir defans kadar kuvvetli..

çok zor bulunur böyle kanat oyuncusu...

Keita oynarsa Galatasaray oynuyor.Gerçekten ciddi ciddi soruyorum ben pek göremedim Galatasaray takımı Keita sız bir atak veya pozisyon buldumu?

Bu iyi mi yoksa kötü mü?

abdul-kader-keita_arselife.jpg

Geri
Üst Alt