#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

top keita'ya geldiğinde eskiden şampiyonlar ligi maçlarında hasan şaş'a atılan toplardaki heyecanı yaşıyorum. hasan da inanılmaz çalımlar atar kanattan yardıra yardıra girerdi. Fırtına gibiydi ancak topu gerektiği yer ve zamanda ayağından bırakmadığı için keita etkisi gösteremedi. kendi etrafında gereksiz dönüşleri yaptı, keita ise hasan'ın topu daha iyi kullanan versiyonu. daha güçlüsü, daha tekniği kuşkusuz.

her gülün dikeni olacak ya illa, keita tahriklere çabuk kapılan bir yapıya sahip. aynı hasan gibi gözü kara ama gözü kararanı kırmızıyla açıyorlar :)

bu sıralar iyi tabi gereksiz agresiflik yok tahriklere kapılma yok çünkü karşısında tahrik eden yok. yarın fener maçında köpekler neler yapacak kim bilir. keita umarım tahriklere kapılmaz yardırır onları da Allah'ım düşünemiyorum keita fenere çakıyor ve taklalarını atıyor o taklalar fenere girsin işte.

Keita oynarsa Galatasaray oynuyor.Gerçekten ciddi ciddi soruyorum ben pek göremedim Galatasaray takımı Keita sız bir atak veya pozisyon buldumu?

Bu iyi mi yoksa kötü mü?

keita nın bize çok önemli birkaç getirisi var, Dinamizm, Güç tarzında. Elbette Keita sız da oynarız ama diğer hiçbir oyuncu (Baros hariç o da epeydir yoktu zaten) Keita nın takıma kattığı enerjiyi katamıyor. Elano, Arda daha teknik adamlar Keita ya göre ama dediğim gibi burda farklı bir nokta var. nasıl Arda teknik olarak takıma sınıf atlatıyorsa, Keita da enerji, güç olarak atlatıyor.

Mesela Baros unda en önemli getirilerinden biri bu. Adam resmen savaşıyor rakip defansla. Yoruyor, yıldırıyor, yıpratıyor.

Ortasahadaya da bu tip bir adam gelirse, mücadele anlamında bizim takım 90 dk ayakta kalır

top keita'ya geldiğinde eskiden şampiyonlar ligi maçlarında hasan şaş'a atılan toplardaki heyecanı yaşıyorum. hasan da inanılmaz çalımlar atar kanattan yardıra yardıra girerdi. Fırtına gibiydi ancak topu gerektiği yer ve zamanda ayağından bırakmadığı için keita etkisi gösteremedi. kendi etrafında gereksiz dönüşleri yaptı, keita ise hasan'ın topu daha iyi kullanan versiyonu. daha güçlüsü, daha tekniği kuşkusuz.

her gülün dikeni olacak ya illa, keita tahriklere çabuk kapılan bir yapıya sahip. aynı hasan gibi gözü kara ama gözü kararanı kırmızıyla açıyorlar :)

bu sıralar iyi tabi gereksiz agresiflik yok tahriklere kapılma yok çünkü karşısında tahrik eden yok. yarın fener maçında köpekler neler yapacak kim bilir. keita umarım tahriklere kapılmaz yardırır onları da Allah'ım düşünemiyorum keita fenere çakıyor ve taklalarını atıyor o taklalar fenere girsin işte.

Hasan Şaş'ın futbolunun öyle olmasının sebebi birazda Lucescu'nun oynattığı futbol yüzündendi.

Topu biraz daha ayağında tutması gerekiyordu.Bu da o dönemin olumsuz etkileri :D

Ama hakkatten de Hasan Şaş için aynı şeyleri düşünüyoruz.

Her yol afrikaya çıkıyor :DÖzellikle Diarralara

aynen, oturup hiç afrika liglerini izlemedim ama tutup normal bir adamı bile getirsek iş yapıcak sanki. Lass, Essien kalitesinde olmasa da, bu kalitenin bir/birkaç kademe altında oynayan çuvalla adam vardır diye tahmin ediyorum afrikada.

biraz uydurma bir yorum oldu ama vardır heralde

Afrikali oyuncularin dogustan gelen atletic yapilari yüzünden büyük bir avantajlari var Keita da buna dahil Süratli , Cevik , Güclü.

Bize iste bu tarz bi adam lazim orta sahaya benim adayim Real Madriden Mamadou Diarra ,alinamiyacak bir adam degil.

afrika geyiğine katkı:

Eric Cartman : ''token, bir müzik grubu kuruyorum, bodrumdan bass gitarını al ve hemen evime gel''

Token : '' hayır eric, benim bass gitarım yok''

Eric (gözlerini kapatarak başını öne eğmek ve burnunun en üst kısmını 2 parmağı arasına alarak) : '' Token , saçmalama. sen bir zencisin ve bodrumunda mutlaka bir bass gitar olmak zorunda''

Cartman gider Token bodruma iner bass gitar gerçekten vardır :) cartman'ın evine gider,

- ses ver token, güzel bir giriş istiyorum

- çalmayı bilmiyorum cartman

- token, saçmalamayı kes ve girişi ver, sen bir zencisin ve gitarı doğuştan çalabiliyorsun

token bass'ı verir :)

south park'cılara selam olsun. zencisiz olmaz arkadaşlar, tüm dünya zencilerin yeteneklerini farkında :)

afrika geyiğine katkı:

Eric Cartman : ''token, bir müzik grubu kuruyorum, bodrumdan bass gitarını al ve hemen evime gel''

Token : '' hayır eric, benim bass gitarım yok''

Eric (gözlerini kapatarak başını öne eğmek ve burnunun en üst kısmını 2 parmağı arasına alarak) : '' Token , saçmalama. sen bir zencisin ve bodrumunda mutlaka bir bass gitar olmak zorunda''

Cartman gider Token bodruma iner bass gitar gerçekten vardır :) cartman'ın evine gider,

- ses ver token, güzel bir giriş istiyorum

- çalmayı bilmiyorum cartman

- token, saçmalamayı kes ve girişi ver, sen bir zencisin ve gitarı doğuştan çalabiliyorsun

token bass'ı verir :)

south park'cılara selam olsun. zencisiz olmaz arkadaşlar, tüm dünya zencilerin yeteneklerini farkında :)

Harika bir bölümdü:D Faith +1...

Mükemmel bir futbolcu. Allah nazardan sakınsın. İzleyenlere çoşku veriyor tek kelimeyle.

Karacaoğlannnnn :D

Söylenecek söz yok sana...

eğer hazirandada böyle oynarsa zannetmiyorum bizde kalacağını inşallah kalır.

Dün Sinan Engin Keita'nın golü sırasında "vay vay vay kara boğaya bak sen" dedi :D

nazar-boncugu2.jpg

Haftaya deplasman da da etkili olur insallah.Asy de ki gibi oynayamıyor genelde deplasmanda.

Geri
Üst Alt